Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Derült égből pokol fórum

Derült égből pokol (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Derült égből pokol

1 2 3 4 5
2010. nov. 7. 17:26

Várnai Zseni: Holt gyermek anyja

Anya, kinek holt gyermeke van,

A fél testével maga is halott.

És húzza, vonja le, a föld felé,

Mit énjéből a földnek átadott.

Csak fél szemével néz a napba már,

A másik szemével túl a Mindenen

Holt gyermeke távoli nyomába jár.

Úgy jár közöttünk, mint aki messze megy,

Vagy messzi útról érkezett imént. . .

Mint idegen, ki otthont nem talál,

Ki valahol elhagyta fél szívét.

Csak fél szíve vergődik mégis itt,

Aranykalitkában sajgó, bús madár,

Míg itt a földön élő kedvese,

Tilos addig a másik út.

Félkézzel végzi sok- sok dolgait,

S híú viszályok felett úgy lebeg

Magasan, minden szennytől mentesen,

Mint akit már nem érnek emberek.

Csak félig él, lehúzza őt a sír,

S mikor élő gyermekeire mosolyog,

Az egyik szeme akkor is csak sír! "

Sajnos Én is azok táborába tartozom, kik elveszítették gyermeküket. Ezzel meg kell tanulni élni és nem feladni. sok erőt kívánok neked!!!

2010. nov. 7. 17:22

igen sajnos én is tudom milyen a mennyből az ijetségbe a félelembe majd a pokolba kerülni.

erőt és kitartást kívánok neked és igen előre kell néznünk különben belehalnánk mi is.....

31. katus3 (válaszként erre: 30. - Csandi1973)
2010. nov. 7. 17:22
Nekünk viszont eszünkbe sem jutott,hogy még egyszer megismétlődhet ugyanaz...
30. csandi1973 (válaszként erre: 27. - Katinkaboszi)
2010. nov. 7. 17:20
Teljesen egyetértek azzal, hogy a szülőknek meg kell nyílniuk egymás előtt teljesen a legnagyobb bajban is! Nagyon sokat segít abban, hogy elkerüljük a teljes összeomlást. Az én férjem nehezen tudja a mai napig kiadni a fájdalmát, de Ő is rájött, együtt könnyebb a bajt, fájdalmakat elviselni. Eleinte hallani sem akart másik babáról, félt nagyon, hogy megismétlődik. Szerencsére nem adtam fel a küzdelmet, sikerült meggyőzni, hogy lehet egészséges babánk. És ez beigazolódott!
29. Sirga
2010. nov. 7. 17:16
Bízom benne, hogy idővel sikerül feldolgoznod ezt a tragédiát, és hogy a párkapcsolatodra nem nyomja rá bélyegét az, hogy úgy érzed: egyedül cipeled fájdalmad terhét!(Mégis azt hiszem, jobb lenne, ha elmondanád a párodnak is, mit érzel/éreztél. Ő is szenved, és úgy gondolom: megértene.)Kívánom, hogy ennyi fájdalom után csak szép és jó dolgok történjenek Veled! :)
28. katus3 (válaszként erre: 26. - Szoszilvi81)
2010. nov. 7. 17:13
Ezt mi is átéltük,mindkét gyerekem koraszülött volt, szörnyű érzés.:-( Azokat a szagokat,hangokat,bizonytalanságot nem lehet elfelejteni...
2010. nov. 7. 17:11

Nagyon nehéz 9 hónap után sikerült megszülni a kisfiunkat.

Azt nem tudom mit érezhetsz, de azt igen, hogy ennek a kicsikének sokkal jobb, hogy most már angyalkaként éli a mindennapjait és nem itt. Sajnos jól mondtad és gondoltad, sokkal több fájdalommal kellett volna Neki is és Nektek is szembesülni, ha mégis megmarad.

Talán ez az egyetlen amibe belekapaszkodhattok a pároddal mindketten.

Egyet ne felejts el, a társadnak is éppen olyan fájdalmas lehet ez az egész, még ha nem beszél róla, akkor is.

Megbeszéltétek már ezt az egészet együtt, vagy viselitek külön-külön a saját fájdalmatokat?

Mert ez nem jó. Egymás kezét fogva, talán, de csak talán, könnyebb lenne.

Egyet mindazoknak, akiknek nagyon korán ment el a kicsijük.

Borzalmas érzés és még nagyobb fájdalom lehet, de a mi családunkban történt valami. Elmondom.

3 évesen lett egy édes kicsi unokahúgunk rákos. Nagyon sokat szenvedett, de megmaradt.

Élte Ő is és a családja is a mindennapjait, csodálatos élet adatott meg Neki.

Egészen ehhez számítva 22 évig. Az idén lett volna 25 éves, még be sem tudta tölteni, már eltemettük. A rákja kiújult.

És ebből álltak talpra a szülei, a testvére és az egész család.

2010. nov. 7. 17:10

Nagyon sajnálom a történteket. Bár az én történetem happy end-el zárult, de azt, amit a koraszülött osztályon át kellett élni, énis szivesebben ordítottam volna, hogy mindennap arra menni, hogy mi vár majd bent, nem kívánom énsem senkinek.

Van egy kedves ismerősöm, vele 3 tragédia történt, mire végre megszülethetett a kislánya, csodállom azokat akik képesek talpra állni ilyen tragédiákon.

Minden jót kívánok, és drukkolok, hogy sikerüljön túllépnetek a poklon, és érkezzen hozzátok egy gyönyörű kisbaba. :)

25. katus3
2010. nov. 7. 17:07
Én is sajnálom ami történt.:-( Kitartást és sok erőt kívánok nektek!
2010. nov. 7. 17:05

fogadd részvétem,kitartást kívánok nektek..

remélem az idő majd meggyógyítja a sebet a lelketeken,és minden anyukáén,apukáén is,akinek "saját" kis angyalkája van..;)

2010. nov. 7. 17:04
Őszinte Részvétem.
2010. nov. 7. 16:56
Teljesen átérzem a borzalmakat, az én kisfiamat is a 30. terhességi hétben vették el tőlem, Ő 24 napot élt idelent, ma már az angyalokkal játszik, éppúgy, mint a Te kislányod! Ne add fel a reményt, lehetsz még boldog! Saját tapasztalatból mondom, a mi kis angyalkánk már küldött nekünk egy drága pici lányt, aki mára már lassan 19 hónapos, és igazi "rosszcsont". :) Ölellek!
2010. nov. 7. 16:54
Nagyon sajnállak az átéltekért, ölellek. A legjobbakat kívánom ezután Neked és a családodnak!
2010. nov. 7. 16:47
Köszönöm mindenkinek,aranyosak vagytok.Aki tudja milyen ez,annak valoszinü feltéptem a régi sebeket.Szörnyü,hogy az élet milyen dolgokat hozhat.De ahogy irtátok,tul kell lépni és bizva a jövöbe nézni.Mi nagyon bizunk a jóban:)
2010. nov. 7. 16:46
Őszinte részvétem! Én nem is láthattam a gyermekemet. Az ultrahangon a saját orvosom nem merte megmondani, hogy mit lát. Behívta az egyik kollégáját, ő közölte, hogy "Sajnálom kismama, de ennek a babának nincs szívhangja." Három évembe került, hogy összeszedjem magam. Egy hónappal a kisbabám elvesztése után, öngyilkosságot kíséreltem meg. Ennek már több mint nyolc éve, de azóta sem próbáltam újra állapotos lenni. Hiába van csodálatos férjem, néha mégis egyedül érzem magam. Nem szeretnélek elkeseríteni, de ez az érzés szerintem örökre elfog kísérni minket, max. mindig hosszabb lesz az eltelt idő, két szembesülés között. Sajnálom, hogy át kellett élned mindezt és remélem lesz erőd, társad a túléléshez!
18. winny (válaszként erre: 1. - Narancsika)
2010. nov. 7. 16:43
Szívből jövő részvétem fogadd el.Enyhüljön a soha el nem múló fájdalmad.
2010. nov. 7. 16:43
annyira sajnálom;(( gyászold meg, aztán próbálj továbblépni...drukkolok.
2010. nov. 7. 16:40

Ezt egy anyuka nem bírja ki sírás nélkül!

Nem is tudok mit mondani, szorítok, hogy soha többé ne kelljen ezt átélned.

15. Bekomi
2010. nov. 7. 16:40

Nagyon együtt érzek veled!

Tudom min mész keresztül:-(

kívánom hogy dolgozd fel a feldolgozhatatlant, és nemsokára, egészséges kicsinek adhass életet

2010. nov. 7. 16:37
SZia!Nagyon sajnallak,de ugy igazan en se tudok mit mondani.A siras folytogatja a torkomat.Legy nagyon eros es kivanom,hogy az eletedet sok sok kis aprosag aranyozza majd be.Vera:((((((
2010. nov. 7. 16:35

Őszinte részvétem. Nekünk 2009. szeptember 30.-án született meg a koraszülött kisfiúnk, aki 6 napig volt itt velünk. Tudom, min mész keresztül. Sok erőt és kitartást kívánok a jövőre nézve nektek! Nálunk is hasonló volt a probléma, a 32. héten császároztak, de minden ultrahangon kisebb volt a babánk. Sajnálom, hogy ezt át kellett élnetek! Ne adjátok fel, sosem szabad!

Ölellek: Dóra!

2010. nov. 7. 16:35
Kívánom,hogy ez után a borzalom után rád köszöntsön a jó!És soha többet ne érezd magad EGYEDÜL!!!!!!
2010. nov. 7. 16:34
Nagyon sajnálom!
2010. nov. 7. 16:33
huhhhhhhhhhhh......zokogok.....minden előttem van... 13,5 évvel ezelőtti történet....császár,Ö másik városban... inkubátorban ...koraszülött osztályon,én csak 10 nap után mehettem utána....ma is érzem a szagokat....
2010. nov. 7. 16:33

Nagyon sajnálom a történteket!!! Van egy saját angyalkátok,aki egy felhő szélén csücsül és onnan néz le rátok.

Sok erőt kívánok nektek feldolgozni a feldolgozhatatlant.:(((

2010. nov. 7. 16:24
Őszinte részvétem! Annyira sajnálom..:((((( Nem is tudom ilyenkor mit lehet mondani..:(((
2010. nov. 7. 16:23
Nekem is csak potyognak a könnyeim, nagyon sajnálom. :-( Olyan kegyetlen az élet...
Erre nem is lehet mit írni, max. azt, hogy nagyon sajnállak benneteket. Őszinte részvétem nektek.
Nagyon sajnálom!!!Én is halkan pityergek itt magamban..
2010. nov. 7. 16:22

Nehéz bármit is írni...nagyon megérintetett a történeted. :'(

Sok erőt és kitartást kívánok a továbbiakhoz.

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook