Crohn betegség (beszélgetés)
hiii ma voltam az eredmenyert ,minden jo....nincs chron...a kapszula sincs bent ,csinältak rtgent...valszeg nem vettem eszre..........häät mit irjak örulok is persze de azert nem mert egy csomo penzem elment ugymond a " semmire...
a szondas dolgot most hanyagolom,majd max nyar vegen stb csinaltatom most se penzem se kedvem ,doki szerint se mindenki birja,egy pali 5kor du hivta h vegyek ki neki mert nem birta.,
sziasztok.
Hétfőn megyek dokihoz begörcsöltem a tejes kajátol.mástol semmi bajom.kiváncsi leszek milyen vizsgálatra küld.
hát ma se jött ki...ez már a 3.nap uh jó.
mindegy kedden ugyis mennem kell de ha nem jön ki akkor rtg és nemtudom,gondolom nem vágnak elsöre hanem gyógyszerrel próbálják kihajtani ezt mondta a nö ..de akkor is ,nem .értem
anno 2szer tükröztek vastag belet nemvolt semmi szükület stb h elakadt volna
azert mert 2 eve senki nem jon rä ,o legaläbb felvetette .bizonyos okokbol..
amugy jo dolog ugyanis a rtg stb vekonybelnel nem er semmit se........vagyis nem pontos diagnozis...az ilyen nehez eetekben mint pl en,tuti nem lenne egyertelmu
nem lehurrogtalak... csak nem értettem, minek?
nekem anno a doki javasolta...
szia ,nem keves...de lehurrogtäl anno emlekszem h miert megyek magan orvosokhoz stb:)pedig elhiheted,nekem sem volt nagy öröm tudni h a nyaraläs stb re felretett penzbol mentem el...de mär 2 eve szenvedek es ez az orvos az egyetlen a foldon akibe megbizom,az az igazsag hogy a tobbi 20 nak eszebe se jutott h nekem esetleg ez is lehet...(ö meg is magyaräzta h miert )
amugy 170 000
a vastag tobb az 230 assszem
de ma mindig nem jott ki...kerdeztem asszisztenst azt mondta 2 3 nap belefer,akkor aggodjak ha 1 hetig nem jon ki köszi....tudni illik benne van a pakliba ha elakad,mütet...de a vekonyon ätment uh nemlehet gäz,a vastagbelem meg elvileg nagyon kacskaringos lehet ezert nem jon ki ....egyszeruen
szió!
mennyibe került?
anno nálam is volt róla szó, hogy kellene...
hali,szerda megyek a vékonybél kapszulára kiváncsi leszek mi lesz...2 napja megint szar a a hasam,nekem már tök mindegy mit eszek,mindentol fáj.fura mert nekem a 2 év alatt "csak a hasfájás a jellemzö,és az is inkább a gyomor tájon (ezért gondolt a chronra mert a vékonybél ott kezdödik)meg már az elmult 2 éve voltam vagy 20orvosnál...20 tükrözésen...örülök neki h Ö végre másra is gondolt,arra persze nem h chron lehet.egész életembe ettöl féltem a legjobbban,mág talán rosszabb mint a rák...
szóval kiváncsi vagyok....ja amit akartam,a fájdalom kivül hasmenés stb sosem volt..érdekes.
akik chron betegek vagytok nektek mennyi idö volt mire rájöttek???valoban ilyen nehézkes ,és évekig szenvedni kell mire rájönnek???
és valoban x év utan müteni kell???
Szia!
Kész ételeket én se eszek.én főzők zsiszegényen,gyümölcsöt ,nyáron a kertből télen,meg vesszük,banán ,narancsot.A munkahelyen általába szenvicset eszem ha hazaérek akkor szek főtt kaját,én ha éhes vagyok háztartási kekszet eszem bent azzal kibirom mig hazaérek.Nekem is kertimunka ,meg elkeztem biciklizni mikor nem vagyok fáradt!
Szia!
Nekem az a tapasztalatom, hogy az sem mindegy, hogy éhgyomorra fogyasztok valamit vagy már ettem előtte valamit. Meg az is számít, hogy mozogjak, egy-egy kevésbé okés kaja után lefeküdni halálos, másnem a kertben kint lötyögök, teszek-veszek.
Én is dolgozok, nem is keveset és a megszokott kaját (dexi, csirkemell szelet, kevés sajt és univer majonéz)csomagolom mindig+banán és jópár nutrit. Semmi autómatás cuccot nem iszok, se kész ételt nem eszek, pontosabban itthon főzök és mindig csomagolok. Ha valahol éhen akarok halni akkor max banánt veszek.
Supplint szedek ilyenkor 3x1 db-ot.Én a sebésztől kaptam,hatóanyaga a Klionhoz hasonló,de pl én nagyon rosszul lettem a kliontól,így a Supplint írta.Nálam semmi mellékhatása nem volt.
Rendezte pár napon belül az összes tünetet,kb 10 napig szedtem.
Szia!
Hála istennek nem volt gond!De változovan amitöl rosszul vagyok!Ma kiprobáltam a cégnél az automatás kávét,utoljára tavaly ittam ilyent ott akkor begörcsöltem ,ma nem volt gondom!
néha jol fog jönni mert korán kelek reggelés 10-körül már álmos vagyok,néha jol fog jönni a kávé!
Én most felváltva,iszom a körömvirág meg a hársfateát(szedek centrumot,c vitamint,probiotikumot,nekem IBS-em van)Igy jol érzem magam és tudok dolgozni is!
Szia!
Sajnos ebben nem tudok segíteni.Nekem nem lett tályogos,így a tablettás kúra eddig segített.
Talán a többiek tudnak erről valamit!
További ajánlott fórumok:
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- "A lélek nyelve: betegség"
- Az NKE » NKE-RTK » bűnügyi igazgatási [bűnügyi nyomozói] szak esetén a crohn betegség kizáró ok lehet?