Clostilbegytben reménykedők! (beszélgetés)
Itt vannak olyanok is akik 5-7 nappal a PÉ előtt voltak együtt, és mégis baba lett belőle.
Szóval van ilyen is, nem tudom, milyen gyakori jelenség, de van.
Most vettem be az első clostis hónapom utolsó tablettáját. (Bízom benne, hogy ez volt az utolsó is, bár az felérne egy kisebb csodával. :) )
Hajrá nekünk és hajrá mindenkinek.
Most még a bizakodó fázisban vagyok, de majd meglátjuk 2,5 hét múlva...
Sziasztok!
Hát, a második clostis hónap után az egyik tüszőm nem repedt meg, és ciszta lett belőle! :( Javaslom, hogy a vélt tr. után menjetek el UH-ra, hogy valóban megrepedt-e, vagy kérjetek tüszőrepesztő szurit. Most nekem azt mondták, hogy ez majd magától elmúlik, görcs kíséretében.
Kitartást!!!!!
Szerintem minden gyermekre vágyó nőben benne van a remény, majd a csalódás, ha mégsem sikerült az adott hónapban a pocaklakó.
Csak arra kell figyelni, hogy a mérleg nyelve mindig a remény és az optimizmus felé billenjen.
Szomorkodj nyugodtan,de ne sokáig. Nagy levegő...és hajrá...
Így sikerülni is fog, meglátod!
ejjj...hát nekem ma meló után borzasztóan elkezdett szúrni a méhem de egy bizonyos ponton, és azóta is szúr, nem fűzök hozzá semmi reményt azért, jobb nem csalódni! :-)
irigyellek ám! ;-) de nagyon örülök nektek!!!
Anett! :)kiskorom óta nagy családot szeretnék és már azt a bizonyos 30-ast is betöltöttem, úgyhogy egy kicsit azért kesergek. Persze, mindig van valami, ami lekössön, most csináljuk a konyhánkat otthon, és a kert is szalad, illetve ültetni kellene. Ugyanakkor nem mondanék igazat, ha azt írnám, hogy ki tudom törölni egy időre. Tudddddddoooooooooom, persze, hogy a görcs nem segít, tehát görcs nélkül szeretném, szeretném, szeretném. :))) Na! :)
Viszont ott a másik oldal is, hogy addig alvás, akárhova el tudunk menni, akármeddig barátnőzhetek és bevásárolhatok, ami tudom, nagy hassal és babakocsival nehéz lesz. Főleg mert másik városban lakok, mint a legtöbb barátnőm. Azért drukkoljatok, hátha csak ezen múlna. :)))))
Az bizony, ezért találj ki valami másik célt is, ne számold a napokat, csak egyszer 1 hónapban nézd meg mikor számíthatsz PÉ-re karikázd be vagy emlékeztetőbe és aztán amíg nem csipog ne foglalkozz vele. Vagy van egy másik módszerem is, de csak ha végleg el vagy keseredve:
Vegyél egy rózsaszínű és kék rugdalodzót, amikor egyedül vagy simizd meg és mond meg magadnak, hogy bizony neked lesz babád, akire ezt rá fogod adni és TEDD el, úgy hogy ne legyen szem előtt, csak tudd hogy van, ugye ilyenkor ha még nincs baba, akkor még nem is számít a 3 hónap babona stb.... jót fog tenni, pozitívan, hogy ebbe neked lesz!!!
Őszintén: nekem már azon járt az agyam hogy örökbe akarok fogadni és megfogadtam, hogy jövőre elindítom a dolgot, bár a párom úgy gondolta, hogy 24 évesen ez még hülyeség, de úgyis rávettem volna.... lényeg hogy tudd, neked lesz babád, ha nem jön össze neked akkor is lehet!!! Tehát ne nézd azt hogy neked miért nem, vagy hogy biztos lesz-e, mert LESZ!!!! POZITÍVAN, így ezek mellett a gondolatok mellett keres magadnak valamit, amit addig szeretnél míg nincs baba, mert baba mellett esetleg nem lesz rá esélyed!!!!!! ÉS MENNI FOG!!! Úgy fogsz te még pocakosodni, mint a huzat, csak tudd hogy így lesz, de ha nem gyereked akkor is lesz!!!!!!
sziasztok! ittvagyok, ittvagyok, csak alig van időm. bocsi. amúgy vasárnapra nem várom, de szerintem megjön. majd jövő hónapban :-)
te jól vagy? minden ok?
Ma volt a 3. clostis napom.
Kíváncsi leszek az eredményre. Ha már lesz tőle rendes peteérésem, nekem az már jó.
A pocaklakó persze még jobb lenne... :)
(Főleg, hogy folyton nyüstölnek: "Mikor jön a kistestvér?" )
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- 2010-es babaprojektben reménykedők
- Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt!
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4 napja kimaradt a mensim, a teszt negatív. Reménykedhetek még?