Cityville (beszélgetés)
ircs73 és homern
Köszönöm a segítségeteket:))
Mostanában már ritkábban játszom, tehát olyan kb. 2 naponta...
Eddig aki kérte, hogy legyünk szomszédok, mindig nemet mondtam, nem azért mert nem segítenék...csak nem szeretném, "elárulni" a nevem.
Remélem megértitek, és higgyétek el, nekem így is sokat segítetek:)
Ha valahol elakadok, sztem még jövök kérdezni:))
Help! Sehol nem találom ama City Clark Office-t! Tudja valaki, merre van? És (játszótársakat is keresek, főleg, ha van balettcipőjük! :)))))
Köszi: Joe
A képek alatt ott van"ask friends" rákattintasz, és kirakod az üzenőfalra, persze az utasítás segít, elég egyértelmű, majd meglátod:)
Az üzifalon a szomszédok kattintanak a te kérésedre, és kap ő is, te is.
Felveszlek szomszédnak is ha szeretnéd, csak írj priviben:)
Persze nem engedi korlátlanul, de majd te is rájössz..
Légyszi segítsetek, ha szomszédok leszünk akkor neked is nő a terülted és nekem is, segíts!
Köszönöm szépen! :D :)
Én a szomszédjaimtól kértem, és kaptam is:)
Sokkal hamarabb megvan, ha segítenek a szomszédok:)
Oh, köszönöm, elsőre ki is adta...:))
Arra nincs valami trükk, hogy a CD lejátszót, amiből 3 kell, minél előbb össze lehessen gyűjteni?
Azt tudom, hogy az apartman és egy lakóház adja, de olyan sok ideig tart...kb. 70 óra, míg le lehet szedni a pénzt, és mindig csak mást ad..
Azt nem tudja valaki, hogy a tojást pirítóssal honnan tudom megszerezni? Mert az a tűzoltós küldetés húzódik már egy ideje...:)
Erre sajnos még nem tudtam rájönni, a toll az már lassan meglesz, csak oda szállítok, így ki kell hogy adja, mint anno az osztrigát:)
Sziasztok!
Cityvillbe keresek szomszédokat, ha szeretnél a szomszédom lenni akkor légyszi írj! :)
sziasztok!
Szomszédokat keresek cityvillbe, ha érdekel értesítsetek privát üzenetben.
Köszönöm.
jaj, a toll nekem is kellene...de sajna nem tudom az melyikben van.
sztem a bevásárlókocsi az áruházban van, úgy emlékszem legalább is, onnan kaptam a múltkor egyet.
Sziasztok van 1 feladta amit már hetek óta nem tudok meg csinálni ! Kéne 1 bevásárló kocsi a Retail Collectionba ! De hiába aratok mindenféle boltot nem ad eggyik se ! Nem tudjátok véletlenül ,hogy melyik adja ??
Ja és van még 1 ilyen 1 toll kéne !
Szia!
A "bárka"/shipping/ikonban található elsőként a pier.
Sziasztok!
Jaj, olyan béna voltam, volt 50 papírpénzem és a hülye rendőrséges fánk miatt, véletlenül rosszra kattintottam, így lement belőle 35...pedig olyan sokáig tartott összegyűjteni...
Ugye semmilyen feladathoz nincs rá szükség??
Sziasztok. :)
Ha kellene egy aktív szomszéd, akkor írjatok privát üzenetet. :)
Szia!
És Piert hol lehet venni? Sehol se találom!
Sziasztok!
Ha volna kedvetek szomszédnak jönni hozzám a cityvillebe jelöljetek be.
Köszi: Halupka Mónika
Sziasztok!
Szomszédokat keresek cityville-hez. Kérlek, segítsetek!
Előre is köszönöm.
Hári Henrietta