Csontkovácshoz jár valaki? (beszélgetés)
Örülök,hogy aki volt annak csakis pozitív tapasztalatai vannak!!!!!!!!!!!!
Én miskolci vagyok, tudtok nekem ajánlani?
Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!
hát nem mondom....azért érzem a tegnapi kezelést
legfőképpen az izmaimban, de derekam-szuper lett, nem fáj egyáltalán
nekem azt mondta, hogy havonta 1x elég ha megyek, meg nyújtanom kéne, mert az ízületeim elég merevek
a nyaki 2em el volt csúszva, azt pl. éreztem rendesen, mikor helyre rakta..
Én a Kelenvölgyi Közösségi Házban voltam csontkovácsnál ,Bp.XI.Kardhegy u.2.
A háziorvosom mondta,hogy amíg nem rakja helyre a csípőmet,fájni fog és Ő, -mint orvos- csak a fájdalmat tudja csillapítani.Elmentem,azóta megszünt a fájdalmam.Ajánlom mindenkinek,de szerintem csak akkor kell menni,ha probléma van.
cicmic87
Arra lennék kíváncsi,hogy van aki jár csontkovácshoz pedig nincs is baja?
Azt mondja az egyik ismerősünk,hogy ő minden évben elmegy és helyreteszi a doki.
Erről van tapasztalatotok, nekem is megfordult a fejemben,hogy lehet el kellene menni.
Szép napot!!!!!!!!!!
Igen akkor ha van gond akkor nagyon tudnak segíteni, de ha nem fáj semmid akkor érdemesebb egy masszőrt felkeresni.
Az alapkérdés ez volt, ha nincs semmi gond akkor is érdemes járni csontkovácshoz?
Megtapizott:-) de semmit nem ért :-(
Azóta egy gyógymasszőrhöz járok és jól vagyok :-))
Én elmentem és elküldött masszőrhöz a csontkovács
mert le tapadtak az izmaim. :-)
Én a saját tapasztalataimat írtam meg.
Majd számolj be,hogy neked miylen tapasztalatod volt!!
Én is szeretnék majd babát és biztos nem ártana ha előtte helyrerakna!!
Örülök,hogy jól érzed magad!!!
Megkérdezhetem,hogy hová jársz? Tudnátok nekem Miskolcon ajánlani egy jó csontkovácsot?
Én majd szeptember elején fogok menni - először :)
Úgyhogy engem is érdekel a téma.
Ezt már többször is hallottam, hogy könnyebbnek érzi magát az ember - mitől van?
Fáj is konkrétan, vagy csak kellemetlen?
Nekem kicsit ferde a gerincem, rossz a tartásom, állandóan hát/derékfájásom van, és pár hónapja szültem, azóta gyereket cipelek, hajolgatok... nekem ajánlott, ugye?
Szia!
Szerintem az ismerősöd nem csontkovácshoz jár hanem masszőrhöz. A csontkovács ha nincs bajod akkor nem tud mit kezdeni veled.
Én évente 2* megyek masszőrhöz hogy a leapadt izmokat helyre tegye, kiszabadítsa a szárnyaimat (lapocka ) után úgy érzem magam mint akiről leszedtek egy mázsa súlyt.
onnan jövök :)
délelőtt voltam, nincs különösebb gondom ugyan, a jobb lábam egyik ujja fájt nagyon, az helyrerakta
meg az egész gerincemet, csípőmet, vállamat...mindent
nagyon jó volt, sokkal könnyebbnek érzem magam. Igaz néha a könnyem potyogott volna, ahogy nyújtotta az izmokat, de ahogy érzem magam...nagyon klassz :)
Arra lennék kíváncsi,hogy van aki jár csontkovácshoz pedig nincs is baja?
Azt mondja az egyik ismerősünk,hogy ő minden évben elmegy és helyreteszi a doki.
Erről van tapasztalatotok, nekem is megfordult a fejemben,hogy lehet el kellene menni.
Szép napot!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Ismer valaki jó csontkovácsot Budapesten?
- Tud valaki jó csontkovácsot ajánlani Dunaújvárosban?
- Győrben tud nekem valaki csontkovácsot ajánlani? Köszönöm!
- Tudna valaki megbízható csontkovácsot, kiropraktőrt ajánlani Szombathelyen?
- Tud valaki ajánlani Budapesten csontkovácsot?
- Tud valaki csontkovácsot Szombathelyen?