Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Ananászos vaniliahalom recept

Ananászos vaniliahalom recept

Elkészítési idő 20 perc

Az Ananászos vaniliahalom hozzávalói:
8-10 személyre

1 doboz babapiskóta
1 doboz /nagy/ ananászkonzerv
2 ek rum
2 tasak vaniliaízű pudingpor
1 l tej
6 ek cukor
3 dl tejszín


Az Ananászos vaniliahalom elkészítési módja:
A vaniliapudingot a használati utasítás szerint megfőzzük.A babapiskóta felével egy mély üvegtálat kibélelünk,és meglocsoljuk a rummal.Az ananászkonzerv levét leöntjük,a gyümülcs felét a piskotán eloszlatjuk.Ráöntjük a puding felét,elhelyezzük rajta a maradék babapiskótát,majd kevés ananászlével meglocsoljuk.Rászórjuk a megmaradt ananászt,végül leöntjük a maradék pudinggal.1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük. Tálaláskor felvert tejszínhabbal kínáljuk.

A tetejére díszítésként torta csokidarát szórunk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az ananászos vaniliahalom elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook