Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Cicás gazdik, beszélgessünk! fórum

Cicás gazdik, beszélgessünk! (beszélgetés)

❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
324. mamika2
2011. szept. 28. 13:05

Persze, ott vagyok velük, bár 11-óta egyedül van kint a kis szaros, még a házat is megkerülte!:)

Itt alszik a bejárati ajtó előtt a lépcsőn, élvezi a napsütést!:)

323. Mariann63 (válaszként erre: 322. - Mamika2)
2011. szept. 28. 11:46
Figyeld,hogy mit csinál,de hagyd,hogy megnézze.
322. mamika2
2011. szept. 28. 11:24

Na megvolt a dögönyözés és közben Muki is haza talált, tegnap este nem jött enni, kezdtem aggódni!:)

Játszottunk egy órát, de Muki rendesen vadászik minikére!:(

2011. szept. 28. 10:01
Pont most fotóztam le Zsömit és Turpit,ahogy összebújva alszanak bent a szobában.Ezt csinálják,főleg Turpi délelőttönként elszeparálja magát a piciktől.Gondolom,néha elege van a szoptatásból.
320. mamika2
2011. szept. 28. 09:41
Igen, szerintem is, most épp befúrta magát a plédjébe a teraszon és szundizik!:)
2011. szept. 28. 09:11
Néztem a képeken,annyira édes.
318. mamika2
2011. szept. 28. 08:24

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ az nem semmi, jó korán keltél, jááááj!!!:D

Én most tettem ki a minikét, kint kapott tejet, amibe derékig belemászott!:)

Most itt tipeg a teraszajtó előtt!:)

Itt van a pici fiam, így most nem tudok kimenni hozzá, de kicsit később megdögönyözöm!

2011. szept. 28. 08:04

Ma 4óra10-kor keltem.Idáig jól műküdött napok óta,hogy betettem a kicsiket a kisWC-be,és reggel ébredés után kimehettek a teraszra.Ma valamiért Turpira rájött az anyaság.Először azt hittem,enni akar,de nem,a piciket kereste,nyávogott,kurrogott nekik,hivta őket.Kénytelen voltam kiengedni őket,kinéztem,hát szoptatta az egész bandát,még az 5 hónapos Nyafi is odakucorodott.

Ők jól vannak,én meg nem látok az álmosságtól,mert utána nem tudtak már elaludni.

Jó a macska a háznál!

316. Mariann63 (válaszként erre: 315. - Badonyimariaeva)
2011. szept. 28. 07:58
Sokfélét lehet adatni,pénztárcától függ.Nálunk sok a macskanátha,veszettség ellen se ártana,mert itt télen vaddisznó stb.minden van.Az állatorvost kérdeztem,szerinte a macskaaids ellen jó még beoltatni.Féregtelenitést mindenképpen kérjél.
315. badonyimariaeva (válaszként erre: 306. - Mamika2)
2011. szept. 27. 22:11

Milyen oltást kell beadatni a cicáknak?

Már nagyon régen volt cicám, jó pár évvel ezelőtt. Akkor mi nem oltattuk be semmi ellen, mégis gyönyörű cicám volt.

Most kaptam egy 4 hónapos cicust és olyan tudatlan vagyok, segítsetek!

2011. szept. 27. 19:29
Bezártam a 3 picit és Nyafit éjszakára a kishelységbe,amit ritkábban használunk,ott legalább melegban vannak.Nem egyszerű feladat,egy zsák bolhát is könnyebb lenne összeterelni.
313. mamika2
2011. szept. 27. 14:57

Pont ma gondoltam rá, hogy csinálok képet róla csak ha elvisik, akkor nem akarom, hogy legyen róla kép!:(

Azt nézegetném és hiányozna, Mukiról sem néztem meg a képeket, mikor eltűnt!

Nem olyan nagy a hordozó, normális méretű, de aludni még Hamunak is elég lenne, nemhogy Minikének!:)

Csak akkor van benne, ha alszik, amúgy lent mászkál a kertben!

312. Mariann63 (válaszként erre: 311. - Mamika2)
2011. szept. 27. 14:13
Igy jó,ilyen jó nagy hordozód van,az tök jó.Csinálhatnál fotót róla esetleg,mármint Minikéről.
311. mamika2
2011. szept. 27. 13:43

Nincs bezárva a hordozóba se nappal se éjszaka nem lesz!:)

Lesz neki alomtálca berakva éjszakára a wcbe!

2011. szept. 27. 13:40
Lehet,hogy jobb lenne neki egy kizárólagos gazdánál,ahol csak vele foglalkoznak,bár nehéz odaadni őket.Marci fiam is nagy balhét csapott,mikor Negro elment,vélhetően elvitték,mégis volt nagy sirás.Nem is tudom,mi lesz,ha a piciknek találunk helyet.Mindig magyarázom,hogy mi is igy kapunk cicát,de nem sok haszna van egyenlőre.az,hogy kapunk cicát,az oké,de mi nem adunk.
309. Mariann63 (válaszként erre: 306. - Mamika2)
2011. szept. 27. 13:36
De akkor a hordozót fogja összekakilni,az se jó.
308. mamika2 (válaszként erre: 302. - Mariann63)
2011. szept. 27. 12:04

Már nincsenek rajta bogarak csak elég pufinak látom a hasát, tartok tőle, hogy esetleg férges!:)

Adtam neki féreghajtót szombat reggel, de azóta csak egyszer kakilt és abba nem láttam férget!:(

307. mamika2 (válaszként erre: 304. - Andika'77)
2011. szept. 27. 12:02
Szép a pocaklakód és a cicád is, gratulálok!:)
306. mamika2
2011. szept. 27. 12:01

Na sziasztok!

Minikét kitette a teraszra, isteni az idő és legalább nem dönti romba a wc!

Ami ma fogadott reggel az katasztrófa volt, minden úszott a pisis homokba még a falon is volt a wc kefe tartóban is, szóval mindenhol!!!!

Azt mondtam, hogy elég a cica mától kint lakik egy cicahordozóban, amibe tettem egy jó meleg plédet, most is ép bent alszik!

Csak éjszakára lesz bent, ugyanígy a hordozóban!!

A nagyok még mindig utálják szegényt, remélem hamarosan inkább a játszópajtást látja benne, mint az ellenséget!

Bár lehet, hogy a párom macskabolond haverja elviszi Minikét és akkor ott legalább nem fogják bántani!

Még nem tudom, hogy oda akarom-e adni, mert egyrészt nem kell nekünk ennyi cica, másrészt meg már megszerettem!

Így is szép összeg lesz mindkét cicát megműttetni és beadatni nekik a 6000Ft-os oltást!

305. Mariann63 (válaszként erre: 304. - Andika'77)
2011. szept. 27. 10:34
Én is megtartanám sz összes kis bestiát,ha nem állnánk ilyen vacakul anyagilag.Turpi is megy műtétre,ha a kicsik nem szopnak már.
304. Andika'77 (válaszként erre: 303. - Mariann63)
2011. szept. 27. 10:26

Szia!

köszi,aranyos vagy!:-)

Én is megnéztem a cicáidat és a remekműveket is:-))!

pont ilyen alomból való Ő is,csak Ők 4-en voltak.

3 lány,1 fiú,2 szürke,2 barna-cirmos.

A mamijukat ma viszik délben műteni,aggódom is érte,hogy minden jól menjen!!!!Sajna kidobott cica,itt él a házunk előtt az utcán,de kajája,kuckója van és hiába vitte haza egy hölgy,2 nap múlva vissza kellett hozni,mert nem bírta lakásban,szabad élethez szokott már,kertes ház volna jó neki..azon vagyunk,hogy legyen egy olyan gazdi jelölt,vagy legalább nyerjek a lottón és akkor a gond megoldva:-))!

303. Mariann63 (válaszként erre: 300. - Andika'77)
2011. szept. 27. 08:53

Megnéztem a kis terminátort a fotón,nagyon aranyos,olyan,mint a mi kis Princünk.

De ami a többi képen van,az még aranyosabb,gratulálok.

302. Mariann63 (válaszként erre: 301. - Mamika2)
2011. szept. 27. 08:49
Akkor már szépen alakul a picike.Múlnak róla a bogarak?
301. mamika2 (válaszként erre: 299. - Mariann63)
2011. szept. 26. 20:00

Jó van, ma kicsit nyafisabb, mint tegnap, de jól van, már kezdi elfogadni tálból a tejet!

Sőt már a nyagok táljába is bele evett, megkóstolta a száraztápot és a párizsit is!:)

300. Andika'77 (válaszként erre: 296. - Mariann63)
2011. szept. 26. 19:35

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat,majd beszélek a nődokimmal és az állatorvossal is.

toxoplazmát már a 6.héten néztek,pozitív lett,tehát az jó,mert átestem rajta,így védve van a babám és én is életünk végéig..csak ez a karmolászás bosszant...:-(((

Körmei alatt macskaalomból származó ez-az...

Nekem is azt mondták,hogy elméletileg nem lesz baj,de ezt ugye nem orvosok mondták..azért vigyázok a kis tigrissel:-))!

Szép estét Nektek és még egyszer köszi!!!

Van 1 kép az adatlapomon Kismaccsról!

2011. szept. 26. 18:42
Mi van a minikével?
298. mamika2
2011. szept. 26. 09:50

Sajnálom, én nem tudok segíteni, mert, amikor terhes voltam, akkor nem nyúltam a cicához és nekünk kint vannak a cicák!

A legjobb megoldás, ha felhívsz egy állatorvost és tanácsot kérsz!:)

Remélem nem lesz gond!

2011. szept. 26. 08:32
Egyébként 3 év óta sok cicánk volt,mert Turpi 2-szer is ellett,meg be is fogadtunk többet is.Gondolhatod,hogy a fiamat nem egyszer karmolták meg,mert durvábban nyúlt hozzájuk,de még sosem volt semmi baj.Pedig minden cicánk kerti macska.
296. Mariann63 (válaszként erre: 294. - Andika'77)
2011. szept. 26. 08:30

Ezért van ez a fórum,hogy az ilyen dolgokat megbeszéljük.Nem kell elnézést kérned.

Az én cicáim a nyár elején születtek,macskanáthát szedtek össze kinn a szomszéd macskáktól.Ezt nem lehet elkerülni.Elvittem őket az állatorvoshoz,féltem,hogy a 6 éves fiam is elkaphatja.Mire az állatorvos megnyugtatott,azt mondta,emberre nem terjed.És hozzátette,hogy a legtöbb betegséget a macska elkaphatja az embertől,de forditva nem.Tehát az 1-2kivételtől eltekintve,mint pl.a toxoplazma,bélféreg ,inkább ők vannak veszélyben tőlünk.erről a karmolásos bajról még nem hallottam,de szerintem az állatorvos szivesen ad felvilágositást telefonon,ha elmondod,hogy babát vársz és ez a gond.Ez a biztos megoldás,neked pedig most az kell.

Ha egy cica megfelelően tisztán van tartva,be van oltva,kapja a pasztát a bélféreg ellen,semmi bajod nem lesz se Neked,se a picurkádnak.

295. Mariann63 (válaszként erre: 292. - Mamika2)
2011. szept. 26. 08:18
Ha most ősszel nem,akkor tavasszal mindenképpen.
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook