Sok év után visszaszokás a cigire (beszélgetés)
Dohányoztál?
Ha igen mi a teendő?
Ha nem ,nincs kérdésem.
Kb.négy hónapig nem gyújtottam rá.
Egy vérfarkasba öltött hárpia voltam.
Szerencsére itthon még nem jutsz egyszerűen fegyverhez ,mert igen gyilkos indulatok fűtöttek.
Egyszer elborult az agyam és elszívtam egy cigit.
Sz@r , büdös és megvetendő,de pont nem érdekel.
Aki lefogyott miért hízik vissza?
Aki letette a poharat miért iszik megint?
Aki játék függő volt és évekig nem játszott miért játszik ismét? Rengeteg ilyen van.
Azért írtam függőt, mert így gondolom ezt más esetekben is. Pl. alkohol.
Ok. Te nem voltál függő. Nem is neked címeztem a bejegyzést.:)
Úgy hogy nincs tisztában a dohányfüst hatásával, vagy felelőtlen még magával szemben is, vagy akaratgyenge.
Fiatalon sok évig dohányoztam. Nagy akaraterő kellett hogy elhagyjam mivel munkatársak is nehezítették a dolgomat. Mikor nagyon szerettem volna rágyújtani, erősítettem magamban a hitet, miszerint ÉN NEM VAGYOK AKARATGYENGE. Az egy nagy szégyen lett volna számomra hogy elhatározok valamit és nem teszem meg.
2-3 évig még bármikor rá tudtam volna gyújtani. Ezt követően undor fogott el a szagától mint most is.
Nincs olyan, hogy leszokás. Hosszabb, rövidebb ideig abba lehet hagyni. Van, aki kitart haláláig.
Aki egyszer függő volt bármikor talál rá okot, hogy miért gyújt rá újra.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Mit tudtok a zsír és ércsomókról, mivel lehetne visszaszorítani őket?
- Sikerülhet-e visszaszoktatni a babát a szopizásra? Néhány napja csak üvegből hajlandó enni. Ha igen, hogyan?
- Állásinterjú (multi) minden esetben visszaszólnak?
- 10 hónaposan abba hagyta a babám a szopizást de tejem még mindig van most 11 hónapos néha fáj is a mellem.Lehetetlen már visszaszoktatni a
- 4 éves lányom, eddig a szobájába aludt, most nem akar. Hogy tudnám visszaszoktatni?