Cityville (beszélgetés)
Rákatt az épületre, és ott sorra küldöd az értesítéseket a pozíciókat betöltő szomszédaidnak, ők majd már tudják mi a dolguk, segít nekik a játék.
Sziasztok!15.szinten vagyok,a galambinvázióval mit lehet kezdeni,tudja valaki?!
A szíveken látod hogy az a szomszéd mennyire jár szomszédolni.
A szívben lévő szám akkor növekszik, ha látogatod a szomszédokat és gyűjtögeted az ott kapott szíveket, egy szomszédnál 5-öt lehet kapni, de amúgy sztem annak olyan nagy értelme nincs... bár lehet hogy tévedek.
Bejelöltelek, majd segítek:)
van olyan hogy invite friends vagy add friend arra katt és ott vannak az ismerőseid, csak akkor lehet a szomszédod ha ismerősöd is:)
Még egy kérdés a kék csillag mellett léveszívben mit jelent a szám?
SZomszédokat hogy lehet felkérni?
Ahhoz nem kell a papírpénz, úgy tudod "kiváltani", hogy meghívogatsz hozzá szomszédokat, akkor ingyen van...
Papírpénzt egyébként ha jól tudom, csak szintlépésnél lehet szerezni, akkor is csak 1-et ad. (vagy pedig valódi dollárért vehetsz...)
Lázár Alexandra e nevem elöljetek be ha lennétek szomszédok, kisfiammal van kitéve közös kép, csak mert lakhely nem látszik:)
Szomszédokat keresnék, én is, ha a kék csillag jelzi hogy melyik szinten vagyok akkor 14:)
Aktív játékos vagyok.
Valamit az érdekelne, hogy pénzt tudom hogy levet szerezni, de "köteg"pénzt nem...ha segítenétek megköszönném, ki kéneváltani a rendőrséget stb. de nincs papír pénzem:)
Sajna már nem emlékszem:(
de, ha elérsz addig, akkor bal oldalt biztos meg fog jeleni a feladata, sajnos többet most nem tudok segíteni, hányas szinten vagy?
Köszi! De melyik???? :)))))
Szia én szeretnék a szomszédod lenni keres meg Juhász Péter Pál Tiszakécske én 41-es szintű vagyok.
Sziasztok szomszédokat keresek én 41-es szintű vagyok és nagyon jó lenne én aktív játékos vagyok és sokat segítek a szomszédaimnak ha fel akarsz venni keresetek meg a facebookon Juhász Péter Pál Tiszakécske előre is köszönöm.
Szia én lennék szomszédod.
Szomszédokat keresek. 41-es szintű vagyok. Juhász Péter Pál Tiszakécske
Szomszédokat keresek! 15-ös szintű vagyok. Privátba írj, ha érdekel . :-)
sziasztok!
keresem az új szomszédjaimat! akit érdekel, az írjon nekem privátüzenetben! köszi!
(jelenleg 26-os szinten vagyok)
Köszi szépen, akkor vásárolgatok. :)
Szia! A baloldalit pedig házépítéssel lehet növelni:), de csak akkor tudod, ha a jobboldali nagyobb... tehát pl. ha az látod 640/1200, akkor addig tudsz házat építeni, amíg az 1200-at el nem éred...utána megint vmi épület kell...iskola, bank, városháza stb...
Szia! És a bal oldalit hogy lehet növelni. Nekem nagyon lassan megy.
Köszönöm a segítséget.Földvárszki Istvánné Szombathely 45 éves
Pontosan:)
Szomszéd szeretnél lenni, előbb ismerősnek kell jelölni, aztán lehetsz szomszéd.Írd meg milyen néven vagy, leszek a szomszédod, ha szeretnéd:)
Ne lakóházakat építs, hanem pl. postát, bankot stb... és oda kell meghívogatni a szomszédokat, ezáltal bővülni fog a jobb oldali. Mert sztem ennek az a lényege, hogy munkahelyeket biztosítasz, de kell hozzá ember is:)) tehát utána majd lehet lakóházakat is építeni...de előbb ilyeneket kell teljesen felépíteni...meghívogatni az embereket, vagy összegyűjteni a szükséges dolgokat hozzá és kész.
Azt nem tudok,mert nem enged építeni.
Population:1320/1320.Én a jobb oldalit szeretném növelni, de nem tudom.
Szeretnék szomszédot!Milyen adatokat kell megadnom, hogy valaki a szomszédom lehessen?
Hogyan tudom növelni a populációt?
Gyere nyugodtan kérdezni:)