Csak beszélgessünk!:-) (beszélgetés)
Sziasztok,jó reggelt!
Rita,passzolom,hogy mi az oka,hogy még nem indították el a válást,szerintem az olyan kifogás-magyarázat szintű,hogy szervezés és időhiány...ezt én mondom rá,mert így fest a dolog.Pedig a helyzet meg úgy áll,hogy el akarnak válni.Illetve inkább olyasmi,hogy oké,külön vannak totál,éli mindenki a saját életét,de hogy maga a válás meglegyen,az már sokadrangú...na ezt nem tudom,miért.
1,5 éve vagyunk együtt...
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Puszi
Boldog Karácsonyt!!!
Pusza
Na vagyok:))
Bár volt akitől megkaptam hogy miért vagyok dühös,és hogy tán bérlem a hoxa portált?Meg hogy így jártam,,
Éljen a jóindulat!
hát én már nem tudom mit tegyek hogy vissza állítsa a mod a nickem...írtam neki emailt,meg ezzel a nickel is írtam...
esetleg nyissak neki egy témát is?DDD
Szia!!
Neked is hasonlókat:)))
de miért nem lesz???
Hellóbelló=]
Mindenkinek boldog karácsonyt és sikerekben gazdaj boldog új évet kívánok minden olvasóknak.
(ami nekem nem lex =(..)
fasza!!!
nem tudom de remélem hamarosan!!
Sziasztok!
Én is mindenkinek nagyon békés, boldog ünnepet kívánok!
Nálam már alakul a rend! :D
Szerintem nem kell sok idő. Engem legalábbis gyorsan visszaraktak!
töröltek:(
mennyi idő amíg vissza állítják a nickem?
Sokszor kívántam kellemes ünnepeket:DDD
Szia Drága!:)
Én is..én is!:)
Bocs hogy beleszólok,de nem kell mind a két fél ahoz hogy a válást elindítsák!Papírokat,keresetlevelet beadják.
Tudom,mert nekem idén márciusban mondták ki a válást:)
sziasztok lányok:))
mizujs nálatok??
én a konyha és a gép közt vagyok most :)
Sziasztok!
Jó reggelt!
Hát ez így nem egyszerű! Még mi sem váltunk el, de már az első tárgyalás az meg volt! Most a másodikra várunk, hogy ott végre kimondják, remélem!
De eddig még miért nem indították el? Mióta vagytok együtt?
Értem.Akkor kitartást és sikereket kívánok a vizsgákhoz!!
A párodhoz meg gratulálok,örülök,tényleg aranyosak vagytok:)
A másik oldal:épp tök el vagyok szomorodva,hogy párom még nem vált el,folyamatban sincs a dolog,csak annyi,hogy elmennek intézni,de még el sem indultak.
A mindennapokban meg minden olyan,mintha már el is váltak volna,nincs ezzel semmi gond,de mégis:((((((((
Szia!
Már jó idejei irkálgatok ide, csak most eltűntem, mert fősulira járok és vizsgaidőszakom van!
Mostmár megtaláltam a boldogságom, de rendesen megszenvedtem érte! Folyamatban van a válásom. A képeken a jelenlegi párommal vagyok!
Szegeden élünk! Itt pocsék idő van! Latyak és eső.... Brrr!!!!
Köszi a sok választ!
Éniis vettem azért walamit mindenkinek!(szüleimnek,nagyszüleimnek)
Miújság,ennyire dolgoztok?
Küzdök a fejfájásommal,az Algopyrinig nem akarok eljutni,de az lesz a végső,ha estig nem múlik el.
Rita,te is úgy csöppentél a csapatba vagy mint én, vagy váltál már? A képekről boldogság sugárzik,úgyhogy én az elsőre tippelek:)
Sziasztok!
Igazad van Rita, a karácsony elvesztette ilyen téren a varázsát... az emberek elanyagiasodtak...
mi egymás ajándékai leszünk, és ez nekem mindennél többet ér. :) persze a Picúrnak veszünk autópályát. :D
Érdekes...saját házuk táján nincs műszaki segítségnyújtás:D
Néztem a képeidet,aranyosak vagytok:))
Melyik városban éltek?
Nálunk süt nap,de fúj a szél,hol melegem van,hol fázom.
Mára nemigen van melóm:(
Szia!
Nem kis "cég", ráadásul még igazgatóság is! /műszaki - no comment!/ Számlákkal foglalkozom.
szia:)
Ezt én is így látom:)
És gusztustalannak tartom azt hogy sok ember játsza az eszét mert karácsony van...azt hiszik az év ebből az egy napból áll,az év többi napján meg lexarják a másikat.
Szia Rita:)
Egyetértek,meg azzal is,hogy túlzás,hogy minden évben lazán átalakítják a gyerkő szobáját,amire éppen kívánja...
Nem irigyellek a hőfok miatt,a teáért picit:D Én is fogok inni még egyet,igaz,ez csak sima L..n.Nekem sincs melegem,bár itt rendes fűtés van,kb. 22 fokkal és mégis.
Mivel foglalkozol,ha nem titok?:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak úgy beszélgessünk
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk