Ciklus beállítása babavárás érdekében (beszélgetés)
akkor zsurló és csalán!
ez az esti ülőfürdő a lavórban!!!
sokáig legalább egy fél óra! mondjuk ott nézed a bk-t:)))
gyulladáscsökkentőenk jó egyenlőre a donalgin maximum 4x2-őt, de ez más csak a végszükség adag, ha bírod aküzdést, akkor 3x1
én szerintem ez egy olyan bacis felfázás, amit bárki bármikor elkap...az uh-ot csak a te megnyugtatásod érdekében írtam, hogy tutira nem újjult ki a tavalyi kórság...zárják ki és boldogan hajthasd álomra buksidat!!!
értem Moncus...egész tuti a szellemkutya az:)))
Moncsi,ha pasik lennénk,akkor nem élvezhetnénk egymás társaságát a Ciklus beállítása babavárás érdekében c.fórumon:)))
sajnos azt kell mondanom, hogy a kamilla nem gyulladáscsökkentő hatású, inkább orvosi zsályát használnék tessék belőle teát főzni és sokat inni!
egyébként áztatásra a mezei zsurlót kéne összekeverni zsályával és csalánnal!
azért mert kint van, szellemkutya bármikor jöhet!!!
a kettő közt nincs okozati összefüggés, nem?!
Nincs egy olyandoki, akinek pénteken van a magánrendelése és mondjuk uh-ja is van???
esteleg ma este!!!
keress egy dokit, plíz!!!
szerintem akkor nincs irrigálás, helyette kúp!!!!
Jaj csajok,flúgosak vagytok:)
Csucsi kint van,nem üldöuheti a szellem kutya.:)
Moncsi,te pedig csinálhatnál valami kamillás fürdöt azon a tájékon.A kamilla csak segithet bármi legyen is,de rontani tuti nem fog rajta!!!
ugye milyen jóindulatú vagyok???
csak kérned kell és küldöm is!
jajajaj, most jut eszembe, vmelyik ruhás-zacskó alján hever, úgyhogy most a kabátról lecsúsztál...esetleg vmi más óhaj-sóhaj????
Moncsikám!
Van otthon lactacydod???
nem ártan beszerezni egyet!!!
ha Peti úton van még rá bízhatnád, csak nehogy e helyett korpásodás ellen isampont hozzon:))))
ennyire nem mélyültem el a spiritiszta-tudományok ilyen mélységében, de most hogy említi emlékeim közt szerepel némi kopogtató szellemkép!
Kedves Vica!
Örömmel közöljük megfejtettük hálószobája titkát...kopogtatószellem kutya üldözné csucsit!
egy kis fokhagymával könnyen elűzhető:))))
szerintem egy irrigálás nagyon sokat enyhítene a baján, kedves páciens?
Nem használt idegen vécét mostanában? egyébként csak csendben jegyzem meg, hogy a felfázásnak ezek az ön által leírt tünetek lehetnek egy csúnya velejárójuk!
na jó...ne fantáziáljatok,se harcos,se telefonszerelö,de még kóbor lélek sem...:)))
Moncsi!Éget??Akkor ez lehet,hogy valami gyulladás lesz,vagy valami baci!!!!Ezért kell mindenképp keresni valami dokit!!!
ez utóbbi hangtalanul mászkál, vagy nem???
eddig csak hangtalan szellemekkel találkoztam:)))
olyan nálunk is szokott lenni, vagy a parketta pattog...
nem leeht, hogy eltűnt görög szabadságharcos bújt meg? vagy a telefonszerelő jött megnézni a dolgokat?
:)))
További ajánlott fórumok:
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Mit teszel meg annak érdekében, hogy megőrizd vagy visszanyerd az egészséged?
- Minden áron gyereket, avagy mit tennél meg, annak érdekében, hogy babád születhessen?
- 45 évesen babavárás