Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
Én tudom, hogy legközelebb Neked is sikerülni fog, olyan pozitív vagy!
Gratulálok! :)
Én is voltam ma uh-on, de Leskó rám hozta a frászt, mert nem látott először semmit! Azt mondta, vegyünk újra vért.... Hát az a fél óra, míg vártam az eredményre, kivett egy évet az életemből. A hcg szépen nő, 3637, nézzük meg újra uh-on, nem méhen kívüli-e..... újból leizzadtam..... másodszorra mintha látott volna vmit a méhemben. Szóval próbált megnyugtatni, de jövő csüt-ön vissza kell menni. Abban maradtunk, hogy még túl korán nézte, ezért nem látszódik még rendesen. Nov. 16-án volt a beülti. Arra számítottam, hogy ma kiderül, hogy 1 van, vagy 2, de erre nem számítottam.
Nagyon-nagyon Gratulálok Mindenkinek, akinek mostanában sikerült! Ez egy nagyon jó széria, rég volt már, hogy ilyen sokan lettek babásak egyszerre! Puszi mindenkinek, sok egészséget és boldogságot! :) Kitartást, akinek még nem sikerült (magamnak is)!
Gratulálok! Az az 1 Angyalokat is maga a csoda! Vigyázz rá! :)
Gratulálok:)én is voltam, nekem egyet látott a doki, de én úgy örülök ennek az egynek is:)
Gratulálok! Boldog babavárást, örömet, egészséget!
Hú, de jó!!!!!!!! Nagyon szorítottam neked:)Boldog babavárást kismami!
Csajok! Kettő babócám van!!
Szia!
Hányra mész? Én is megyek hozzá 11-re, lehe, hogy talizunk is :)
Sziasztok. köszönöm a biztatást mindenkinek. Myra79: megpróbálok pozitívan állni a dolgokhoz,bár én is eléggé-mondhatni túlzottan ideges típus vagyok.de a sikerért mindent, és csakis erre fogok koncentrálni.
Szia!Kitartás,és pozitív gondolkodás!!Fogadd be a jót,és csak arra gondolj hogy sikerült!!
Abszolút ne hasonlítsd az elsőhöz,mert minden "beülti" más.
Sziasztok!Holnap megyek Bodnár apunkhoz UH.-ra,És végre meglátom a picurkámat.Vagy Picurkáimat :-)
Holnap minden kiderül!!
Szia! Ne izgulj, minden rendben lesz, pozitív hozzá állás:)szorítok neked.
ÉN is csípem, vicces pofa. Mikor mondta, h terhes vagyok elkezdtem sírni és kérdezte, hogy azért maradhat?meg mosolyogtam:)
Én mindenkinek azt mondom h csak pozitivan és ne idegeskedj!!!Ne agyalj csak nyugodtan.én elég ideges típus vagyok de mióta volt a punkció olyan nyugodt vagyok h hihetetlen.én pozitivan is álltam hozzá!
Fel a fejjel rendben lesz minden!!!
Sziasztok. Ma voltam vérvételen, +uh-on, és hétfőn lesz a punkcióm, csütörtökön meg a beültetés. úgy izgulok.olyan jó lenne ha sikerülne, de azt sem tudom h h álljak hozzá:bizakodjak, vagy ne éljem bele magam?
Igen Bodnárhoz,nagyon csipem a dokit teljes mértékben meg vagyok vele elégedve
Soká lesz még 16-a hátha. De az első sikertelen olyan nagy csalódás volt, hogy most nagyon félek reménykedni. De mindenkinek nagyon szurkolok. Már 1 éve olvaslak németeket majdnem minden nap. Örömmel látom, hogy sok lánynak sikerül a régen áhított csoda. És jó olvasni ahogy napról- màra, hónapról- hónapra támogatjátok egymást ezekben a nehéz időkben.
Szia!Csak pozítívan állj a dolgokhoz, igen sikerülni fog!!Kösd le magad , ne agyalj, beszélgess a picikkel!Normális az olyan érzés, mintha meg akarna jönni.Nekem egyátalán nem feszültek a melleim, az előző babával majd szét szakadt.
Mindenkeppen, te is Boodnarhoz jarsz?
Nekem 15-en volt a beulti es meg mindig nem nagyon vannak tuneteim. A mellem ket napja kezdett fajni, de nem erzem olyan veszesen fajdalmasnak, tegnap szedultem meg egy kicsit es persze a menzesz elmmaradasa.
feltétlenül jelentkezz holnap hogy mi volt!
Itt vagyok. A beultitol szamitva 13 napra neztek.
19-n. Hétfőn kaptam vissza két 7 sejteest. Most a zselét csak reggel kapom. Délben 1 utrót, este 2 + a szuri. És semmi melfeszülés- fájdalom. Az elsőnél reggel este kellett 1 hüvelyzselét használni a bogyók mellé, az utrót nem. És ilyenkor már annyira fájt meg feszült a cicim. Félek, hogy nem sikerül :(
En harom naposan kaptam vissza kettot a hetbol (sajnos csak ennyi osztodott tovabb)a 17. napon. Nekem 181,2 lett a hcg szintem, holnap megyek uh-ra akkor latom majd eloszor :)
További ajánlott fórumok: