Csak úgy.... (beszélgetés)
Le voltak árazva a kaspók, hétvégén vettem egy gyönyörű műanyag zöldet🟢 500 Ft-ért, úgyhogy most 'gyógyító' fényben úszik a szobám! 😊💡🟢
Azt olvastam: "Alfréd napja" (A Föld🌍 napja)
🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐...
😬 😬 😬 😬 😬 😬 😬 😬 😬 😬...
Terapeutám🟢 azt mondta anno:
"Akit igazán szeretsz💖, annak a SZ💩RÁT is megeszed!" 🍽️😋
(Nem biztos hogy pontos, de valahol megvan...😉)
[Pityke őrmester🫡🪖💚👊]
🌌🛏️🌬️🌬️🌬️🌬️🌬️ ✌️ 🎁🪺✝️✨🙏✨
"A kilégzés alapvetően az elengedés fizikai megnyilvánulása, míg az egó a ragaszkodás és a kontroll szimbóluma."
Tv📺-ben kérdezik🎤 a "Paraszttól🇭🇺", mit fog főzni🧑🍳👩🍳 ünnepekre🎀?!
"FÖŰZÖK TŐTÖTTKÁPOSZTÁT, MEG EGY JAÚ LEVEST!" 👍
Én nem tudom, "Ezek" csak ezt tudják?!
Minden évben, minden ünnepkor🎀🎀🎀 ezt hallom! 🫣🥺
Sok mester azt mondta: fájdalomkerülő kultúrában élünk!
De majd kaptok a Pofátokra! 💥👊💥👊💥👊💥 ☸️
Sunim azt kérdezi, ha egy veszélyes🔴 kutya🐶 rohanna a gyereked👶 felé hogy megharapja, NEM VÁGNÁD -E IZOMBÓL💪 POFÁN💢💯??!!
[Zen buddhizmus😑🙏]
Azt javasolták: TÁNCOLJAK! 🎵👟👟🎵 (mozgás🥺)
Sose voltam egy Travolta, de utcán🏙️, tükör🪞 előtt, dizsiben🪩, BÁRHOL!! 💚🎵
A táncparkett Ördöge🔥🤟🏿😈🔥 voltam, az izzadságommal💦💦 mindenkit lemostam a parkettről!
De CSAKIS JÓ✅ zenére🎵!
Akik nem ismertek, gondolhatták: "KI ez az ELMEBETEG?!" 😂😂
🌌
Én személyválogató🫵🫵🫵 vagyok! Akárcsak a Karma☸️, ahogy megfigyeltem!
A legjobb👌 módszer, ha úgy ítélnek, ahogy Én ítélnék! 💛⚔️⚖️
Akiket felsoroltam📑, Azok ✨OLTALOM✨✋✨ alatt állnak, és Azok is, Akiket nem ismerek, de IGEN-t✅, ÁMEN-t🙏 mondanék Rájuk!
A többiek azt hiszem... HÁT...☸️
ÍTÉLET! 💛⚔️⚖️
És még egy idézet📜, amit jobb ha értesz:❗
"Ma már mindenre ráhúzzák hogy összeesküvés elmélet! Ezzel pont hogy utat adnak a rossznak.
Az van hogy egyedül vagy a világban, egyedül vagy a fejedben. A személy maga dönt hogy mit fogad be, az árát úgy is meg kell fizetni. A hitetlenségnek, a konzumidiótizmusnak is meg van az ára.
Nem kell meggyőzni senkit, soha, soha ne tedd!" (2023. szeptember 15.)
ÁMEN✨🙏✨
n személyválogató🫵🫵🫵 vagyok! Akárcsak a Karma☸️, ahogy megfigyeltem!
Akiket felsoroltam📑, Azok ✨OLTALOM✨✋✨ alatt állnak, és Azok is, Akiket nem ismerek, de IGEN-t✅, ÁMEN-t🙏 mondanék Rájuk!
A többiek azt hiszem... HÁT...☸️
ÍTÉLET! 💛⚔️⚖️
"Ma már mindenre ráhúzzák hogy összeesküvés elmélet! Ezzel pont hogy utat adnak a rossznak.
Az van hogy egyedül vagy a világban, egyedül vagy a fejedben. A személy maga dönt hogy mit fogad be, az árát úgy is meg kell fizetni. A hitetlenségnek, a konzumidiótizmusnak is meg van az ára.
ÁMEN✨🙏✨
Én személyválogató🫵🫵🫵 vagyok! Akárcsak a Karma☸️, ahogy megfigyeltem!
A többiek azt hiszen,,, HÁT...☸️
ÍTÉLET! 💛⚔️⚖️
ÁMEN✨🙏✨
1 napja éreztem hogy meg fogok nyílni🚪 a Családnak! 🌊🌊🌊
Hát bekövetkezett! 👍✌️✨🏆✨
Úgy állítottalak be, mint valami "Nem Normális🃏" személyt! (🫢💚)
Úgy szorított a gyomron😖, hogy szinte HÁNYVA🤮 sírtam🌊🌊🌊 ki a 7 mázsás⛰️⛰️⛰️⛰️⛰️⛰️⛰️ fájdalmat, amik szorítottak, nyomtak az évek alatt! 😖😭😭😭😖
Csak azért, mert nem beszélhettem róluk🤫🤫🤫, nehogy Téged🃏 is elítéljenek, bántsanak! ✨🛡️🛡️🛡️✨
Tudod mit mondott Anyám💝😍?!
Hát akkor Őt🃏 is szeretném💚, mert olyan "Bolond🃏" mint Te🃏 (azaz Én🃏), "hasonló a hasonlót vonzza🧲🧲", IMÁDOM💖💖💖 az ilyen embereket, Én is Téged🫵 választanálak🎀🤡!
Képzeld ezt mondta! 🥲🎁
Párszor utalt rá fiatalabb koromban, hogy Engem🃏🤡 választana🎀, ha nem lenne az Anyám, annyira IMÁD💖💖💖!
Mégse tudja rendesen kimutatni🤲, pedig Én erre vágyom! Igaz, Mindent megtesz Értem🎁, ez Tény!
Na hát a KŐFALAK MA?? ️ LEOMLOTTAK💢💢💢! Írd fel! 📒🖊️ Napló!
Annyit tett még hozzá, miközben járt-kelt:
"SÜT A NAP🌞, NEHOGY SZOMORÚ LÉGY🥲...!"
Annyira Édes🍡🥰! Ő is sokat kapott👊👊👊 az Élettől, de mindig Felállt🦶!
Törékeny, de egy Igazi Harcos✊👩🏻🦰⚔️🛡️💪! ✨✋✨🎀🥲
Lámpabúra csere...
Kb. 200 Ft-os citromsárga🟡 műanyag pohár (mivel az a kedvenc színem💛), egy rövides pohárral az alján körberajzolva✏️, az arra alkalmas felhevített🔥 késsel🔪 kivágva, elmosva🧽-eltörölve, meneten áthúzva, lefixálva!
VOÁLLÁ!! 💡
(a kép sötét, amúgy gyönyörű szép sárga🟡, szétterjedő fénye van)
A búrához se ér hozzá a körte💡, nem hevíti🚫♨️!
Lehet venni MÉREGDRÁGA búrákat! 🧪☠️💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸☠️🧪
[link] (249 Ft)
Ez most a NAGY SZERELMEM💛, nem az Ájfon 567000📱🚫!
Rég vágytam🤗 egy Ilyenre... Retró🪵, Bitang Erős💪, Bitang Szép✨✨, forró♨️ italt és "Cold Brew🧊" (hidegen áztatott teát🍵/kávét☕) is lehet Benne💛 tárolni! (2 hetes)
😍😍😍
[🏡 1139 Budapest, Lomb🌳 utca 26.]
Azt mondják, a monitor🖥️ jó ha fej/szemmagasságban😶 van, ne kelljen lenézni rá hogy terhelje a nyakat⚡, később a vállat⚡, a fejet⚡ és a látást⚡👁️⚡!
Nekem ilyen monitorom🖥️ van:
[link] (LG 19M37A LED monitor)
Árulnak hozzá PHASZA monitor állványt, majdnem 10.000 forintért! (Hát HOGYNE!)
Megoldásom💡:
[Kimatekozva➕➖✖️➗📈]
OFTAST (ÓF@SZT) szervírozótál, fejjel lefelé, rá a monitor🖥️✅
👏👏👏 👍 🥳 💥🍾
"Mi az ami kiváltotta ezt az állapotot, mert nem normális és a spiritudás nem az energetikával kezdődik, hanem kemény önismerettel..⚠️
Pár éve énis benne voltam ebben, tehát tudom milyen pokoli, igaz csak pár napig, de legalább az okot kerestem..
Az energetikai tisztulásban a csakráidon keresztül próbálják kipörgetni belőled a felhalmozódott jang energiát, ami megakadt a fejednél, mert...
valamit feláldozni, hogy helyet csinálj az újnak és kaphass, gyógyulhass...bátorság.."
💚💚💚
🫵
Meg is jött a válasz! 👍 👏👏👏
"Nem tudok rébuszokban🧩 gondolkodni🧠⁉️!"
[💪erősen BAL agyféltekés🧠]
Nagyon Durva JEL🎁 a mai napon☀️! A mai napon☀️! 🟦
✨👁️✨👁️✨ 📖
🫵😠
A ma reggeli☀️ "objektív" szembesítésem:
"Te valamibe belekapaszkodsz, és CSAK AZT mondod! Nem látod az összefüggéseket! A SOROK KÖZÖTT KELL OLVASNI!"
Kb. mindig ebbe merül ki!
Szinte "Reménytelen"!
🥴😶🫥😶🌫️
🟢
"A "üss vagy fuss" (fight or flight) reakció és a 🔴🔴🔴 közötti összefüggés kulcsfontosságú a gyógyulás szempontjából."
"A test csak "nyugalmi☮️" (paraszimpatikus) állapotban képes a regenerációra⚕️. Amíg a szervezet a "túlélésre" (szimpatikus idegrendszer) koncentrál, a gyógyulási folyamatok háttérbe szorulnak."
"Az idegrendszer átállítása a paraszimpatikus (pihenő) állapotba közvetlenül csökkenti..."
🟢
Gábriel farkangyal🌶️👼🏼 neve🇬 napja van! ❇️🏆🍰🍷🏆❇️
(Komoly embernek tűnik, Az is, de egy ÁLLAT🐗, gondoltam ezt el kell hogy mondjam!☺️)
Itt nem az a baj hogy néha megmelegíti neki, hanem hogy ennyire alapvető dolgokban is "Csicskának" nézi az Asszonyát! Kb. nem kéri meg hogy helyette pisáljon🥃?! Vagy helyette mosson kezet🧼?! 🐗
És ismerek ilyet! Férfi létére ágyba hozzák neki a reggelit! Ha beteg, neki főzik a teát🍵, mert arra nem képes, csak vonyít 38 fokos láznál🌡️!
A való életben meg alul, se hátul, se a kezüket nem mossák!
OH, Sexy Boyz! 🫦
💩Jankók!
További ajánlott fórumok:
- Mondok egy szót, mi jut róla eszedbe? Csak egy szót kérek!
- SZÓLÁNC! Csak melléknevekből...
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓLÁNC csak igékből
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!