Családi béke titka? (beszélgetés)
Közösségi oldal?
Most akkor azt kellene megvitatnunk, hogy mit láttál egy közösségi oldalon?
15 év szép idő:)
(de a 34 se rossz)
Akkor sem értek egyet,az ismerősöddel.
Nyilván lekapcsoljuk a villanyt,a másik után ,ha úgy maradt,vagy feltöröljük,de nem szoktuk szóvá tenni szóvá tenni.
Amikor külön ünnepelünk,a csajokkal,fiukkal,viszont nem lepjük meg egymást,mert mindenkinek szűksége arra ,hogy kicsit külön legyen a másiktól,hiszen új élményeket szerez,és úgy is megbeszélik mi volt.
Normális esetben már az összeköltözéskor tisztázzák a kinek ,mire van igénye,utána,közben összehangolódnak.
Félreértés elkerülése végett: az egyik közösségi oldalra tette ki egy ismerősöm.MEg volt róla a hasonló véleményem,mint neked,de ő igy látta jónak.
Azért írtam ki ugyan-úgy ide is ahogy ott szerepelt,mert kíváncsi voltam ti ezt hogy látjátok.
Mert ha csak ezt a pár mondatot vesszük,akkor is csak akkor van béke ha mind 2 fél megteszi mindezt,nem csak az egyik van belekényszerítve egy cselédszerepbe.
Szerintem ha ezeket mindig csak nekem kellene csinálnom,éppen az ellenkezőjét érnénk el,mert besokallnék.
A béke titka,ahogy Syria írta,annyival kiegészíteném,hogy nagyon fontos a kommunikáció is.Lehetőleg normális hangnemben.
Én sem,pont ezért írtam ki.
Már azt hittem én látom rosszul a dolgokat.
Ha égve maradt-kapcsold le,
Ha kiömlött-töröld fel,
Ha a földön van-vedd fel,
Ha kifogyott-töltsd meg,
Ha piszkos-mosd el,
Ha tele van-vidd ki,
Ha szomorú-öleld át,
Ha fáradt-altasd el,
Ha hiányzik írj neki,
Ha kérdez-válaszolj,
Ha mesél-hallgasd meg,
Ha távol van-hívd fel,
Ha ünnepel-lepd meg!
Vélemények?
További ajánlott fórumok:
- Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán?
- Németországi családi pótlék
- CSOK 2016 - Családi otthonteremtési kedvezmény
- Van-e 13-dik havi családi beiskolázáskor?
- Családi névből alkoss új szót, vagy szavadban legyen családi név.(pl:NAGYzol, őr NAGY
- Meddig mennétek el a családi békéért?