Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Ha továbbra is ennyire sűrűn jönnek a DominÓrák, ma hamar végzünk a gyűjtögetéssel. :)
7 órakor már a hatodik dominó jön.
Jöhetne a kérdés, ami korábban sokszor elhangzott:
"Hova sietünk???"
Kezdődik ....
Inkább folytatódik az éjszaki dominók sora. :)
Kedves Hoxa!
Kérem, valaki javítsa már ki a dominók felett az asztalon a "Sajád dominóid".
Mindenhol "Saját dominók" van, de itt valószínűleg el lett tévesztve. ("d" helyett "t")
Előre is köszönöm a javítást!
Egy ismert játékot számítógépre áttenni egy programozónak feladat, amit szinte rutinból megold.
Viszont ez a dominójáték már megvan spékelve, ami a való életbe nincs. Na ezeket is ki kell találni, hogy mik legyenek és a megvalósítása Speedzre marad.
Gondolom nem hagyod a Férjedet egyedül őrlődni azon, hogy kitalálja, hogy még mit kellene, vagy lehetne beleolvasztani a dominójátékba, hogy érdekesebb legyen.:-)
:DDDD Ez cuki volt.
Az alkotó a férjem, nekem jóval kevesebb munkám van benne.
Az ajándék dominó beváltásának időpontjánál, legkevésbé érdekelt. hogy mikor lesz a következő DO, azt az időm határozta meg elsősorban, hogy mikor érek rá dominózni és jött az az ajándék, ami jött, ahhoz alkalmazkodtam.
Soha nem volt gondom abból, hogy milyen eredménye volt az ajándékbontásomnak.
A mostani felvetéseink csak azért jöttek elő megint, mert "virgilliustól" kérted, hogy keresse már vissza a korábbi ötletelésünket, nem mint megvalósítandó ötletek.
Többször és többen hangsúlyoztuk már ezen a fórumon, hogy ez csak egy tét nélküli játék a szórakoztatásunkra. Akinek nem tetszik az ne játsszon dominót és ennyi.
Ez azért nem teljes igazság, mert amit írtál az csak az asztalodon lévő Jokeresre vonatkozik.
Viszont, ha a sorvégén van a Joker, akkor az asztalodon lévő összes nem dupla dominód alatt ott van a forgatási lehetőség.:-)
Azt tudod, hogy van egy ajándékod és hogy mikor lesz a következő dominóra. Ezek alapján döntöd el, hogy nyitsz-e, nem igaz?
De figyelj, én nem bocsátkozom tovább játéktechnikai kérdésekbe, mert ahhoz ti, játékosok jobban értetek. Én úgy gondolom, a +4 ajándék nem kombinálódik továbbra sem sem a bónusszal, sem a dominórával, mert az elvenne a véletlenszerűségből és a szerencsefaktorból, meg a latolgatnivalóból.
amikor írtam a hszt akkor csak a profilodra néztem amit nem érek el
De megnézem az üzeneteid részben és nem is tudtam hogy tudok oda írni felhasználó nevet :D, szóval mindjárt küldöm az ötletemet
Itt van buci bácsi bejegyzése is:
"120258. Buci bácsi (válaszként erre: 120257. - bnedora)
márc. 27. 19:36
Biztosan nem ártana egy kis pörgés.
Bár, annak meg az lenne a vonzata, hogy még többen lennénk, ami lassítaná ismét a játszót.
Az, hogy "megveszik drágábban még a duplákat is",
Annak csak örülj, hiszen neked is elviszik a számodra feleslegeseket.
Ha nem vennék a duplákat, akkor kiesnének a tieid is meg az enyémek is. Ez sem lenne jó! Akinek kell hadd vigye!
Tegyen fel helyette nekünk valót."
Akit további előzmény érdekel az menjen vissza 51. oldalra.:-)
Csak azért, hogy látható legyen, hogy miről beszélgetünk.
"120278. Oszlej (válaszként erre: 120258. - buci bácsi)
márc. 28. 09:00
Túlzott változtatásra nem lehet számítani, főleg olyanra nem, ami megváltoztatná a dominójáték alapszisztémáját, mert az már új játék lenne.
Amennyi változást eltudnék képzelni, hogy a napi 8 dominóját mindenki fel tudná venni, a neki megfelelő 8 órában, saját leosztásban. A Gép tartaná nyilván, hogy aznap már hol tartasz és van-e lehetőséged további dominó szerzésére.
Tehát továbbra is óránként vehetnél fel dominót, de csak napi 8 db-t. Ha ki futsz az időből, csak magadat okolhatod, nem a leosztást szidod, hogy miért éjjel, miért nappal, miért este vannak a DO-k.:-)"