Derült égből pokol (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Derült égből pokol
Várnai Zseni: Holt gyermek anyja
Anya, kinek holt gyermeke van,
A fél testével maga is halott.
És húzza, vonja le, a föld felé,
Mit énjéből a földnek átadott.
Csak fél szemével néz a napba már,
A másik szemével túl a Mindenen
Holt gyermeke távoli nyomába jár.
Úgy jár közöttünk, mint aki messze megy,
Vagy messzi útról érkezett imént. . .
Mint idegen, ki otthont nem talál,
Ki valahol elhagyta fél szívét.
Csak fél szíve vergődik mégis itt,
Aranykalitkában sajgó, bús madár,
Míg itt a földön élő kedvese,
Tilos addig a másik út.
Félkézzel végzi sok- sok dolgait,
S híú viszályok felett úgy lebeg
Magasan, minden szennytől mentesen,
Mint akit már nem érnek emberek.
Csak félig él, lehúzza őt a sír,
S mikor élő gyermekeire mosolyog,
Az egyik szeme akkor is csak sír! "
Sajnos Én is azok táborába tartozom, kik elveszítették gyermeküket. Ezzel meg kell tanulni élni és nem feladni. sok erőt kívánok neked!!!
igen sajnos én is tudom milyen a mennyből az ijetségbe a félelembe majd a pokolba kerülni.
erőt és kitartást kívánok neked és igen előre kell néznünk különben belehalnánk mi is.....
Nagyon nehéz 9 hónap után sikerült megszülni a kisfiunkat.
Azt nem tudom mit érezhetsz, de azt igen, hogy ennek a kicsikének sokkal jobb, hogy most már angyalkaként éli a mindennapjait és nem itt. Sajnos jól mondtad és gondoltad, sokkal több fájdalommal kellett volna Neki is és Nektek is szembesülni, ha mégis megmarad.
Talán ez az egyetlen amibe belekapaszkodhattok a pároddal mindketten.
Egyet ne felejts el, a társadnak is éppen olyan fájdalmas lehet ez az egész, még ha nem beszél róla, akkor is.
Megbeszéltétek már ezt az egészet együtt, vagy viselitek külön-külön a saját fájdalmatokat?
Mert ez nem jó. Egymás kezét fogva, talán, de csak talán, könnyebb lenne.
Egyet mindazoknak, akiknek nagyon korán ment el a kicsijük.
Borzalmas érzés és még nagyobb fájdalom lehet, de a mi családunkban történt valami. Elmondom.
3 évesen lett egy édes kicsi unokahúgunk rákos. Nagyon sokat szenvedett, de megmaradt.
Élte Ő is és a családja is a mindennapjait, csodálatos élet adatott meg Neki.
Egészen ehhez számítva 22 évig. Az idén lett volna 25 éves, még be sem tudta tölteni, már eltemettük. A rákja kiújult.
És ebből álltak talpra a szülei, a testvére és az egész család.
Nagyon sajnálom a történteket. Bár az én történetem happy end-el zárult, de azt, amit a koraszülött osztályon át kellett élni, énis szivesebben ordítottam volna, hogy mindennap arra menni, hogy mi vár majd bent, nem kívánom énsem senkinek.
Van egy kedves ismerősöm, vele 3 tragédia történt, mire végre megszülethetett a kislánya, csodállom azokat akik képesek talpra állni ilyen tragédiákon.
Minden jót kívánok, és drukkolok, hogy sikerüljön túllépnetek a poklon, és érkezzen hozzátok egy gyönyörű kisbaba. :)
fogadd részvétem,kitartást kívánok nektek..
remélem az idő majd meggyógyítja a sebet a lelketeken,és minden anyukáén,apukáén is,akinek "saját" kis angyalkája van..;)
Ezt egy anyuka nem bírja ki sírás nélkül!
Nem is tudok mit mondani, szorítok, hogy soha többé ne kelljen ezt átélned.
Nagyon együtt érzek veled!
Tudom min mész keresztül:-(
kívánom hogy dolgozd fel a feldolgozhatatlant, és nemsokára, egészséges kicsinek adhass életet
Őszinte részvétem. Nekünk 2009. szeptember 30.-án született meg a koraszülött kisfiúnk, aki 6 napig volt itt velünk. Tudom, min mész keresztül. Sok erőt és kitartást kívánok a jövőre nézve nektek! Nálunk is hasonló volt a probléma, a 32. héten császároztak, de minden ultrahangon kisebb volt a babánk. Sajnálom, hogy ezt át kellett élnetek! Ne adjátok fel, sosem szabad!
Ölellek: Dóra!
Nagyon sajnálom a történteket!!! Van egy saját angyalkátok,aki egy felhő szélén csücsül és onnan néz le rátok.
Sok erőt kívánok nektek feldolgozni a feldolgozhatatlant.:(((
Nehéz bármit is írni...nagyon megérintetett a történeted. :'(
Sok erőt és kitartást kívánok a továbbiakhoz.
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Hogy derült ki, hogy terhes vagy?
- Ma derült ki, hogy apukám gyógyíthatatlan beteg, a párom pedig elment bulizni
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Szüléskor derült ki…
- Derült égből fasírt...