Csak beszélgessünk!:-) (beszélgetés)
Megvan már mindenki a Karácsonyi bevásárlással? Én elég szomorú, de még nagyon rosszul állok! :'(
De igyekszem belehúzni!
Jó reggelt!
Most tanultam a család és gyermekvédelmi jogot, melyből sikeres vizsgát is tettem! Abban benne van,hogy az "apának joga és kötelezettsége látogatni és kapcsolatot tartani gyermekével"! Akkor miért is nem élnek vele? A bíróság ezt miért nem veszi figyelembe, hogy NEM akarja??
Valamint az is az egyik törvény valahanyadik bekezdése, hogy a külön élő szülő a láthatás napján nem mondhat vagy utalhat olyan dologra, hogy nála jobb helyen lenne vagy az új "apára" nézve sértő megjegyzéseket nem tehetne! De ezzel sem mehetünk a bíróságra! Akkor ezek miért vannak leírva törvényben????? Sosem lesz már itt igazság!
Hajaj!!!
Ha az enyémet meglátja a biró....
Elviszem a kezes dologról is a papirokat!
Erre mást nem tudok mondani:
:((((((((((((((((((((((((((((((((((
Sajnálom...
A baj hogy a bíróság nem a gyermek javait nézi!
Tapasztalat:(
A fiam most lesz 7 éves az "apukája" 5 éve nem látta mert nem kíváncsi rá!Most márciusban sikerült elválnom,a bíróságot nem érdekelte hogy az "apa" tojik a gyerekre,nekem viszont éves Apeh igazolást kellett vinnem hogy miből tartom el a gyereket!
Utolsó idős terhes(veszélyeztetett) voltam mostani páromtól amikor váltam.(4 évig váltam)az állapotomra való tekintettel kértem a válás mielöbbi kimondását.De ez nem érdekelt senkit sem.Én meg csak stresszeltem,exem fenyegetőzött...tudod mi lett a vége?Meghalt a babám!
Gusztustalan ami ebben az országban folyik!Ja,és az "apának" vannak jogai,de az anyát és a gyereket nem nézik!Többünknek ez a problémája itt...
Bugyoláld be magadat,kis tejjja:)
Nem akarok prédikálni,ti jobban benne vagytok sajnos,csak annyit mondanék,hogy pozitívan és határozottan állj ki magatokért - ha ezt lehet ilyenkor és működik.
hát épp ez az!!!
nem 3 havonta egy napig kell nevelni egy gyereket!!
Szia Ronym!
Hát ez tényleg hihetetlen. :(
Mi az, hogy Bálint ne nevelje??? mit képzel???
:S
nem jössz egy kicsit msn-re? fenn vagyok. :)
Jaj lányok kész vagyok!!:(((
Ez egy idióta!!Komolyan!!
Azt mondta hogy Bálint csak ne szóljon rá meg ne nevelje!!!Erre mondtam neki hogy helyette neveli és többet ad neki mint ő a saját apja!!Ilyet szólt,hogy akkor vegye a nevére Bálint!Meg hogy neki nincs a gyerekhez köze és soha nem is lesz!!(mármint Bálintnak!)
Amikor a gyerektartást mondtam neki hogy visszamenőleg ki kell fizetni mert a biróság be fogja hajtani rajta.A válsza az volt hogy szembe köpi a birót és nem fog fizetni mert nincs neki miből!És nem fog fizetni.A fizujából meg nem tilthatják le!!Inkább felmond és csináltat 5 bankszámlát és nem tudják tőle levonni!!!
Hihetetlen!!!!
Nagyon szeretek itt lakni,élni,itt születtem,bölcsis időszakomat töltöttem Pesten anyummal,aztán visszajöttünk ide,nagypapám itt vett házat.
Olyan kisvárosias,de mégis rengeteg új arc van az utcákon,úgyhogy érdekes:D Meg maga a város is szép,kicsi,de mégis egyre nő.Sok program van általában,csak kár,hogy szórakozóhelyek/dizsiszerű,táncolós helyek nemigen vannak már,ott is csak szombaton van élet.Vasárnap nulla,egy-két étterem van csak nyitva.
Karcag Pest megyében van még,ugye?Ez mekkora?
Én meg Nektek, hogy sikerüljön! :))))
és milyen Sopronban lakni? Régóta laksz ott?
Nem, neki nincs gyereke, és nem is válik/vált.
Nagyon szeretnénk már kistestvért, és ha - lehet gonoszul hangzik, bár Ronym, Krisztine, meg a többiek tudják a hátteret - a kicsi 'apja' eltűnne örökre az életünkből. :S
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak úgy beszélgessünk
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk