cica-mica, nem vagy te kissé fiatal egy házassághoz? meg ha ezt csinálja most, akkor mit fog, ha már a "tulajdona" leszel fixen? használd a fejecskédet és emlékezz arra, amiket mesélgettem a múltkor - én itt vagyok családdal, ő meg azóta is ugyanazt az életet hajtja, csak épp az egyik csajszija még gyereket is szült neki, persze a gyerekeket imádja, de az anyját valószínűleg nem, ha közben van neki még másik öt(???) :)
csak Vele....senki mással....de ez már mindegy....és akkor most meg felhívott...nem értem én....meg olyanokat is mondott h...amiket nem lehet félre érteni..de akkor azokat miért??:(((((((
most ment el tőlem....nem is tudom...egyszer azt mondta h folytatjuk,egyszer meg h kész lezárja ezt eljátszottuk kb 3szor....és amikor rákérdeztem h biztos-e...arra mindig azt mondta h az eszével tudja h le kell zárni de a szivével nem....és rám nézett és h azonnal megékrné a kezem ha lenne rá lehetősége....de akkor kérdem én..miért akarja lezárni? meg h nem akar elveszíteni....alig látok,úgy bőgök mint vmi ovodás:((((