Dm-es Alverde kozmetikum (beszélgetés)
A spiral arat nem tudod veletlenul???
A szemspirálja is super, nem csomósodik egyáltalán!!!! Nagyon jó még a lidl-ben szokott lenni a shuada szemspirál, ami alapozókrémes,kettos vége van :)
Vki segitsen kerem... Surgos es fontos lenne...
Segitene vki az Alverdes arakkal?
Kompact puder?
Rimmel?
Ruzs?
Koszonom!
nekem nagyon beváltak ezek a termékek. sminklemosot arcradirt éjszakai krémet és nappali karottásat használok--ez utobbitol nagyon hidratált lesz a bőr és barnito hatása is van de a samponokat még nem probiztam azok milyenek?
Elég zsíros bőröm van. Időközben vettem másik fajtát. Teljesen ismeretlen púder számomra, olcsó is volt, de határozottan nem rossz. Azért ha legközelebb betérek egy DM-be, kipróbálom.
azt hallottam, csomósodik. de azt nem tudom, hogy milyen bőrre próbálta. másképpen viselkednek zsíros, normál, vagy száraz bőrön.
nem egy veszett nagy összeg, sokat nem vesztesz vele, ha kipróbálod.
de miért nem mész be a DM-be és próbálod ki? mindenből van teszter.
Köszi az infókat. Púderről esetleg tapasztalat? Akár hallomásból is. A mai világban már vonzók a természetes összetevők.
Én nem szeretem. A hajhabtól ragacsos a hajam, a szemhéj festékek pár óra múlva, lekopnak, csomósodnak a szemráncban. a rúzsok teljesen átlagosak. a hajlakk egészen jó, az elején kissé ragacsos, de ha kifésülöd, már nem, a tartása viszont megmarad. a hajzselétől összetapad a hajam.
ami szerintem nagyon jó az a samponok, a hajhab, a testápolók.
Alverde termékek- jók? Konkrétan a porpúder érdekelne, de egyéb tapasztalatoknak is örülök. Kacérkodok a gondolattal hogy ilyen púdert vegyek, mert állítólag természetes anyagokból tevődik össze és még nem találtam meg az igazit.
Az megoldás lehet erre, hogy jól kell alapozni, a szájon is és akkor egész jól fennmarad, meg lehet venni rúzsfixálót, nekem be szokott válni! :)
Természetes összetételű natúrkozmetikumok, szerintem elég jó minőségű árához képest. Szinte mindent kipróbáltam már belőle, ami nem vált be - az alapozókrém. Nem fed semmit, emellett csomósodik. De a többi Alverde termék szerintem jobb (áráért), mint amit általában boltokban kapni lehet.
Én senkitől sem hallottam, hogy használja, csak ki akartam próbálni. Olyan olcsónak éreztem, hogy gondoltam, max. ha nem válik be, nem sokat bukok rajta. Aztán nem buktam. :)
Wow, köszi. Tényleg nem vészes az ár.
A szemránckrém pl. 990Ft volt, 15ml, de nagyon tömény, kevés kell belőle.
A korrektor kb.850Ft volt és szeretem. Nem olyan, mint a rúzsok, hanem folyékony, ecsetes, könnyű felvinni és eloszlatni, nem csomósodik a bőrön és nem ül meg a redőkben, amitől ráncos(abbnak) néz ki a bőr.
A nappali krémet használom, eddig meg vagyok vele elégedve. Ja, és az arcradírjuk is jó, szerintem.
Barátnőm vett egy alverde rúzst... gyönyörű szine volt, viszont pillanatok alatt lejött...
Nekem is beválltak, már sok mindent kipróbáltam.
Asszem akkor én is kipróbálom, ha tényleg ilyen jó tapasztalatok vannak..:)Köszi.
Szia!Én már több mint 1 éve használom az Alverde termékeket és csak jókat lehet róluk mondani.Használom pl.:a nappali és éjszakai olívás hidratáló krémet;szemránckrémet,arlemosó tejet,tusfürdőt,testápolót,sampont,és gyermekemnek popsikrémet.Nagyon szép a bőröm tőlük!
Van szempillaspirálom, rúzsom és szájfényem is, nagyon jók. Hirtelen nem is tudom még mit, sokmindent... :o)
Szia!
Én szemránckrémet használok, szerintem nagyon jó!
És az ára sem vészes.
Nappali meg éjszakai krémet. Van körömlakk lemosóm is, meg egy csomó saját márkás terméket! Szeretem nagyon. :)
Én is használok pár dolgot. Most pillanatnyilag korrektorom van ( minősége is jó és árban is sokkal kedvezőbb, mint amit előtte használtam). Illetve van egy szemránckrémem, erről is azt tudom mondani, amit a korrektorról; jó és olcsó. :)
Szia!
Igen én használom, nagyon jók a tapasztalataim! :)
Használja-e valaki a dm-es Alverde termékeket.
Ha van tapasztalatotok róla, kérlek írjatok...
További ajánlott fórumok: