Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Citrom parfé (sütés nélkül) recept

Citrom parfé (sütés nélkül) recept

Elkészítési idő 50 perc

A Citrom parfé (sütés nélkül) hozzávalói:
1/2 liter tejföl
1/2 liter tejszín(édes)
1db citrom
4db banán
1db ananász konzerv
babapiskóta(kb.600g ha kimarad sem fog kárba veszni)


A Citrom parfé (sütés nélkül) elkészítési módja:
Tejszínt kemény habbá felverni,a tejfölt is belekeverni.Citrom héját lereszelni,a levére is szükség lesz.Ezt is belekavarni a habba. Banánt feldarabolni.A hozzávalókat összeállítani egy nagy tálba:alulra kerül babapiskóta szépen egymás mellé,aztán krém,aztán ananász.Ezek ismétlődnek míg van hozzávaló.A teteje mindenképpen krém legyen.Ezek után csak le kell folpakkal fedni és a hűtőben legalább egy éjszakát érni hagyni.

Citrommal óvatosan,nehogy savanyú legyen.
Kör szeletes ananász kell hozzá és érdemes a szeletkéket még meg felezni,hogy a kész parféban ne legyenek nagy darabban.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A citrom parfé (sütés nélkül) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook