Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Elfelejtettem, de most megosztom veletek. Kőszegen két oroszlánt ábrázoló szobor talapzatán olvastam ezt az idézetet és nagyon megtetszett.
NE MENJEN LE A NAP A TE HARAGODDAL .
Nyugis szép éjszakát az összes erre járónak!!! Álmodjatok szépeket!!!!
Én megfáztam :( itt volt öcsikém remélem nem akasztottam rá a nádhát, mert holnap fekszik be a kórházba. Egyik szemem sír, a másik nevet. A műtét miatt, és azért nevet, hogy na végre ha már kell műteni minél hamarabb.
Mindenkinek nagyon kellemes pihenést, jó éjszakát és csodás álmokat kívánok!
Jó volt kicsit itt lenni.
Egyébként ha csak úgy se szó, se beszéd bármikor eltűnnék, akkor kérlek Titeket ne haragudjatok, mert nagy valószínűséggel halaszthatatlan Sanci dolgom akadt, aztán könnyen lehet, hogy elfelejtek elköszönni, mert ugyebár hosszú haj rövid ész. :)))
Puszi mindenkinek!
Nem olyan gyakran mint ahogy szeretném.....
a 3. faluban laknak...:-(((
Én is nézegetem a naplódban a képeket....
és olvasom is a történéseket..:-)))
olyan jó olvasni a boldogságotokat.....beragyogja ez a kis csöppség a napjaitokat....:-))
Szia Nuci, és köszi. Hát a járóka nekünk sem jött be. Max. 10-15 percig van el benne, persze csak ha már tele a pocak. No ennyi idő alatt nem tudok megfőzni. :)) Az marad alvásidőre, bár ma ez sem jött össze, mert 2x riasztották fel a kutyák 1x pedig a kukás kocsi, ami rendre alvásidőben jön. Még szerencse, hogy csak 1x hetente.
Szomorúan olvastam, hogy megint kórházba kell menned. :((
Napocska, aranyos az unokád :))
Zsuppszikám, olvaslak rendszeresen, édes a kis pupák :))
Derilla, sok folyadékot kell inni, mert az sokszor segít, én csak tudom :)
Eniss, szia, mi újság?
Nucikám, még olvasni is milyen jó., hogy nincs ..... kopp, kopp, kopp :)
Zsupszikám, nyomon követlek a naplódba, és mindig boldogsággal fejezem be. A fiatoknak, nem is lehetne jobb szülei, és látni azt a boldogságot a kicsi szemébe, hogy családban van, és Ő a középpont. Ő még ilyet nem tapasztalt, és ha néha nem az elgondolásod szerint van, ne szomorkodj, mert ez már csak így van. Néha én is alig tudtam megfőzni a lányomtól, mert az állókát nem szerette, és énekelve sütöttem a palacsintát, meg mondókákat mondtam és Ő is próbálta.
Ez a kisfiú napról napra nyílik az értelme, és nagyon sokat fejlődött! Gratulálok hozzá!!!!
húzzam ki a lábam :))
nem győzök visszaolvasni :DD
Napocska! Tündéri az Uncsid. Isten éltesse. Tényleg nagyon megy az idő. Mi is már több mint 1 hónapja itthon vagyunk. :)))
Siti! Köszi az érdeklődést és a dicséretet Sanci nevében. :)) Imádni való kiskölyök. Egész nap el tudnám nézni (csak azért tudnám, mert azért néha mást is kell csinálni. :D ).
Csibikém! Köszi a dicséretet. Igyekszünk és bár tudom, hogy nincsenek véletlenek, nap mint nap hálás vagyok a sorsnak, hogy Sancival összehozott minket. :DDD
Légyszíves vigyázz magadra és pihenj minél többet, hogy meggyógyulj. Tudod, ma esetleg 1 nap kényszerpihi, de holnap már lehet, hogy 2.
Nu
Szép estét mindenkinek!
Láttam a csemrtéket szépen cseperednek.
Anuszuika, milyen jó neked bokolgatnak milyen fiatal vagy. nagyszerű :)
Szia Móni.....:-)))
Te is hiányzol a csapatból....
Reggel is lekéstelek...:-(((
szia !
egy kis lazítás nem árt!
én igen, jobban..fáj egy kicsit az epém , de türhető..
az a gyenge pontom..többek közt...))