Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Csípős tárkonyos kukoricaleves gombával recept

Csípős tárkonyos kukoricaleves gombával recept

A Csípős tárkonyos kukoricaleves gombával hozzávalói:
3 kukoricakonzerv
1 gombakonzerv
5 dl (főző)tejszín (min 18%-os)
vaj

tbors
fokhagyma
tárkony
petrezselyem
darált csípős paprika ízlés szerint
reszelt sajt
erős zöldpaprika


A Csípős tárkonyos kukoricaleves gombával elkészítési módja:
A vajon pár percig pároljuk a kukoricát, a gombát a fűszereket és a tárkony felét, majd felöntjük tejszínnel és vízzel. Felforraljuk, belerakjuk a csípős paprikát, és a maradék tárkonyt. Tányérokba reszelt sajtot, 2-3 karika paprikát teszünk, majd rámerjük a forró levest.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A csípős tárkonyos kukoricaleves gombával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook