Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Csicseriborsós cicege recept

Csicseriborsós cicege recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Csicseriborsós cicege hozzávalói:
40 dkg-os üveges csicseriborsó,
20 dkg teljes kiőrlésű tönkölyliszt,
1 db tojás,
2 dl natúr joghurt,
2 gerezd fokhagyma
Ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény, fűszerpaprika, petrezselyemlevél
étolaj a sütéshez


Csicseriborsós cicege

A Csicseriborsós cicege elkészítési módja:
A csicseriborsóról leöntöttem a levet. Aprítógépben összedolgoztam a többi hozzávalóval. Egy kissé lágy, kanalazható masszát fogunk kapni. Felhevítettem az étolajat, és egy evőkanál segítségével kb. 1,5 kanálnyi adagokat tettem bele a tésztából, majd kissé kilapítottam. Mindkét oldalukat 5-5 percig sütöttem, amíg aranybarnák nem lettek. Konyhai papírtörlőre szedtem a megsült cicegéket, hogy felitassam a felesleges olajat. Forrón, fokhagymás tejföllel tálaltam ezt a különleges és nagyon finom ételt. Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A csicseriborsós cicege elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook