Csak beszélgessünk!:-) (beszélgetés)
ja értem:)
akkor ez rám nem érvényes.Tudod ő lemondott a gyerekről,a szülői felügyeleti jog is nálam van.Már azt hittem valami új törvény van.
Nem rólad beszéltem,azt sem tudom ki vagy.
Én a saját esetemről elmélkedtem.
Ami csak annyi hogy a fiam 2 éves volt mikor elment az "Apja" és azóta sem látta a gyereket,nem is keresi.
Ja,és nem én tiltottam meg...
Akkor mit ér a jogerős bírósági határozat?
Nekem van határozatom hogy a gyerek nálam van elhelyezve.Szerintem ez azokra érvényes akiknek nincs ilyen határozatuk.Gondolom.
Mert különben nem lenne értelme a válási/gyermek elhelyezési tárgyalásoknak.
Az exem idén sem kereste a fiát...5 éve nem látta nem keresi.
Nem mintha hiányozna,csak ahogy írtatok elgondolkoztam a saját történetünkön és azon hogy ez itt megengedett:(
Ha jól értelmeztem amit Rita írt,ha az exem elmenne a bíróságra és azt állítaná hogy miattam nem látta a gyerekét,akkor elperelhetné tőlem?
Jól értettem?
Dehogy vagy bunkó!
Aki viszont nem akart köszönni,az csak azt mutatja hogy milyen primitív...
Szép képek Rita:)
A többivel nem értek egyet,mármint a törvényekkel.Érdekesnek találom hogy az olyan "apák" ellen nincs törvény akik elxarják a gyereküket...régi balkáni törvények vannak itt ls az Anyát egy sem védi.
Tisztelet a kívételnek,amikor az Apa normális és az Anya nem az.
Nah ezt most jól megfogalmaztam.:DD
Gerinctelen!
Nem hiszem el!!! Írt a férjem első felesége levelet! Nagyon normális volt!
A nemesné a régi nevem, mivel még nem vagyunk elválva - már kezdek ideges lenni, mert még nem jött a második tárgyalásról a papír!
Majd csinálok már ide egy másik nick nevet, mert engem nagyon zavar.
Jogból tanultam, hogy így be tudjátok perelni az anyát, mert köteles azonnal értesíteni titeket, hogy hol van a gyermekkel!!!!
Neked a Nemesné a régi vagy az uj neved??
Bocs de ezt nem tudom:((
Az apuka?Írt sms-t tegnap este.ennyi.Nem tudom el viszi e idén a gyereket magához egy kicsit...
Bálint fiának megvan 1 hónapja az ajándék de tudtuk elküldeni mert nem tudjuk a cimet:((
Köszi!!! Már egy hónapja erre a gyűrűre vágytam! Gyűjtögettem is rá, na de már nem kell. Hihihi!
Szegényem nagyon beteg, csupa láz /Krisz/! A képen is látszik, a szemén. Nagyon szeretem Őt és azt érzem, hogy Ő az igazi!
Veletek mizu? "Apuka"??
huuuuuuuuuuu az nem semmi!!Most néztem a képeidet!a mostani pároddal jól összeilletek!aranyosak vagytok együtt és a kislány....gyönyörű!!!
Te is szép vagy!jók a képeid!
Szerintem inkább meglepődött! Mivel én 17 évvel vagyok fiatalabb a férjemnél. Igaz ez nem látszik, mert ő tényleg nagyon jó géneket örökölt! A 93 éves nagymamája jobban néz ki, mint az én 70 éves mamám. Vagy az anyja vetekszik sok 50 évessel! Ja és egyidős a nagymamámmal! Apósomat csak képről ismertem, hááát, no comment, hogy milyen sármos pasi volt még idősen is!
Vagy csak zavarban volt!? Nem tudtam megnézni, mert rám sem nézett és a kocsiban ült. Így még az is lehet, hogy ismerem....
Dehogy vagy bunkó!!!
A csajnak illet volna köszönnie!!hülye picsa!vagy lehet fél tőled?!
Sziasztok!
Nálunk csodálatos volt a Karácsony, még most is az! Csak én már tanulni készülök. Zitát most vitte el az apja, ott ült a kocsiban az új csaja is. Az nem is akart nekem köszönni, de én voltam olyan inteligens, hogy előre köszöntem! Én csak örülök, hogy van neki valakije, mert így egyre kevesebbet fog jönni és legalább nem tömi butasággal a Kicsim fejét! Most bunkó vagyok??
Pusza Csajok!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok nektek!!!
♥♥♥♥♥
Sziasztok!!!
Boldog Karácsonyt))
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak úgy beszélgessünk
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk