Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Káposztafasírt recept

Káposztafasírt recept

Elkészítési idő 40 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Káposztafasírt hozzávalói:
fél kg fejes káposzta,
1 db tojás,
4 ek. teljes kiőrlésű liszt,
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény, morzsolt majoránna, fűszerpaprika
zsemlemorzsa, étolaj a sütéshez


Káposztafasírt

A Káposztafasírt elkészítési módja:
A káposztát lereszeltem, besóztam és állni hagytam 15 percig. Miután levet eresztett, kicsit kicsavartam, hozzáadtam a tojást, a lisztet és jól összedolgoztam. Fűszereztem, majd zsemlemorzsába forgattam. Forró olajban kisütöttem. Önmagában is finom, de bármely főzelék remek feltéte válik belőle. Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Reform ételek receptjei


A káposztafasírt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook