Damu Roland ítélete (beszélgetés)
Ezek a....újságírók miért aposztrofálták balesetként.
Ki érti ezt:-):-):-)
A cselekményt és azon keresztül az embert minősítik, amit a bíróság szerint is elkövetett.
Szerinted a Btk. melyik szakaszába ütközik?
baj...
bocs elírtam, annyira remegtek az ujjaim:-)
A baleset egy olyan szokatlan, váratlan és nem szándékos esemény, amely adott helyen és időben úgy történik, hogy annak nem volt se nyilvánvaló, se tervezett oka. Általában negatív kimenetellel rendelkezik, amit bekövetkezése előtti észleléssel el lehetett volna kerülni.
A közúti baleset olyan, közforgalmú úton történő vagy ilyen útról eredő, váratlanul bekövetkező, nem szándékosan előidézett forgalmi esemény, amelyben legalább egy mozgó járműnek vagy igavonásra alkalmas állatnak szerepe van, és amely következtében anyagi kár keletkezik, vagy személyi sérülés, illetve haláleset történik.
Csak egy nemrégi példa:
Ipse felhajt a sztrádára forgalommal szemben és nekimegy az első erősebb kocsinak (bufalusi p.mesteré) öngyilkos szándékkal. Ez véletlen?
Talán az is mondhat valamit,mit kap itt!
Azok a szavak, amivel minősítik,BTK-ba,szabályzatba ütközők.
Talán nem véletlenűl írták azokat.
Vagy nincs igazam?
ja, beleolvastam.. szánalmas
tudod:
"senki nem befolyásolja, kb önmaga sem" :-))
Medve ük-ük-ükanyám! (Én győztem!:):p )
(by andi6020)
Elolvastam.
Ez a mondat tetszett a legjobban: "Ügyvédje árnyékként követi Damut, és ha kell, beszélgetéseikor is közbelép"
Hihetetlen, és nagyon elgondolkodtató, hogy olyan cudar világban élünk, ahol egy ártatlan, őszinte ember manapság ki sem mehet az utcára az ügyvédje nélkül...
én a kis romis filmet vártam igazából, megy is már:-)
Szeretem a romantikus filmeket már évek óta.. gondolom ez bűn, hisz nem tettem ellene...meg kell bűnhődnöm..:-))
jahh, megy a háttérben:-)...
Nem vagyok mondjuk rá büszke..., de beillik egy esettanulmánynak:-) rettentő sok az IQ harcos:-)
További ajánlott fórumok:
- Több százezres gyerektartásdíjnál milyen ítéletett hoz a bíró?
- Mit gondolsz a videóban Damu Roland viselkedéséről?
- Birósági itéletek!Mennyire tartod igazságosnak?
- Több mint 60 napja nem tudom az ítéletet
- Alkotmányjogi panasz megszakítja az ítéletet?
- Nem tudok ítéletet mondani azokról a személyekről, akik...