Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Tökéletesen igazad van.
A dominó óra rugóját kellene emberi időkre átállítani!:))
A legelején kezdtem,ebben igazad van. Nagyon fárasztó,hidd el,már a munkahelyen is kinéznek,mert ugye a domiórában fel kell venni a domit. Ez már sajnos mániának tünik inkább.
Ugy vagyok vele,ha nem birok már fennt lenni, én is beállitom a telefont,de mostmár lassan olyan vagyok napközben,mint az igásló ( állva is el tudok aludni :(
Az elején elég aktiv voltam a fórumban is,csak aztán ez is elmaradt,mert mint férfinek,kevés közös témánk volt. A domiról meg mit beszéljen az ember? Ha meg akarom venni egy vagy két pontosban,biztos, hogy mielőtt meg tudnám venni,megveszik inkább több pontért :(
Rengeteg szerencse kell,de ez egyre kevesebb van,mint látod a pontjaimból,egyre jobban utolér a Kata serege. Nah,ha meg akarod tudni,hogy kell dominózni,akkor őt kérdezd :)
Ő sokkal jobban ért hozzá,mint én :)
Bocs a hosszú szövegért,de 4-5 havonta egyszer talán belefér :)
Ildiko tudom,hogy en sem irok a forumra :-(((,de Veletek vagyok,olvasgatlak Titeket,ha segitseg kell en itt vagyok. En is unom mar az ejszakai dominokat. Van,hogy kinyomjuk a telefont,mert nem birunk felkelni,masnap meg sajnaljuk.
Puszillak!
Marcsikám!
A Te dominód a legöregebb az aukción! :-)
Szerintem ez a dominózás az elején érdekes, amikor még sokan vannak. Igaz én még csak a 177. helyen vagyok, de hol 2 ponttal megelőznek, hol én előzöm meg az illetőt. Ide-oda járogatunk. Az elején meg akkorák már a különbségek, hogy ott soha nem lehet még előbbre jutni.
Poccak vezet ez a lényeg! Ő biztos a dominózás elején kezdte és ráér mindig dominózni. Egyáltalán írt már be a fórumra? Mert én még nem találkoztam vele.
Már én is kész hülye vagyok. Már éjszaka mindig a dominón jár az agyam (olyan ez mint a kábítószer, gondolom). A férjem meg is jegyezte, hogy aludjak a számítógéppel. Igaza van, mert állandóan ezen lógok. Pedig az elején még én kritizáltam azokat, akik képesek miatta éjszaka is felkelni. És tessék, már én is!
Szerintem a látogatottság miatt vannak leginkább holtidőben a dominók,hogy akkor is legyen forgalom.Csúcsidőben amúgy is vannak az oldalon.
Aki a lerakottakat gyűjti,annak kétóránként jönni kell,ha van óra,ha nincs.Már ha előrébb akar jutni.Nem hiszem,hogy megéri,mert aki éjjel rendszeresen nem alszik,az kockáztatja az egészségét.Nem véletlenül fizetnek éjjeli pótlékot annak,aki éjszaka dolgozik.
És süket fülekre talált?
Pedig nagyon meg kéne reformálni!Ha így halad, sok ember kiesik,ezzel az oldal látogatottság is ritkul!A dominó miatt ha ránéz valaki,sokkal nagyobb a valószínűség,hogy beleolvas egyéb más témába is.
Az elején, amikor ez a fajta dominó beindult, meg is jegyeztem, higy felesleges az a táblázat, ami rangsorol. még engem is lehurrogtak, hogy játék. Éppen azért kellett volna mellőzni, így nem versengés lenne, hanem élvezet.
Szerintem vagyunk páran, akik nem tzdjuk hány pontunk van, hányadik helyen vagyunk. Mi CSAK JÁTSZUNK!
Látom, azért a sok éjszakai dominó megtréfál másokat is.:))
Úgy oldottam meg, amikor 23 órakor van az utolsó, hogy 23:45-re állítom az órát, s éjfél után látom, hogy van-e dominó vagy nincsen. Ha igen, onnantól kezdve mindig a dominó óra 45 percekor jelez a telefonom, hogy kelni kell...és kész. Akkor van szerencsém, ha egymás után van két óra. Ha 2 óra a különbbség, akkor is tudok kb. másfél órát a következőig.:)))) Igaz, ez is kimerítő hosszútávon.
Generáloztatni vagy olajoztatni kellene a dominó órának a rugóját, hogy rendesen adja a dominókat!:)))
Sokan jelzünk!?
Kik? Alig vagyunk akik a fórumon írunk. Az aktívak közül is csak egy páran szoktunk hozzászólni. Van olyan társunk, nem is kevés aki benéz az órák miatt, hogy mikor vannak és már megy is tovább. Se puszi se pá.
Számold meg hogy az utóbbi időben hányan írtunk a fórumba? Kevesen!
Megértelek és igazad is van! :-)
Nem sok értelmét látom Én sem a játéknak. Unalmas lett és ellaposodott. A tagok számához képest igen kevesen játszunk aktívan. Így az aukción is kevés a dominó. A legtöbbet fel is vásátolják 3 pontosan. Mert a többség a dominók lerakott számát gyűjtik, nem a pontot. Vásárolni egy és két pontért szinte lehetetlen. Ha többen játszanánk érdekesebb lehetett volna!
Kilencvenezer tagból kétszázan játszunk! Viccesen kevés az arány.
Hoxa tudna segíteni ez ügyben??
Ha sokan jelezzük,hátha!!
Jól látod! Én is így gondolom. Alig vagyunk akik éjszaka feleklünk a dominók miatt. Pár ember miatt le lehetne tiltani az órákat 6-ig. Csak hatóra után lenne dominó! :-)
A párom is igen örülne!!!!! Mindíg hallja és felébred Ő is a DominÓrákra. A telefonom nem csak engem ébreszt.
Szerintetek milyen új játék szabály lenne jó??Lehetőleg,hogy mindenki jól járjon?
Én az éjszakaiakat szívesen elhagynám!
Reggel 6-tól este 11-ig mindenki fel tudná venni a jó részét.Egyébként éjjel 50 embernél többen nem nagyon vannak a játékosok!A többség (több száz)az alvást választja!
Na akkor,ma mindenki a tyúkokkal fekszik!
18 órakor van az utolsó dominó,addig viszlát!Ma se sokat időztem az oldalon!:(