Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
Sajna igen..:-(remélem csütörtöktől már csak a vitaminokat kell majd szedni.
aóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó még mindig :'(
clexane-t kell még szúrnom a beülti óta.
Nekem is januárra akart időpontot adni,erre mondtam,dec.11.én jelenésem van IVF és eredményekkel szeretnék már menni.:-) Így kaptam hamarabb:)
Igen!Egy kicsit izgulok,bár tudom hogy minden rendben van.Csak már nagyon unom a mindennapos szurit és ezer fajta bogyót..de a cél érdekében...
Köszi, megpróbálom ezt a "módszert"! :)
Gratulálok,ez lesz az első UH?
Csütörtökön írj mi volt az ultrahangon..:)
:-) Nagyon örülök:) Remélem minden rendben lesz Veletek..:) Első volt?
Igen!:-)Nov.8-án volt ET-m,2 babót kaptam vissza.Nov.21.-én 416 volt a HCG.A héten,csütörtökön megyek UH-ra.
Köszönöm a bíztatást..Neked már sikerült?
Bodnár papa jó választás.Én is hozzá járok.(jártam)Szerintem is picit magas az FSH-d.De ne félj,jó kezekben leszel.Átnézi maj tüzetesen a leleteidet,csinál majd egy UH-t,és majd "kitaláljátok"hogyan tovább.(első konz.nekem 20000 volt,utána egy fillért nem fizettem)
Szia Sz-Erika74!!!El sem bírom képzelni mi lehet nálatok a probléma,nem lehet hogy sokára rakják vissza őket?
Szerintem ezek "alap"vizsgálatok nem lenne szabad hogy soká legyenek kész.Nem tudom nálatok mennyi az idő mammográfiára(mert nálunk több hónap) de szerintem lehet kérni sürgősségit.
Szia. Emlő UH-ra időpont kell,mondani kell,hogy IVF és hamarabb kapsz időpontot. Én is múlthéten voltam Nyíregyen,vizsgálat után meg is kaptam az erdményt. Remélem tudtam neked segíteni..:)
Szia. Bodnár Bélához. Nagyon várom már a találkozást és persze mit mond a leleteimre..:) FSH 11,20 ez szerintem kicsit magas. A többi eredményem jó. Mi a véleményed? Nagyon magas? A progeszteron 28,1 ez meg jó ezt mondta az endokrinologus.
Nem kötelező, de ha el tudjuk intézni, akkor csináltassunk. Hát nem tudom, mert nálunk nem csinálják, csak Miskolcon és nem tudom mennyi a várakozás. Majd meglátom.
Szia! Mi november 13-án szerintem egyszerre voltunk punkción. Nekem nem szombaton, hanem hétfőn volt a transzferem. Csak nem tudlak beazonosítani, vajon melyik lány lehettél. Én a második voltam aznap akinek csinálták a punkciót. Nagyon gratulálok a sikeredhez.:)
Sziasztok! Én már egy ideje olvasgatlak Titeket, de még nem írtam. Az orvosom Tándor Zoltán. A történetünk a következő: 2011. januárjában volt az első lombikunk és az akkor sikerült, most októberben volt 2 éves:) a kislányunk. Tavaly novemberben voltunk először a kistestvérért, fagyasztott volt az elsőből maradt 2db nyolc sejtes embrió, sajnos csak az egyik olvadt ki jól, de az sem tapadt meg. Január óta volt 3 teljes programunk (injekciók, punkció, transzfer stb.), de sajnos sikertelenül. Épp múlt hét csütörtökön derült ki, hogy ismét nem sikerült.
Januárban 7 petesejtet szívtak le, de csak egy 5 napos blastocystát tudtak visszaültetni, májusban 9 petesejtet szívtak le három darab 3 napos embriót kaptunk vissza és volt egy negyedik is amit nem fagyasztattunk le, Ők sem tapadtak meg és most novemberben 12 petesejtet szívtak le, öt db 5 napos blastocystánk lett, hármat kértünk vissza és kettőt lefagyasztottak. De sajnos most sem tapadtak meg. El sem indult semmi a vérvételen konkrétan 0 volt a hcg szintem.
Szerintetek miért nem kezdődik el a beágyazódás?
Ez az csak pozitívan!!!Én szedtem a méhpempőt is nekem az is segített!!!Mert neked azt mondták hogy kell mammográfia vizsgálat?Szerintem a ha januárban kezditek tuti hogy kész lesz márciusra!
Szia! Nyugodj meg, első napra még csak megtermékenyülnek, osztódni holnapra fognak. Ha valami nem lenne rendben azt mondták volna. Holnap hívjad újra és megmondják, hány sejtesek már az embriók. Nekünk volt már 5 transzferünk ebből egy fagyis.
Igen, hívtam őket délelőtt, csak eddig dolgoztam meg bevásároltam.
Leskó doktorhoz sokára lett volna időpont, így Bodnár doktor lesz az orvosunk. Március 6-ra kaptunk időpontot.
Viszont! Holnap küld barátnőm babaváró teakeveréket, remélem márciusban már nem kell igénybevennem a Kaálit! :) Na jó, ez csak vágyálom, de hátha!
A vizsgálatokkal kapcsolatban: van valahol, ahol időpont kell? (Pl. emlő UH) Mennyit kell várni az eredményekre? Mert úgy gondoltam, hogy csak januárban kezdjük el őket, remélem kész lesznek akkorra.
Én a punkción tegnap a 2.voltam.
Mikor en voltam nyolcan voltunk benn, nekm mar szekreny se jutott, de nem bantam,jobban izgultam, pedig nem is fajt.
m
Nyinya80 mi újság?hívtad őket?
Nagyon remélem h igazad lesz :)
Sziasztok lányok! Nekem tegnap volt a transzferem. Még 5-en volltak az örzőben punkció után mire sorra kerültem. Ezer szurkolás mindenkinek a sikerért!!! :)
További ajánlott fórumok: