Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
Még kell néhány vizsgálat, egy kis viatminszedés. Mi novemberre tervezzük, de ha jól értettem az orvos akár hamarabb is benne lenne. Engem az első találkozó nagyon felkavart lelkileg. Még barátkoznom kell a gondolattal, hogy ezt az utat kell bejárnunk. Így nem baj, hogy kaptunk még egy kis időt, talán spontán is összejön addig:)
Ez igy teljes ahogy leirtad!:) sok sikert nektek! Drukkolok! Lehet tudni mikor kezdtek?
Még annyit hozzá tennék, hogy az 5 alkalom, ami támogatott, nem vész el. Ez a lehetőség ezen kívül adott. Azt mondták, hogy a befizetett 95.000-en túl a költség ugyanannyi mint a támogatottnál. A november 20 nálunk a konzultáció időpontja és arról tájékoztattak, hogy csak jövő tavasszal lehet leghamarabb beültetés. Így viszont már az idén:)
Szia! 95.000.-ft,amit a soron kívüli lombikra kell kifizetni,amennyiben megtörténik a beültetés.itt nincs várakozás,nincs TB.Nagyjából ennyi,s erre elvileg bármikor lehet menni.
Sziasztok!Bocsi de mi ez a plusz 9500 Ft???
Szia!
Mi sem tudtunk várni november 20-ig, ezért vállalva a plusz 95000 Ft-ot augusztus 11-re már kaptunk is időpontot L. Doktorhoz.
Sziasztok! December 10 -re kaptam Tz. Doktorhoz. Nem lehet vajon módosítani korábbi időpontot? Mert hallottam L. Doktorhoz korábban lehet menni.
Szia Vallentina! Én is hasonlóan érzek. Szerdán leszünk a lányokkal hat hetesek és lassan 4 kilósak. Nagyon szépek vagytok. Majd töltök én is képeket újakat, de eléggé el vagyok havazva a két kis csajszi megdolgoztat keményen:)
Sziasztok!Ismét itt vagyok.Úgy volt,hogy kezdjük a programot,de múlt héten az utolsó UH-n a bal petefészekben 2 db bevérzett cisztát talált Dr.TZ,ma visszahívott vérvételre ami sajnos rossz lett,így nem kezdünk el ismét semmit...
Van valakinek ilyen cisztával tapasztalata,mikorra szokott ez elmúlni,hogy kezdeni lehessen?
Szia. Hatalmas gratula, és nagyon jó egészséget kívánok nektek, valamint örömteli babázást. :)
Gratulálok a Babákhoz! :) Nagyon édesek!
Gratulálok! Jó egészséget Nektek! :)
Ne aggódj ez normális! Következő ultrahangon már biztos lesz pulzálás! Szorítok, hogy minden rendben legyen!!!
Gratulálok! Gondoltuk, hogy előjt a kisasszony! Jó egészséget kíánok meg sok tejcsit!!! Puszi
Gratlálok!!! Izgultnk ám értetek!!!
Hűűűűűűha mekkorák vagytok már és milyen hajasbabák!!!Nagyon szépségesek a kicsik gratulálok mégegyszer hozzájuk,de gondolom azért 2 bébivel nem egyszerű de az biztos hogy szerintem minden gondodat bajodat elfelejted ha rájuk nézel!!!
Az én babáim ma 6 hetesek,töltöttem fel új képeket..
El sem hiszem!!Augusztusban lesz egy éve,hogy elősször mentem konzira a Kaáliba....most meg itt vannak a kis csodáim....imádom őket!!!:-)
Gyönyörű baba!!!Gratulálok szívből a boldogságotokoz.....jó babázást!!!:-)
Szia(sztok)!örömmel és hatalmas nagy boldogsàggal tudatom veletek hogy kislànyunk 2014.július 31-én 3470g 53cm megszületett.jól vagyunk màr haza is jöttünk.nagyon jó kisbaba és gyönyörű.képeket töltök majd fel.puszi mindenkinek!!! <3
Tegnap este voltunk UH-n 6 hetes és pár napos vagyok, GS=azaz petezsák 16 mm-es. De baba még csak sejthető , hogy van benne, és szívhang sincs.
Kicsit megvagyok ilyedve, remélem minden rendben lesz . Ez egyáltalán természetes??
Hétfön töltöm majd a 4 hónapot. A kombinált tesztes ultrahangon kisfiút mondott a doki, de azért még rákérdezek a 18 hetesen. :)
Szerintem az orvost hívd fel! Ez tényleg nagy döntés és úgy tudom hosszú idö mire kaptok egy picit. Nagyon sok ismerösöm van akik örökbe fogadtak és ragyog az arcuk a boldogságtól! Kívánom, hogy minél hamarabb szülök lehessetek!!! És ki tudja mit hoz a sors mikor a lelketeket átjárja a szülöi boldogság... remélem kistesót! :)
Szia. Nem is tudom h mit írhatnék. Megkérdezhetem hogy hány sikertelen lombikon vagytok túl? A szomszédunknak sem jött össze a baba, végigcsináltak 4 lombikot, egyik sem sikerült, aztán a férje el is hagyta, amiért nem lehet gyermekük.( gerinctelen). Aztán pár éve hozzáment a szomszédasszonyom egy olyan férfihoz, akivel közölték az orvosok hogy SOHA nem lehet gyermeke, mert annyira rosszak az értékei: most született meg a 2. egészséges babájuk spontán. :)Tehát két olyan embernek születtek gyermekei, akiknek az orvosok azt mondták hogy adják fel. Azért írtam le, hogy mindenki lássa hogy igenis vannak csodák, és hogy nem szabad feladni. Nektek is sok erőt, kitartást kívánok, és fel a fejjel, akárhogy döntötök.
Nem baj, a végeredmény a lényeg. :) Mennyi idős vagy? Fiú lesz, vagy kislány?
Szia! Persze, hogy emlékszem rád! Ez csodálatos! Szívből gratulálok!
Sziasztok Lányok! Régen jártam itt, van aki még talán emlékszik rám. :)
Mi 2012 októberében kezdtük a lombikot az első beültetés sikertelen volt, majd 2013 februárjában volt a második, amiből született a gyönyörű kislányunk! Lassan már 9 hónapos és nála nagyobb öröm azt hittük nem is érhet már minket.
Majd a 2013 novemberi szülés után most májusban pozitívat teszteltem, teljesen spontán összejött a tesó. Leírhatatlan a boldogság, amit érzünk, hiszen azt mondták, hogy olyan fokú endometriózisom volt, hogy nekem nem valószínű, hogy valaha is spontán babám lehet. Már a 15. hetet tapossuk, már múlnak az émelygések. A genetikai UH szerint minden rendben van. Már nagyon várom, hogy érezzem, hogy mozog! :)
Mindezt azért írtam le, hogy erőt és hitet adjak mindenkinek, hogy igenis sikerülhet! Még akkor is ha azt mondják, hogy nem fog!
Soha nem gondoltam, hogy lehetünk ilyen szerencsések! Velem ritkán történnek ilyen nagy szerencsék! :D 15 hónap lesz a két picur között, remélem jól álljuk majd a sarat az első időkben!
Mindenkinek mihamarabbi babásodást kívánok, mert ez egy csodaszép dolog, és aki itt van és küzd a babájáért mindenki megérdemli, hogy átérezze ezt a boldogságot!
Sziasztok! Nagy döntést hoztunk a férjemmel, nem megyünk szeptemberben. Lehet, hogy többet nem fogunk próbálkozni,de lehet majd 1 év múlva, ki kell heverni mindent ami történt velünk ezen az éven. Ilyenkor mi a teendő, időpontom az nincs,de kell szólni a Kaáliban,hogy most leállunk? Úgy néz ki örökbe fogunk fogadni, és talán majd valamikor újrakezdjük amikor erősnek érezzük magunkat.
Igen, lassan már te következel! :) Köszi mi is jól vagyunk. Néha fájdogál a pocim a császárok miatt (nehezebben nyúlik) meg a sok hízás van. A dokim szinte mindentöl eltiltott. Se házimunka se séta . Hosszú és unalmas így végigcsinálni....
Én is erre gondoltam, mert nagyon eltűnt mostanság. :) Mi jól vagyunk köszönjük, várom h a kisfiam mikor akar kibújni. :) Veled mi újság?
További ajánlott fórumok: