Csak szexre kellenék neki? (tudásbázis)
Utolag bizony be kell vallanunk, hogy bizony mi sem hallgattunk mindig az idosebbekre.
Aztan megtanultuk a lecket...
Mert a tapasztalatnak nagy ara van. Neha tul aranytalanul nagy!
Mert sajnos még gyerekként viselkedsz. Amikor meg szerinted megmosolygunk, igazából magunkon is mosolygunk, mert voltunk mi is ilyen naívan butácskák. Csak mindeki máskor, másban és másként ... de mindenki követett el elég hibát. Az is lehet, hogy a mostani eszével megkérdezi önmagától, hogy lehettem akkor ennyire naív, hogy nem láttam a nyilvánvalót?
A "mi" számunkra a te általad feltett kérdés már 'butuskán' hat, mivel egyértelmű bizonyos élettapasztalattal a hátad mögött a válasz.
Sose bánd, hogy még valahol gyerek vagy. Jó ez így, élvezd ki, amíg még valamennyire tudod.
( Bár már nem maradt neked sem belőle túl sok :( )
De ne hagyd sose, hogy kihasználják ezt. A korodhoz társított hévvel se úgy akard igazolni, hogy mennyire rosszul látják mások a te dolgaid, hogy akkor fejetlenül beleszaladsz valamibe, hogy csak azért is megmutatom nekik, hogy tévedtek :)
Pár év múlva, már te is csak mosolyogni fogsz ezen az egész helyzeten. Kivéve, ha most valami meggondolatlanságot teszel és rossz emlékként marad meg ez benned.
Miért beszéltek úgy rólam mint valami buta, gyerekről? Pusztán érdekel...
Btw: nem feküdtem alá gondolatban se.
sok sogorno elotte, mellette, utana;
olcso husnak hig a leve;
doktorne asszony biztos nem lesz beloled...
fogod meg telesirni a parnadat!!
Ohh, epp a szomcedasszonyom, aki egy NOS , 2 gyerekes pasival kavar, asszony ebbol semmit nem vesz eszre (v.nem akar) de heti 4x itt van, ebbol kettot itt is alszik az elfoglaltsagra hivatkozva, szval ha egy manyusakar akar alibit, talal, hidd el.
Azt erzem, te mar gondolatban alafekudtel,mert "kedves, megerto, hizelgo es a tobbi" de akarhogy is dontesz, szarcsi... Nem josolok nagyjovot,bocsi..
Én is fogorvos vagyok, csak én a női fajtából. még soha nem jutott eszembe kikezdeni egyik páciensemmel sem (persze mivel van szemem , és ugyan még hivatalosan nem váltam el, de külön élek a férjemtől, így én is megnézem magamnak a jó palikat). De SOHA nem jutna eszembe kikezdeni velük. akkor inkább valamilyen indokkal átküldeném egy kollégához. Olyan már volt, hogy a páciens udvarolni kezdett, hívott vacsizni, de persze elütöttem a kérdést viccesen.
Az, hogy a fogorvosod kikezdett veled, illetve utána lelépett, ne befolyásolja a következő kapcsolataidat. Az, hogy a párod halála után ez megtörtént, részben a te sarad, mert te kerested benne a volt párodat, aki meghalt (amit egyébként borzasztóan sajnálok!). Tudom, milyen érzés elveszíteni azt, akit szeretsz (nem kell feltétlen tragédiának történni hozzá). Csak azt akarom mondani, hogy az érzéseidet nem kezelted a helyén akkor, nem voltál te szerelmes a dokidba, csak kellett valaki, aki újra nőnek tekint, és ezt keverted össze a szerelemmel. Ne legyen bűntudatod miatta, fogd fel úgy, hogy volt egy jó éjszakád. Ő meg valószínűleg vigasztalni akart, akár még azt is feltételezhetjük, hogy jóhiszeműen azt gondolta, egy kis szexre van szükséged a magányodban. Nincs is ezzel semmi baj, csak tudd a helyén kezelni a dolgokat.
Külföldön is dolgozik. A nyarat mindig külföldön tölti itthon meg 4 kórházban dolgozik. (belsős ismi mondta, meg találtam egy régi újságot amiben leírta a bemutatkozásban)
Ennyi munka mellett kinek lenne ideje magánéletre? Nekem a suli mellett sincs időm ilyenekre.
Jól elcsavarta a buksidat.
Vágj bele, gyűjts tapasztalatokat :)
Ohh, micccsoda infok...
Hat, pasi letere hulye lenne nem kihasznalni minden Mankat. EU-s szemmel visszatekintve, sok jokepu orvos volt, sok nogyogyis, sok sebesz (foleg veluk dolgoztam egyutt) de keves volt, aki huseges volt...
De ha ennyire jo a krapek,miert nem allapodott meg meg vajh'...?!
o nem egyszeruen a ferfit latja benne...
hanem azt a statuszyt, amit kepvisel!
egyszeru pszichologia;
Sztem, normalis hapsival tervezgesd agyban a jovodet, ha nem akarsz csalodni. Sajna, a mai vilagban elkerulhetetlen-szinte.
Attol sok minden fugg, TE! Mit erzel iranta...
További ajánlott fórumok:
- Tényleg minden pasi csak a szexre megy?
- Miért csak szexre kellek a férfiaknak?
- Miért van az, hogy a ducikat csak átvágják, vagy csak szexre kellenek?
- Csak szexre kellesz
- Csak a szexre kellettem?
- Ahhoz hogy egy turiüzletet megnyissak magánvállalkozásban, ahhoz milyen szakmák kellenek? Vagy az csak Kft ill Bt. megnyitásakor kell?