Damu Roland ítélete (beszélgetés)
Húúú abban nem foglalnék állást, utána kellene olvasnom..
Nem voltam abban az időben Mo-on és nem nagyon követtem figyelemmel..
Mondom én hogy kár érte...
És akkor a 'ZSANETT ÜGY'-ről is azt gondolod hogy igaz?Mondjuk itt nem feltétlen állnék a rendőrök melé,de mit gondoltok róla?
Szabad ember.. azért megy külföldre, amiért akar és oda ahova akar és avval akivel akar.. ha ez a híres producer akkor az, ha a lajos a sarokról akkor az..
Az ügyhöz ennek semmi köze.. és szerintem én se mennék a tárgyalásra.. nem szivesen élném át még egyszer, nem szivesen találkoznék vele még egyszer és engem ne támadjanak le az újságírók.
Ő nem keresi mindenáron a szereplést... és le a kalappal előtte, hogy felmerte vállalni, pedig tudta, hogy kb ez lesz belőle..
Senki nem mondta, hogy ahol megjelenik mindenhol összever valakit... Láttad a hal a tortán felvételét? Szerinted így reagál egy normális ember.. bármennyire is érezte mondjuk igazságtalannak, hogy nem ő nyer.. ???
VAn neki már egy felfüggesztett büntetése, szintén elvert barátnő miatt.. volt valami újságírós is,akit nyilvánosan sikerült neki helyben hagynia (ezért rakták ki a sorozatból)..és a bíróság az előéletét is nézték.. szal igen, megérdemli!!!!!! KOMOLY!
Minden ember,aki rá mer pillantani a nagy Damu Rolandra,azt ütnie "kéne"? Na,vadbarom,de ennyire talán nem gurult messzire a xanax!
Fogalmam nincs miért van ott.Azt tudom,hogy mit nyilatkozott,de a valódi okot csak ő tudja.
Semmit.Csak hogy amilyen a híre,még én is arra vártam hogy ha ránézek jön oszt lever mint azt az újságírónőt(vagykivoltaz?)régen.
Ráhúzzuk azt a képet amit kreálnak róla.
De igazán mindegy nekem,csak olyan rossz nem is próbálják sokan a fáradságot venni és hinni kicsit Damunak is.
Lehet hogy lemaradtam,De a Tímea miért is nincs Magyarországon??
Tökéletesen igazad van, tényleg szemétség "cigánybűnözésnek" írni. Meg kellene tanulni, hogy minden emberhez a saját cselekedetei alapján kell viszonyulni, nem azért mert ilyen vagy olyan csoporthoz tartozik. Teljes szívemből a kollektív bűnösség elve ellen vagyok.
Abban is egyet értek, hogy tudnak a nők nagyon aljasak lenni, nem is hiszem el mindegyiknek amit mond:) Viszont ebben a konkrét ügyben nekem a sértett verziója a hihető. Vagy ha így jobban tetszik a terhelté nem hihető.
Én azért nem tartom soknak, mert neki a nő verés az felsőbbrendűség a nőkkel szemben a lételeme.
Abban is igazad van hogy a nők sokkal aljasabbak tudnak lenni. De hát meddig lehet az ilyet húzni amig valamelyik barátnőjét úgy összeveri, hogy maradandó lesz vagy esetleg belehal?
Valahol meg kell húzni a határt és remélem abből sokan tanulnak.
Timiről egyáltalán mi van??Gondolom eltartották eddig a pénzes pasijai...
Épp ez az,labilis idegileg és ez a felvétel pont kapóra jön minden érvelőnek!
A többiért megérdemli??Komoly???Juszt is küldjük be mert rá fér a börtön???Nem értem én ezt.
Mondom példának egy kolleganőmet.
Azt mondja találkozott az Arénában,a mozinál a Damuval és ANNYIRA agresszív volt!!
Kérdem én hogy ez miben nyilvánult meg?!
Erre nem tudott mit mondani a csaj,csak hogy az volt. Hmmm....
Csak hogy én is találkoztam már vele ott 2x is,szintén lánnyal volt és az ég egy adta világon semmit nem csinált.Wc-re ment,kukoricát vett,...és senkit nem vert össze!!
De persze ha a hírekben ez van,akkor már mindenki ezt látja benne!
Mennyire igaz!
Az igazság nem az írogatók sokaságában rejlik.
lehet. de ugyanakkor miért kellene Damu szavát igaznak vennem. Damunak van előélete, van felvétel a brutalitásáról.. a Timeának nincs..
Egyébként ezt már sokszor leírtam, akár volt nemi erőszak akár nem.. már a többiért is megérdemli.
Amúgy meg tuti nem kell neki letölteni az egészet, addig sírnak, járnak bíróságra, hogy lesz belőle pár hónap...sajnos.
Tudod mit tesz a gyűlölet? Vakká és rosszindulatúvá minden embert.Sokan nem tudják,hogy visszaszáll. A jó,de a rossz is az emberekre.Jézus mondta: amilyen mértékkel mértek. Olyan mértékkel mérnek majd nektek is.
A mintaimában is ott van,bocsásd meg a vétkeinket,miképpen MI IS megbocsájtunk ...
detto!!
De természetesen baromira rosszindulatúak és kárörvendőek vagyunk... jááááááááááj
Hát azt hiszem hogy felesleges lenne vitába szállnom itt veletek,többen vagytok :)
De szerintem sok az a 4 és fél év és szemétség hogy több helyen ezt 'ciánybűnözésnek' írják és nem kéne ám ennek a Timinek minden szavát elhinni csak mert NŐK VAGYUNK ÉS TARTSUNK ÖSSZE,a nők nagyon aljasak tudnak lenni ha a szándékuk úgy kívánja!!!
Pánikrohamot simán el tudok képzelni.
Azt már kevésbé hogy pont kamerák előtt jelentkezik.
Azonkívül mihamarabbi gyógyulást kívánok neki >:)
További ajánlott fórumok:
- Több százezres gyerektartásdíjnál milyen ítéletett hoz a bíró?
- Mit gondolsz a videóban Damu Roland viselkedéséről?
- Birósági itéletek!Mennyire tartod igazságosnak?
- Több mint 60 napja nem tudom az ítéletet
- Alkotmányjogi panasz megszakítja az ítéletet?
- Nem tudok ítéletet mondani azokról a személyekről, akik...