Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Meglátod menni fog,ne félj a mellékhatásoktól,ha lesznek,abba tudod hagyni a gyógyszer szedését.
Annyira rossz mellékhatásai nincsenek mint a cigarettázásnak,az biztos.Szerintem.Én július óta vagyok itt a fórumon,egy kedves fórumtársam meghalt,egy pedig írta áttétje van,eltűnt innét.Sajnos későn tették le....
Sok sikert!!
Gratulálok, nekem az 56. napom!!!Már nekem sem hiányzik annyira, gyógyszert sem szedem 1 hete.
Meg kell hagyni jók vagyunk!!!
Van miért dicsekedj, 95 nap, az fantasztikus!
Nekem így 20 nap után is egy távoli rossz álom, hogy cigiztem:-)
Dicsekedhetek?Nem baj? 94 napja vagyok füst nélkül!
Nagyon jó!Nem tagadom eszembe jut a cigi néha.De csak úgy beugrik az agyamba,hogy cigi,de már nem hiányzik annyira.Pár másodperc,és eltűnt!
Sok sikert mindenkinek!!Jimmy.
Kosz a valaszokat, igy most inkabb merem ajanlani neki, ra kenyszeriteni nem tudom de biztatni fogom.
En 28 napja nem dohanyzom, es jol vagyok.
Kitartast mindenkinek, jo hogy van ez az oldal.
Drága Bed Bug, ha olvasod soraimat, szeretnék köszönetet mondani. A gyógyszert ugyan nem irattam fel végül, kicsit féltem is tőle, meg úgy gondoltam maradjon meg jokernek, amit legvégső esetben előhúzok. 19 napja nem dohányzom, és szerencsére nagyon jól vagyok:)
Sokszor eszembe jutsz, konkrétan minden nap mikor feljövök, és abban bízom, hogy egy nap írsz egy pár sort, hogy jól alakulnak a dolgaid.
Én nagyon várlak vissza!
Szia!Használati útmutatóból másoltam be:
4.7 A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre
A CHAMPIX kismértékben vagy mérsékelten befolyásolhatja a gépjárművezetéshez és a gépek
kezeléséhez szükséges képességeket. A CHAMPIX szédülést és álmosságot idézhet elő, így
befolyásolhatja a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket. A betegek
számára azt kell javasolni, hogy ne vezessenek és ne kezeljenek bonyolult gépeket, illetve ne kezdjenek potenciálisan kockázatos tevékenységekbe, ameddig nem ismeretes, hogy ez a gyógyszer
befolyásolja-e a tevékenységek elvégzéséhez szükséges képességüket. Nálam nem volt gond semmi,pedig elég sokat ülök autóban.Szerintem próbálja meg!!Üdv.
Sziasztok! Van-e valaki aki tudna hogy olyan szedheti-e a gyogyszert aki autot vazet,vagyis az a munkaja.Szeretnem a testveremnek ajanlani de tirezik es rengeteget cigizik. De nem tudom hogy ajanlhatom-e, van-e ezzel kapcsolatos tapasztalat?
Koszi elore is.
A 8 és a 14. nap közt kell letenni,ugye?
Ügyes vagy! Így tovább :)
Üdv Mindenkinek!
Ma lesz az 5.napom,hogy végre sikerült letennem ezt az "átkot"
Igaz nem volt könnyű,én csak a 16.napon tudtam:(
De most úgy érzem menni fog!!!!
Kívánok mindenkinek kitartást!
Üdv
Ki is fogom bírni,csak ijesztőek ezek a mellék hatások... 2 napja zsibbad a bal kezem is,de nem az egész,csak 2 ujjam,de állandóan.
Reggelente alig tudok felkelni,nehezebben ébredek, szívni egyenlőre nem szívok kevesebbet.
Kedves Csillagom!!
Ki kell bírni!Kérlek,meg lásd jobb lesz!
Én már most nagyon ideges vagyok,feszült és erős a hangulatingadozásom...
1-2 órát jó kedvem van, utána minden bajom van, bele kötök minden kis apróságba...
Talán kellene mellé nyugtatót szedjek? Mert így még magamat se tudom elviselni :((((
És a 14. naptól akinek erősek a tünetek az a 2x1 helyett vissza térhet a 2x0,5-re:::
Vagy az nagyon kevés ?
Vagy a reggel 1 este meg csak 0.5 ????
Kosz a valaszt! Jo hogy irod, most az az erzesem hogy talan mar tul vagyok a nehezen.vegul is 5 hete szedem, nem is kerdeztem az orvosnot ,hogy meddig tart a kezeles.Ha nincs gond 2 hetente jarok hozza, ki kerdez es adja a kovetkezo dobozzal.Megegyszer koszonom.
Kitartast mindenkinek!
Sajnos ezek a tünetek vannak.Nálam is jelen voltak ugyanezek amiket írsz!Aztán gyengültek.Ki kell bírni!!
Sok sikert kívánok Neked!!!!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák