Csak vidámságot akarok, és ez csak úgy működik, ha mindenki kellőképpen hülye!:-))) (beszélgetés)
:D én mindent látok, és tudok! ;)
addig jó míg a fejedbe sétálva ilyeneket tudok meg rólad,,, képzeld ha az idegeiden járkálnék! :D
Hű, ez klassz!
Asszem, én kellőképpen .... :D
Legyen szép napotok!:)
Viola,.... a mosópor után szabadon!
Ultra Viola :DDDD
De rég nézhetted a képeimet, mert már csak egy titoktartó lány ül a hold fényében ;DD
Muhahhaha! :D hát ezz jó! :D áháhááá jót nevettem! :D
nahhh de most tényleg.. akkor mivel gépelsz!? :D
Ez vicces, hogy csak a magyar diszno rofog:)
Mashol oink-oink-ozik :)))))
Köszönöm :)
És azaz, ahogy mondod :))) röf-röf :)))
Töredelmesen bevallom, este megkérdezte az asszany mit csinálok? Mondtam nekei, hogy semmi különöset csak tíz nővel beszélek!
ÓÓÓÓ..mondta és hozta sodrófát, mindkét kezem szilánkosra törte, így hívtam a mentőket és ők vittek be engem. Megkérdezték, hogy mi történt, mire elmondtam nekik, leejtettek, így agyrázkódást is kaptam. Mire észhez tértem már be volt gipszelve mindkét kezem, de szédültem a kábulattól. Ambulanciáról kifele jövet, leestem a lépcsőről. Eltört a bokám is mehettem vissza, most is itt vagyok és csak remélem a másik lábam még a mai napot megussza!:-))) De azért remélem lesz azért jó oldala is ahogy vicc mondja::
Doktor úr, ha leveszik a gipszet a kezemről, akkor tudok majd zondorázni. Hát persze!!!!
Az k@...a jó, mert idáig nem tudtam!:-))))
:DDD ez tényleg jó! :D
Pooo - pooo- poo- pooo-pooo-pooo pooo pooo-poker face! :D
Boldog szulinapot neki!:)
Egyebkent te tudod ez mi ez a disznool itt?!
Huvelygomba, kutyacar?:DDD
Prosztataaa? Fuj!:)
Köszönöm :)
Jó lehet így énekelni :))))
NAGYSZÍNPAD, NAGYSZÍNPAD, NAGYSZÍNPAD, NAGYSZÍNPAD, NAGYSZÍNPAD, NAGYSZÍNPAD, NAGYSZÍNPAD, NAGYSZÍNPAD, NAGYSZÍNPAD, NAGYSZÍNPAD, NAGYSZÍNPAD, NAGYSZÍNPAD!!!!
...és a tömeg őrjöng, amikor Menyus feltűnik :))))))
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Kisfiam tanulási nehézségekkel küzd, diszlexia diszgráphia, mit tegyek ha az iskola nem segít kellőképpen?
- 1200kcal +120g ch! Mindenkinél működik?
- Nem tud bennem bízni és nem érzi kellőképp azt, hogy szeret, de én vagyok az első szerelme. Most mi van?
- Miért van az, hogy egy honlap nem jön be, de rajtam kívül mindenki másnak működik?
- Farsang van. De nem érzem a vidámságot, nincs az a...