Cityville (beszélgetés)
Szia!
Szintén szomszédokat keresek. Fekete Éva vagyok bejelöltelek! Köszi! üdv, Évi
Én a neveken alapból a szomszédokat értettem,hogy azok nem jönnek elő.Bocsi ha félreérthető voltam.A nem cityvilleseknek én nem küldök semmit,úgysem igazolják vissza.
Örülök,hogy megoldódott!A rendszerrel lehetett valami,nálam már egy hete átállt erre a recommended friends dologra.
Na, képzeljétek, megoldódott:) kipróbáltam még egyszer, és most már csak 2 fül jelent meg: mindenki, aki nem Cityville barát, és a cityvillesek:))
Nem tudom eddig, miért nem engedte...
de most már örülök, hogy ez is kész lesz:))
tehát, kérést tudok küldeni, de mindenki magasról lesz.rja, hogy én Cityville meghívót küldök, mert nem foglalkoznak vele, vagy nem tudják mit kell vele csinálni...
Ezért nem értem miért nem tudok szomszédnak küldeni...aki tudja/érti hogy mi is ez...
Szia!
De, kijönnek a nevek, csak mind olyan embernek a neve, akik nem játszanak, és hiába küldözgetem nekik, úgysem fognak rákattintani, mert nem foglalkoznak vele...
Tehát szomszéd neve, vagy aki játszik,de nem szomszéd, olyan név nincs a listában...
És hiába kattintgatok a 4 fül (minden barát, cityville barát, farmville barát, a 4. nem jut eszembe) közül, mindenhol ugyanez van...
Ém már magamnak is felépítettem és a család összes felhasználójának is :)
Nem tudom mi lehet a baj.Amikor rákattintasz a hire friend-re és felül a recommended friendsre nem jön ki senkinek a neve??
Sziasztok!
Nekem még mindig nem sikerült teljesen felépíteni ezt a látogató központot...nem tudom mi lehet a baj, de nem tudok meghívni senki olyat, aki a szomszédom, pedig csak 4 személy kellene...
Van olyan, aki már felépítette?
Sziasztok
Szomszédokat keresek Julcsi Gere-Szabó néven.
Szia!
Lehet kapni plussz energiákat, meg ha a társaid küldenek, azt is el tudod használni. Úgy bezöldül a szám 30 felett, de nem érdemes feltölteni akkorára, ha nem használod el, mert ha kilépsz, az el fog veszni. Jártam már így, azért mondom.
Sziasztok!
Biztosan feltűnt már nektek is, ha beléptek a játékba, akkor az energiátok felmegy 30-ig.
Viszont van ismerősöm akinek 50-ig is.
Ez mitől függ?
Tudna valaki segíteni?
Köszi előre is!
Sziasztok!
Kisfiam keresztapukája most kezdett a Cityville-el játszani és szomszédokat keres ő is. Ha nem nagy gond, jelölnétek? Köszönöm! Ha nem jó a link esetleg, amit megadtam, akkor Nagy András néven az én ismerőseim között megtaláljátok. Köszönöm szépen :)
Most már ezt is tudom, köszönet érte:)
Puszi
Szia!
Bemész az inventory-be,ott a kis képek sarkában lévő + al kiválasztod mit szeretnél kérni(nem mindent lehet,de az épületekhez az izéket igen).Ezt ugye felteszi a felső sorba.Ott fennt az inventory felirat alatt van egy züld share gomb/felirat .Erre rákkatintva kiírja az üzenőfaladra,hogy segítséget kérsz,és aki rákattint látni fogja miket is pontosan.