Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Csicsóka gomolyasajttal recept

Csicsóka gomolyasajttal recept

A Csicsóka gomolyasajttal hozzávalói:
50 dkg csicsóka
olívaolaj
zsálya
fehérbors

4 szelet gomolysajt
étkezési keményítő
margarin


A Csicsóka gomolyasajttal elkészítési módja:
Kisebb méretű csicsókákat vízben, egészben megfőzzük, majd egy kis olívaolajra tesszük és befűszerezzük (zsálya, fehérbors, só). A gomolyasajt szelet mindkét felét keményítőbe mártjuk, és margarinban kisütjük. (A sajtot lehet rendesen panírozni is).

A gomolya sajt elég drága , ezért lehet egyszerű trappista sajttal is csinálni.


Kategória: Egytálételek receptjei


A csicsóka gomolyasajttal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook