Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Csokoládéburokba zárt gesztenyemousse recept

Csokoládéburokba zárt gesztenyemousse recept

A Csokoládéburokba zárt gesztenyemousse hozzávalói:
20 dkg étcsokoládé
diónyi vaj
25 dkg gesztenyemassza
25 dkg mascarpone sajt


A Csokoládéburokba zárt gesztenyemousse elkészítési módja:
Az étcsokoládét a vajjal vízgőz fölött felolvasztjuk. Egy 6 darabos szilikon muffinformát vékonyan kikenünk vele. Fél órára hűtőszekrénybe tesszük. Amikor a csoki megkötött átnézzük, ahol szükséges lejavítjuk úgy, hogy újra átkenjük csokoládéval. A gesztenyemasszát összekeverjük a mascarpone sajttal. A formába töltjük. Lezárjuk az olvasztott csokoládéval. Dermedésig, vagy felhasználásig hűtőszekrényben tároljuk. Végül óvatosan kifordítjuk a formából.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A csokoládéburokba zárt gesztenyemousse elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook