Csillagjegyekkel való tapasztalataim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Csillagjegyekkel való tapasztalataim
A csillagászat egzakt tudomány. Csillagképek is vannak, de a horoszkóp más.
"A tájékozódás megkönnyítése végett már az ókori Mezopotámiában kisebb részekre osztották a csillagos égboltot. Így születtek meg a csillagképek. A legjobban a Nap látszólagos évi pályája, az ekliptika mentén elhelyezkedő csillagokkal foglalkoztak. Az ekliptika környéki csillagokat 12 területre osztották, ezekből lettek az állatövi csillagképek, amelyekben a Nap folyamatosan kelet felé vándorolt az év során. Egy csillagképben kb. egy hónapot töltött. Ez a felosztás ma is használatos és a csillagjóslás egyik alapját képezi. Az ókori Mezopotámiában az állatövieken kívül még vagy néhány tucat csillagképet ismertek. A képzeletben összekötött fényesebb csillagokból istenek és hősök képe bontakozott ki. Később a görögök megtartották ugyan a formákat, de már saját mitológiai alakjaikat és történeteiket kapcsolták hozzájuk. E párosítások közül ma is sok ismert. Emellett azonban szinte minden népnek – így nekünk is – megvannak a saját csillagképei és csillagmeséi."
Ha figyelmesebben olvasod, rájöhetsz, hogy a jellemzések mindig általános dolgok. Akárkire illhet, ha úgy gondolja... hát persze, hogy magára veszi.
Érdekes, olyan konkrétum soha nincs, hogy "mai napon főnökétől kap 2750 Ft-ot, hogy vegyen rajta postabélyeget".
Én pedig pont az eddig megismert Kos jegyű férfiakat és nőket csapkodtam volna meg egy szívlapáttal, annyira idegesítőek. A második helyezett az ellenszenvességi listán az Oroszlán. A cikkírót idézve : Tisztelet a kevés kivételnek :D :D
A pozitív oldalt a Szűz jegyű férfiak és a Bak jegyű emberek jelentik. Volt köztük olyan akivel annyira egy hullámhosszon voltunk mintha testvérek lettünk volna :) de a többiekkel is jó a kapcsolatom.
A Halak határeset, aranyosak, érzelmesek a szó jó értelmében de nekem kicsit "lassúak"
Arányaiban a 12 jegyből hány jegy a pozitív szerinted?
A cikked alapján nem sok. Nehéz lehet veled kijönni.
Bár, ha ilyen a hozzáállásod más emberekhez, gondolom nincsenek is a környezetedben túl sokan.
Vajon kiszűröd-e ennyiből, hogy milyen jegyű vagyok? :)
Egy gyors összegzés:
Minden amit másban látok, bennem van.
:)
Először azt hittem, kb az a fórum célja, hogy mások is megosszák az egyes jegyekkel való tapasztalataikat. Annak valamivel több értelme lenne, mint besértődni a fórumindító véleményén. :)
Aztán utána lehet találgatni, hogy az adott vélemény megfogalmazója milyen jegyű. :)
Én a Kost tippelem volna a fórumindítóra, de most már könnyű mondani, mert írta is, hogy az. :)
Én mint nyilas határozottan cáfolom a cikkben leirtakat.
Ha a leirtak tenyleg a cikkíró személyes tapasztalatai, roppant szomorú hogy nem csak a nyilasok de kb minden egyébb csillagjegy terén is csupa önző, öntelt es lelkiserult emberekkel hozta ossze az élet🤔
További ajánlott fórumok:
- Csillagok, csillagjegyek, csillagképek
- Milyen csillagjegyű vagy?
- Melyik a "legrosszabb" csillagjegy? Ezek közül a nő vagy a férfi?
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Aszcendens, valóban meghatározóbb, mint a csillagjegyed?
- Milyenek a tapasztalaitok a Kos, illetve a Skorpió csillagjegyű férfiakkal? Valóban "nehéz esetek"?