Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Gombás hagymaleves recept

Gombás hagymaleves recept

A Gombás hagymaleves hozzávalói:
vöröshagyma
fokhagyma
gomba
olaj, vaj

tbors
húsleves alaplé vagy víz
tejszín
sonka


A Gombás hagymaleves elkészítési módja:
A vöröshagymát felkarikázzuk, a fokhagymát és a gombát szeletekre vágjuk, sózzuk borsozzuk és olaj vaj keverékén megpároljuk. Ha puha, felengedjük az alaplével, ízesítjük, belekeverjük a tejszínt és felforraljuk. A tányérba rakjuk az apró kockára vágott sonkát, majd rámerjük a forró levest.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A gombás hagymaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook