Ciklus beállítása babavárás érdekében (beszélgetés)
Annyira pörögnek az események, hogy már alig bírom követni.
Hajni, mot vissza? Ez másik doki?
most a etgnapi dottóréhoz megy vissza???
milyen tapasztalatokkal, kedvvel viseltetik iránta?
Moncsiról mi hír? és meliről?
nem fogok!!!!
én askótokat csak hírből ismerem:))))
jöttem, láttam, győztem!!!!
orsika is eltűnt???
hajni is????
én itt vagyok, csak közben a hangpostásom bejelentkező szövegét aktiváltam, ugyebár tegnaptól domnós vagyok, mi fene!!!
nem kell telószámlát fizetni jupihééééé:))))
Na ez szuper hír:)))
rántott pipimellet ettem salátával és somlóinak álcázott vizeslöttyös piskótát:)))
Jó,hogy jöttél és benéztél hozzánk,Moncus! :))
De legközelebb picit tovább maradj légyszi!
Mi jót ettél??
Embereid megjöttek,kupán csaptak,a kedvem jobb lett! :)))))
helló hajnikám!
követem ám a sorsodat, szegénykém:)))
Csőcsajok!
itt vagyok:)))
ebéd letudva!
Már alig 3 hét csak.... :)))
De utána már szupi dolgok történnek veled,Hajni!
jaj már annyira várom a 24.ét merthát így hogy nem repedt meg a tüszőm és nem is jött ki mensivel mivel nem volt, így baba nem is tudom mikor lesz.
Kriszta szted ha időben kaptam volna meg a szurit nem lenne ilyen most igaz?
A stimu nagyo vékonyítja az endot.Ha soka iszol,legalább 3 litert,ez megelőzhető.Eddig csak Elek nem szólt erről.
Kell legalább 7mm a fogantatáshoz.De persze jobb,ha több.Ez az alsó határ.
Ha megfogant a baba,akkor már 20mm lesz pikk-pakk.
Vica!
Most jut eszembe,hogy mikor a legutóbb beszélgettünk uh-n a dokival,és mondta a folliculust,akkor marha büszkén kivágtam,hogy én tudok ám latinul.Erre közölte,hogy ez egy görög szó!!Szóval ha ezt hallod az uh-n a ciklus közepe felé,akkor az jót jelent! :))
ezekkel már én is tiszában vagyok cscak ez a rohadt folliculus szó nem tiszta. azt tudtam hogy tüsző. most ezt találtam róla:
Follikulus: a petefészekben elhelyezkedo tüszo, melynek ciklikus megérlelését az agyalapi mirigy (hipofízis) tüszoérlelo hormonja (FSH = Folliculus Stimuláló Hormon) végzi. A folliculus tartalmazza a megérett petesejtet. Az uhs doki most azt mondta ő nem lát érett petesejtet mégcsak érlelődőt sem. most mi van?
További ajánlott fórumok:
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Mit teszel meg annak érdekében, hogy megőrizd vagy visszanyerd az egészséged?
- Minden áron gyereket, avagy mit tennél meg, annak érdekében, hogy babád születhessen?
- 45 évesen babavárás