Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Egy picikét nem érzed "túlzásnak" kivánságodat.
Menjünk kisebb lépésekkel, elöbb azt kérjük csak, hogy az 1 pontos állapotba 3 órát tartózkodjanak a dominó az aukción. Így óráról órára megtoldva elérünk a Te kivánalmadhoz.;-)
Szrintem meg nem szabadna eltűnniük,hanem maradhatnának addig amíg el nem fogynak.
Ez jó lenne mindkét félnek,az eladóknak és a vevőknek.
Mióta ezt tudom,azóta igyekszem reggel "piacra járni,eladni",mert így biztosan elviszik még napközben.
Nem "rázogattalak", hogy ébredj, mert itt vannak a dominók, csak jeleztem, hogy itt voltak.
"Eltüntetését" tegnap nem én emlitettem.
Javalat, hogy maradjanak mindaddig 1 pontosként a táblán, mig a déli harangszó el nem hangzik. Aki felébredt időközbe, legalább kedvére válogathatna belölle.:-)))
Jó reggelt Mindenkinek!
Oszlej: sajnálom is az 1 pontosokat, de nem bírtam korábban kelni. Olyan jó most aludni éjszaka:-)
Most aztán nézhetjük 4-5 pontosokat:-(
Csak próbáltam minél logikusabban gondolkodni. :DDD
Majd néha bekukkantok, de a domik mozgását tényleg nem tudom követni, ne haragudjatok! :) Ennyire nem erős bennem a játékszenvedély. :)
Várunk! :-)))
Ügyes volt a tipped az ajándék kibontásával kapcsolatban.
Nagyon jó kis beszélgetések alakulnak ki hirtelen. Nekem ez tetszik. Nem tudom, hogy zavar e valakiket a sok cserfeskedésünk. Meg persze az offolás.
Arra gondoltunk egy páran, hogy aki nem tudja magábantartani a dominóival kapcsolatos szóf.s.s.t az meglátogathatná az új játékfórumot:
Így dominózom! címmel.
A fórum játékokról a legkönnyebb odatalálni.
Szeretettel meghívjuk azokat akik többet szeretnének a dominóik fordulatos mozgásárol elárulni! :-)))