CM3 Alginat (beszélgetés)
Caroll23!
Akarod írni, VAN, AKI mellette, és VAN, AKI ellene van...ugye? Mint ahogy VAN, AKI forrón szereti...a film címe szerint. A valaki, az egyáltalán nem megfelelő itt és teljesen értelmetlen. Előbb tanulj meg magyarul!!!
Sziasztok!
Kicsi vagyok, kövér vagyok és nem vagyok egészséges ,se fiatal.Ja és gazdag se vagyok.Évekkel ezelött olvastam cikket a CM3-ról, még külföldön éljenezték, hogy ez lesz a kövérek végleges megmentője. Azóta vártam rá, hogy hozzánk is eljusson. Nos itt van!Mivel sajnos a kúra összára elég húzós, én is húzom az időt, mert több féle tapasztalatról hallok.Úgy vélem gyüjteni kell rá,mert a kúrát kell végigcsinálni annak aki nem könnyen fogy.Most gyüjtögetek,de az a baj,hogy a kilók is jönnek.......
Szia Caroll23!
Elkezdted végül szedni a CM3-at? Tapasztalatok?
Szisztok!
Új vagyok a fórumon. Most szeretnék beruházni cm3 Alginat-ra, megéri-e? Olvastam a hozzászólásokat valaki mellette, valaki ellene:
Tanácsokat kérnék! A célom -10 kg.
Köszönöm!
Sziasztok!
Elkelt a maradék cm3.
Sok sikert mindenkinek! :)
Folytatnám a beszámolót:
Nekem az esti eszegetés jelentette eddig a legnagyobb problémát.
Az esti 3db kapszulát szorgalmasan beveszem.
A kapszulával kapott füzetecskébe beírtam az elhatározásom, hogy ezentúl sokkal lassabban fogok enni, (ajánlásuk szerint a lassabb evés is segíti a jóllakottság érzés kialakulását,) és evvel párhuzamosan igyekszem felére csökkenteni a szokásos étel-adagjaimat.
Ezt úgy csinálom, hogy este a tálcára összekészítem a régebben szokásos adagnak megfelelő mennyiséget, aztán meghagyom a felét másnap estére. Eddig működik.
Szia!
Engem érdekelne!
Rita
A karácsonyról kérdeztél: Sajna a fogyókúrát fel kellett függesztenem, túl nagy volt a csábítás. A mínusz 1,5kg visszajött. A napi 3db kapszulát azért bevettem esténként.
(Szerintem már az is kedvezőnek tekinthető eredmény, hogy legalább nem vagyok súlyosabb, mint az indulásnál.)
Üdvözlet mindenkinek, ígéretem szerint jelentkezem, és beszámolok cm3-as tapasztalataimról:
Ma reggeli mérlegelés szerint: mínusz 1,5 kg...
... mielőtt bárki azt gondolná ez semmi, ez csak a vízveszteség, és alighanem igaza is lenne, azt feltétlenül jelezni szeretném, hogy én nyugdíjas gyógyszerészként arra a költséghatékony megoldásra jutottam, hogy csak este fél órával a vacsi előtt eszem be a mindössze napi 3 kapszulát! És az étvágycsökkentés terén egyelőre hatásosnak tűnik.
Üdvözlök mindenkit a fórumon.
Ma nagy levegőt vettem, és elkezdem a cm3 szedését, pont az itt olvasott kedvező vélemények hatására.
Igyekszem beszámolni a tapasztalatokról.
(Már sok diétával kísérleteztem, és meg sem merem írni mennyit mutatott reggel a mérleg,
elég annyi, hogy 168cm vagyok,
és a 86kg-os súlyt írtam be a naplómba elérendő álom
eredményként 6 hónap múlva.)
Sziasztok!
Nekem maradt 23 darab cm3. Akit érdekel, írjon és egyeztetjük az árát.
1 hét távlatából:
A tabletta azt a funkciót tölti be, amit ígértek, abszolút nem vagyok éhes, és nagyon kevés kajcsi is elég!
én csak 3*1 tablettát szedek, mert nekem ettől az egy szemtől is meg volt a teltség-érzés!
Eddig -1 kg.
Mellékhatás nálam nem jelentkezett, annyi, hogy végre éjszaka nem eszem! :)
Még van 1 hetem, mert csak 50 db-ot vettem, és utána abban bízom, hogy menni fog magától is már!
Szóval, majd jövök és a végső méretkezésről beszámolok!
Sziasztok!
Visszaolvastam....hát itt aztán van hideg-meleg rendesen!
Én is a mellette vagyok tábort erősítem!
59kg-ról szeretnék végre visszaállni az 55-56-ra, ez a terhesség előtti súlyom, most 1 éves a kisfiam.
Tornázom 2 naponta+a mozgás a gyerekkel.
Én ma kezdtem el, eddig nagyon tetszik a dolog és roppantul bizakodó vagyok!
Nem eszem sokat eddig sem, de van, hogy éjjel is rámjön az éhség, azt gondolom valójában ebben fog segíteni nekem, ezeket a holtpontokat kiküszöbölni.
Torna+akaraterő+egészséges kajcsi+ez a tabletta= SIKERÜLNIE KELL!
Sziasztok?
Azt szeretném kérdezni,hogy mennyi idő múlva érezhető a hatékonysága, és mennyi ideig kell szedni?
köszi
Mekkora a kapszula?
Kéenék pontos méretet.
Köszi.
Szia!
Megkérdezhetem,hogy megvan-e még a CM3-ad? Engem érdekelne. 1 doboztól ment le az 5 kg? Nekem is 5-6 kg feleslegem van, annyi kellene hogy lemenjen. A másik kérdés, onnan ment le a felesleg ahonnan szeretted volna? Én a hasamon és a derekamon "tárolom" az összeset.Pedig edzeni is járok mégsem megy le onnan. Várom válaszod.Köszi.Üdv:Bea
Szia Dóra!
Mint alant is írtam, nekem bevált. Az első 8-10 napban arra gondoltam, már megint bevásároltam valamit, aminek semmiféle hatása nincs. Kb. a második héttől vettem észre, hogy már nem kell annyit ennem, mint előtte. Egyáltalán nem voltam éhes, szemben a kapszula szedés előtti állapotommal, amikor még éjjel is képes lettem volna enni. Aztán szépen ráállt a szervezetem a kicsi adagokra, mert attól is jóllaktam. Én elég sok vizet ittam, nem buborékosat, hanem szűrt csapvizet. Semmivel sem mozogtam többet, mint előtte, ami addig sem tornából állt, hanem a napi teendőim ellátásához szükséges mozgásból. Egy a lényeg, nem szabad abbahagyni az elején, mondván úgysem ér semmit. Végig kell szedni, és meglátod le fogod adni a felesleget.
Üdv!
Sziasztok!
Én ma kezdtem a kúrát.59kg ról 55re szándékozom fogyni.Remélem 3 hét alatt összejön.
Kaptam hozzá posztert meg diétás naplót meg útmutatót.Eddig nagyon élvezem hogy minden nap irogathatom az adatokat.
Jelzem a tapasztalatokat.
Sziasztok!
Nekem van egy doboz 3 szem hiányzik belőle. Ha valakit érdekel írjon nyugodtan.
Szia!
Igen, sikerült lefogynom 5 kg-ot, amit minden áron szerettem volna leadni.Próbálkoztam szűz teával, ezt még viszonylag olcsón megúsztam. Aztán kipróbáltam a Cefamadar fogyótablettát, attól nem történt semmi. Szóval sok-sok csodaszerrel kísérleteztem, és végül nekem ez bejött.
68 kg voltam, amikor el kezdtem szedni a CM3-at, egy csomag kapszulát szedtem be, és sikerült megszabadulnom a feleslegtől.
Azóta sem eszem többet, úgy tűnik, a szervezetem megszokta a kisebb adagokat. Ezért nem szedem. Én úgy látom, hogy nincs yoyo effektus.
Üdv!
Szia!
Megkérdezhetem miért hagyod abba? Elérted a kitűzött testsúlyt?
Sziasztok!
Én új vagyok a fórumon,addig nem akartam hozzászólni a témához, amíg személyes tapasztalatokat nem szereztem a CM3-mal kapcsolatban.Egy dobozzal szedtem be, és elértem azt, amit akartam, a feles 5 kg-tól megszabadultam.Ami nagyon fontos, egy hét után a legtöbben arra gondolnak, nincs hatása és abbahagyják. Na ez az, amit nem szabad. Kb. a 14. 16. naptól kezdtem érezni, hogy már nem vagyok éhes, és sokszor egy pohár víz is megtette az étel pótlást.
Vettem még egy adagot, abból 4 db-ot beszedtem, a többi 46 db megvan, szívesen odaadom , akinek kellene. 45oo.-Ft-ért elpostázom, ha érdekel valakit.