Csak szexuális kapcsolatba belemennétek? (beszélgetés)
Nem tudom irigykednek e arra amikor ha " szikrázik " a levegő 1 nő és 1 pasi közt, és meg is történik a " csak szexuális kapcsolat "...
Serrintem jó 50 évvel ezelőtt is voltak hasonló dolgok. csak akkor a " feleségek köténye eltakarta ".
Sok dolgot leírtak már előttem, előnyőket, hátrányokat, aggájokat.
Jó lenne ha ez a meló rovásásra nem menne. Nem kipletyizni, ki kivel volt.
Azt is jó lenne ha tudomásul vennénk, kicsit az erkölcsök mások. És ha " valami jó " azt nem kéne irigyelnünk...
( csak egy másik megközelítés, így reggel éhgyomorra ;) )
Egyik melóhelyen naon sokan melóztunk. Nők férfiak, elváltak özvegyek, és nem szinglik. Biza volt egy két szerelmi kaland, amiről akkor még csak nem is sejtettem hogy ki kivel. Itt a pasi nős volt, csaj volt " szingli ". Valószínű nem volt pletyi, mert akkor nem évekkel később pont az érintett mesélte el.... Tehát ŐK belementek szexuális kalandba. Gyanítom : Nem dillemázott egyik se megtegye, vagy ne. ( remélem érthető )
Fujj szimpla szex undorító mi több maga az antikrisztus találmánya ISTENTELEN mi több ÖRDÖGI.
Még ilyet hogy szex?Felvagyok háborodva.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Ismeretlen emberrel való szexuális kapcsolat. Te kipróbálnád?
- A barátnőm megkért, hogy létesítsek szexuális kapcsolatot a férjével és mindezt szeretné is végignézni
- 5 éves kapcsolatnál mennyi szexuális együttlét a normális havonta?
- Mi az oka annak, ha egy férfi csak szexuális kapcsolatra akar egy nőt?
- Megromolhat a szexuális kapcsolat férj és feleség közt a terhesség és szülés miatt?1, 5 év óta csak rosszabb a helyzet.Mi lehet az oka?