Ciklus beállítása babavárás érdekében (beszélgetés)
Csá csajok!
Jelentem megvan a munkaszerződésem augusztus 30-tól. Juhéééééééé.
Miki eltávozott, Kriszta hozzád küldtem expressz ajánlva, elsőbbségivel. :))
Kezdek holnapra felkészülni hogy mikor mijen kezelése volt, milyen gyogyikat szedtem és mikor. Nem lesz egyszerű. Ja és ráadásul ma 4re fogorvoshoz is mennem kell.
És kicsit idegbeteg is vagyok mert elegem van az anyámból, nahgyon kihúzta a gyufát, be is olvastam neki tgnap telefonon. Na de mindegy.
Sok szép mms, jó is az, mán, aki szereti:)))
Nem hallottátok a kattogást?
már máskor is hívott fel a zsebéből:))) én meg csak hallózok, és semmi...vagy nagy csattogás, melózajok...
a hülye kemény tok, össze-vissza nyomogatja a gombokat a zsebében.
:))))hát igen.
Nekünk a vezetéknév Samartzis.hmmmmm
De azt mondtad,hogy már mondta,hogy ott meleg lesz!Sztem ez Afrika lesz,vagy vmi távoli trópusi sziget! Juj,de jó lesz nektek!!
Siess vissza lujzika!!
Szia Lujzika!
Jó intézkedést!!!!
Azért remélem inkább nyaralás lesz a dologból:)
Mennem kell egy kicsit, mert sajnos egy csomó mindent csak személyesen tudok elintézni.
Ez a hátulütője, ha az emberlánya 2 hétre megy nyaralni.
Igen,tényleg ütös név Moncsi!Életerős!
Ha magyar nevek közül választhatnék akkor Zalán és ha lány Emma lenne.
Nálunk is nagyon favorit a Dorottya,de nálam az Emese a tutti.Fiúban csak Sebestyén lehet.
Amúgy a párom is így gondolkodik történelmileg,jól megértenétek egymást!
További ajánlott fórumok:
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Mit teszel meg annak érdekében, hogy megőrizd vagy visszanyerd az egészséged?
- Minden áron gyereket, avagy mit tennél meg, annak érdekében, hogy babád születhessen?
- 45 évesen babavárás