Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
A kérdés értelmetlen. Ha láttál már ajándék dominót, akkor azt is láttad, hogy ott nem Beilleszt, hanem Bevált gomb van. Ergo nem illesztheted be a sorba.
Ha kicsit kevesebbet gondolkodnál képtelenségeken és jobban figyelnél arra, amit tapasztalsz, vagy látsz, akkor nem merülnének fel ilyen kérdések benned.
Válaszolni semmire nem "kell", csak kérdést tettek fel korábban, arra adot választ, majd ismét a 37668-ba jelezte, hogy mégsem érti.
Ráfogja szőkeségére, de ez ugye tudjuk, hogy nem így van.
és erre mit kell válaszolni?
Azt, hogy csak festett:)
"Én szőke vagyok, mégis értem! :-)"
Ezzel csak átvertél bennünket, azaz kijátszodtad ellenünk az "etetős" kártyádat? ;-)))
Köszi.
Gratulálok, látom olvasod a Szabályokat, ami helyes, követendő példa.
A +6 pont rejtélyét közelebbről megneveznéd, mert elkerülte figyelmemet, nyomozzunk együtt.
Sziasztok!
Csodás napot és hetet kívánok. Remélem a dominóeső is jókat tartogat mindenkinek.
Szép jó reggelt!
Na, a bőség zavara,
KNM1947 ajándék-igedbaja!☺
(bocsi, rímelősdis kedvem va...nem bántani akarlak!!!!!!)
Nekem sem jönne rosszul még ilyen ajándéközön...☺ Na jó, nem leszek teljhetetlen. Bízom benne, hogy azért sikerült ezt is megoldanod!☺ Jó dominózást mára Neked, csak itt és csak mindig!☺
Jó reggelt szép napot mindenkinek.
Jó dominókat kívánok mindnyájunknak.
A nem illeszthető választ csak fenntartással fogadom el, mivel az asztalodra érkezik és DominÓra állásnál, :-))
Mi az indoka a nemnek?
Látod minden ajándék dominó, úgy minimum 1 pontot érne. @@@
Én már írtam, hogy este nem bontok ki ajándékot, csak ha 2 dominóra között legalább 5 óra van (és persze rá is érek).
Valamelyik nap ilyen csillagállás mellett kibontottam, és az volt, hogy lecserélhetem egy másikra.
Szép estét!
Úgy tudom,nem illeszthető.De mosolyogni azt szabad,ugye?
Tehát: 3x ajándék= +4 külön domióra.(nekem 3+3+4=10,-3ismét ajándék= 7 db dominó pluszban.
1x ajándék= a lerakott után még kapsz egyet.Összesen 8 db napi pluszt fog jelenteni 01.59-ig.
Ez 12 órás ögyeletet jelentett,minden órát érintve.
Nem tudom fennt maradok-e érte éjszaka.Még jó,hogy ma vasárnap van és nem hétköznap.Pedig nem "sírtam"hogy elég régen kaptam ajándékot....