Csak vidámságot akarok, és ez csak úgy működik, ha mindenki kellőképpen hülye!:-))) (beszélgetés)
Ne hangoskodj már, így hogy aludjon az ember????
:)))
Kihalt minden.....lehet én vagyok az utolsó ember a hoxán????
Legenda vagyok :)))))) Ha valaki mégis hallja amit mondok, jelentkezzen! XD
Semmi különös, csak eszembe jutott úgy hirtelenjében, ezt mondta az egyik megmondóember ott fent.. :)
Nincs jelentősége.
Nehogy mán elhaljál.. :)
Hmmm.. :)
És amint tudjuk, egyesek szerint, akinek semmije sincs, az annyit is ér.. Ugye..
Nem, nem. :) csak pozitívan! :)
Neked is szép napot!! :)
Szép napot mindenkinek!
Aki nem dolgozik, annak kellemes pihenést a hétvégére! :)
Na én is nevettem egy nagyot:)
De azért sajnálom szegény csávót.
Jó estét :)
Aki aggódott értem, annak jelentem, hogy jól bekajáltam estére :) és nem, nem egészségtelen :) így szoktam :))) működik és jó :D
Más férfi is járt az "ambulancián törésekkel, nem csak Te"!
Képzeld el, hogy az a férfi, úgy törte össze magát, hogy ki akarta használni az utolsó lehetőséget, és kiment síelni a "sógorékhoz".
Egy nő is síelt előtte a pályán, de a dombon lévő, egy szem bokornál megállt "könnyíteni" magán.
Igen ám, de a drága puccos sígatyóját végig le kellett tolni mert ugye "nőből" volt.
A baj csak most következett be, mert a síléc megindult alatta.
Kénytelen volt felegyenesedni, ha nem akarta összetörni magát.
És most jött a mi emberünk, aki elsiklott mellette.
Meglátta meztelen valóságában a "boszorkánynak" hitt nőt, akinek még a vakbél hege is látszódott.
A hegyen lévő második bokorba landolt szegény férfi.
Amikor elmesélte a törései történetét, röhögött az egész ambulancia, és most én is elmentem röhögni.:))
A
Meleg szívvel ajánlom!! Egy hete voltam ott, fantasztikus a kaja. Nézd meg a képeket.
van kerthelyisége is, piros-fehér kockás asztalterítővel az asztalon.. :)
Én ajánlok neked még egyet: Zöld kapu Vendéglő.
Bp. 3. kerület Szőlő u. 42.
Érdemes oda bekukkantani. A kaja valami isteni és rengeteget adnak. Nagyon jó kis hely. Sokféle csülkös étel is van. :)
Többször ellenőrzött és kontrollált formátumban...tapasztalat személyes...de még mindig elgyengülök időnként!.-))) ...na most akkor képzeld hozzá, hogy milyen lesz másnapom...pedig nem is vagyok másnapos...csak csülkös!:-))
Egyébként két fő csülök helyem itt Budapesten Haxn söröző a másik pedig Esztergomban a Csülök csárda...de nem tudom, hogy most hogy hívják csak azt, hogy régebben egy leány kollégium volt mellette!.-)
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Kisfiam tanulási nehézségekkel küzd, diszlexia diszgráphia, mit tegyek ha az iskola nem segít kellőképpen?
- 1200kcal +120g ch! Mindenkinél működik?
- Nem tud bennem bízni és nem érzi kellőképp azt, hogy szeret, de én vagyok az első szerelme. Most mi van?
- Miért van az, hogy egy honlap nem jön be, de rajtam kívül mindenki másnak működik?
- Farsang van. De nem érzem a vidámságot, nincs az a...