Divat lett abból, hogy 18- 20 évesen szülnek a nők? (beszélgetés)
Én speciel nem szültem volna ennyire korán.Míg én bulizok passzoljam le a gyereket?
Inkább éltem,majd utána a család.
Félre ne érts,nem látok bele az életedbe,de sajnálatos módon sok ilyet látok,hogy a baba otthon a szülő meg részegen a discóban.
Neki?
Nos, én nem "neki" szültem. Igaz, már aggastyán voltam, mikor várandós lettem.
Igen, de ketten kerestek, és épp tegnap találkozhattunk itt valakivel, akik nagyon szépen élnek gyerekekkel, pedig ők sem százezreket keresnek.
Ha vágysz rá, hadd jöjjön! DDD
30 évvel ezelôtt természetes volt, hogy ebben a korban lévô nôk már házasságot kötöttek és szültek.
A fôiskolás-egyetemista házaspár külön szobát kaphatott a kollégiumban :D
Éppen ezért gondolkozni kell.
Ha most ennyi a fizetés, valószínűleg később sem lesz arányaiban több. Ennyiből férretenni érdemben nem lehet. Szóval 5, meg 10 év múlva is ugyanitt tartanátok, önmagában attól, hogy elment az idő, nem lesz több.
Ergo vagy bevállaltok ennyi fizetéssel gyereket.
Vagy továbbálltok. Akár más városba, akár külföldre, akár valamelyiktek megy egy időre külföldre legalább némi tartlék felhalmozása okán. Bár az én szívem vérzik a legjobban, hogy a maradék normális embert is elüldözném arról a vidékről... Mi olyan szép, és többet érdemel.
További ajánlott fórumok:
- Tenyleg divat lett a vegetarianizmus? Te miert lettel vegetarianus?
- Használt ruha mára már divat lett?
- Divat lett a "Barbie" életforma?
- Miért divat manapság a válás? Miért nem tartanak ki egymás mellett az emberek?
- Miért lett divat az esküvőismétlés?
- Egy hajcsatot keresek, még abból az időből, amikor divat volt a póni flips. Mi a neve?