Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Hobbi & Otthon témák » Csillagjegyekkel való tapasztalataim cikk

Csillagjegyekkel való tapasztalataim


Szeretném veletek megosztani a különböző csillagjegyekkel való észrevételeimet. A legrosszabbtól a legjobbakig. Női, férfi horoszkópokkal kapcsolatban egyaránt.
Csillagjegyekkel való tapasztalataim
Kép: Pixabay

Ez csak az én személyes tapasztalatom, az én valóságom, az alapján, hogy olyan munkáim voltak, ahol nagyon-nagyon sok embert megismerhettem. Egy-két pozitív, negatív tulajdonságot kiragadtam.

Kivételek persze mindig vannak.:)


Kezdjük a férfiakkal:


Kos: Több kos férfit ismertem, egy nagyon agresszív kivételével pozitív a véleményem. Energikus, nyitott, ha más nem, gondolati síkon. Szerintem egy kos férfi sohasem öregszik meg, lélekben mindig fiatal marad. Jó beszélgetőpartner. Szeretőnek kiváló!


Bika: a legmerevebb, legunalmasabb jegy számomra. Családban is van. Érzelmes bizonyos fokig, de nagyon makacs és többnyire a „hülyeségekből” nem enged. Nekem nagyon fojtogató, nem tudnék egy bika jegyű férfival élni. Szeretőnek elég jó, de még így sem maradnék vele párkapcsolatban. Igaz én sem biztos, hogy kellenék nekik.:)


Ikrek: "Az sem igaz, amit kérdez." Van is meg nincs is, maga sem tudja,hogy mit akar. Ki lehet vele jönni, mert nem sok vizet zavar. Temperamentumosabb ember mellé való, aki terelgeti, akit nem zavar a csélcsapsága. Tisztelet a kevés kivételnek.


Rák: Nekem nem volt jó. Túlérzékeny, sértődött valami miatt mindig, vagy épp csak a hold változását érzi. Gondoskodó, de általában mindent jobban tud. Annyira nem tartom érzelmesnek, mint amit írnak róluk. Elvannak egymagukban is. Tisztelet a kevés kivételnek.


Oroszlán: Sok oroszlán férfinak nagyobb a füstje, mint a lángja. Általában nagyvonalú. Ágybéli teljesítménye sem olyan, mint amit híresztelnek róla. Semmi extra csak jól hangzik, hogy az oroszlán jegyében születtem. Tisztelet a kevés kivételnek.


Szűz: merev, nem egy erős jellem. Ide is, mint iker társához, kell egy karakán nő, különben megy mindenfelé. Illenek rá a leírtak, de szeretőnek kiválóak. Első osztályú. Kedves, lehet vele beszélgetni, de nem olyan határozott, minT egy kos vagy egy bak jegyű.


Mérleg: szintén nem egy túl határozott jegy, de a szűznél, ikreknél jobb. Ennél a jegynél nagyon számít, hogy a több fontos bolygó hol áll, mert tényleg arra billen a mérleg nyelve. Rendezett, precíz valakik.


Skorpió: "Nagy hűhó semmiért". Sem az ágyban, sem beszélgetőpartnerként nem jók. Nekem nem lenne kedvem egy életen át bizonyítani a szeretetemet. Tipikus mártír nőknek való, akik megeszik ezt a fene nagy titokzatosságot. "Nagyobb a füstje, mint a lángja." És,mint írtam, az ágyban is abszolúte felejtős. Jobban szeret beszélni, mint cselekedni.


Nyilas: Nem áll magával sem szóba. Okos, de okoskodik is. Nagyon régen volt nyilas férfi szeretőm, tüzes volt, de lehet a többi nem ilyen. Kritikusabb, mint egy szűz.


Bak: Nem nagyon volt hozzá közöm, de nem is izgat. Szerintem hasonlóan a bikához, merev típus, de csak közvetve mondom ezt.


Vízöntő: Elsőre jó választásnak tűnhet, de nem egy hűséges, megbízható valaki. Hazudós is. Erős társ kell mellé, mert az önbizalmat csak kifelé mutatja. Ő csak az "udvaribohóc" szerepét szereti betölteni, felelősség nélkül. Tisztelet a kevés kivételnek.


Halak: Se hús, se hal. Nem tudok nyilatkozni. Érzelmileg labilis.


Összegezve szerintem a legjobb a kos férfi.És most jöjjenek a hölgyek, mint kolleganők, barátnők:


Kos: Velük mindig jól kijöttem, de a féltékenység olykor befigyelt. Energikus, érdeklődő, szintén nem öregszik meg szerintem. Ha szeretik, jó barátnő.


Bika: Viszonylag jól kijöttem velük, bár mint Makó Jeruzsálemtól. Mindig bírtuk egymást annak ellenére, hogy mások vagyunk. Elég akaratos, hisztis!


Ikrek: Jó beszélgetőpartner, nyitott, vannak köztük egész érdekes hölgyek is. Nem egy unalmas jegy, de hajlamos a kettősségre. Kellemes társaság, de nem érdemes ragaszkodni hozzájuk sem.


Rák: Már megint azt kell, hogy írjam, abszolút nem érzelmes. A legnagyobb kavarógépek, pletykásak. Egy egy embert kitüntetnek, ahhoz az Isten tudja miért, rajonganak, gondolom erősebbnek tartják saját maguktól. Elég beképzelt jegy, sokat képzel magáról. Pedig szürkék, rafkósak.


Oroszlán: Cukik, segítőkészek, édesek, egy-két kivételtől eltekintve természetesek. Legalábbis velem :)


Szűz: Kijövök velük, figyelmesek, de zárkózott, merevebb típus, mint a férfiak. Egy-két szűz nő meg túl pörgős, hangos, de az szerintem egy felvett dolog vagy valami másik főbb bolygója temperamentumosabb jegyben van. Mintha mindig agyalnának, aggódnának valamin.


Mérleg: "A díva." Nagyon el vannak szállva maguktól, nagyon okosan próbálják a nyájas stílusukkal manipulálni a környezetüket. Kis cukiknak akarnak tűnni, de valójában hisztisek és változékonyak. Nagy általánosságban ezt láttam, tisztelet a kevés kivételnek.


Skorpió: Férfi társaikhoz hasonlóan általában többet képzelnek magukról, mint amik. Dolgozni tudnak és a rákkal ellentétben jobb velük lenni. Nagy barátság számomra kizárt. Rövid távon bírjuk egymást.


Nyilas: Önbizalomnak nincs híján, külsőtől függetlenül. Szerintem érdek. Nem hiszem, hogy saját magukon kívül bárki mást is szeretnek igazán. Legtöbb barátnőm nyilas jegyű VOLT.


Bak: Velük jól kijöttem, megbízhatóak, normálisak. De ha csalódnak, akkor soha nem felejtenek. Biztonságosabb csak munkakapcsolatban maradni velük. Szerintem.


Vízöntő: Első látásra barátnő, egy hullámhossz, kollegának is kellemes, de olyan szépen lelép, ha más érdekli, mint ha nem is lettél volna. Nem egy érzelmes jegy és vannak labilis időszakai, amikor erősíteni kell.Halak: Kedvesek többnyire, segítőkészek. Víz jegyek közül százszor jobb, mint a skorpió vagy a rák.


Összegezve legjobb barátnő a halak és az oroszlán. Ha csak szórakozni akarsz, akkor a vízöntő, nyilas is jó.
Írta: a7c9afebe2, 2019. július 16. 09:35
Fórumozz a témáról: Csillagjegyekkel való tapasztalataim fórum (eddig 104 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook