Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Champix, a segítő!! fórum

Champix, a segítő!! (beszélgetés)

5147. 3c3ce94f40 (válaszként erre: 5145. - Mokis)
2013. aug. 25. 00:32

Még hogy nem lennél képes??? Te, aki leszoktál a cigiről? :)))))))))) Dehogynem! Mindenre képes az ember, MINDENRE! ;)

Amúgy én kicsit fordítva gondolkodom erről, ehhez kell nagy erő, teleenni a bendőnket minden nap minden szarral és ezzel rombolni, károsítani, megölni szép lassan magunkat... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Na, ehhez nagy erő kell!!! Csak ki tudja meddig bírja a szervezetünk???

Na jó, tényleg nem írok erről többet, mert nem ide tartozik. De egy léböjthöz (azt hiszem, több mint két hét volt eddig a "rekord") nem kell nagy akaraterő. Mint ahogy a "nemcigizéshez" se... :D

Élvezni kell!

5146. mokis (válaszként erre: 5137. - 3c3ce94f40)
2013. aug. 24. 21:14

..nem akarok vitatkozni:)..tisztelem becsülöm aki képes ilyen önmegtartóztatásra (mert számomra ez az lenne)...és pont ilyen lenne az is ha vegetáriánus lennék..mindenki egyen úgy annyit és azt amiről úgy érzi jó neki!:)..

...és büszke is lehetsz a füstmentességedre!!!:)

5145. mokis (válaszként erre: 5133. - 3c3ce94f40)
2013. aug. 24. 21:06
Hát erre nem lennék képes sajnos!...se a léböjt se a gyümölcskúra nem sikerült még soha..irigylem akinek ekkora kitartása van!:)
5144. mokis (válaszként erre: 5134. - Feb96fdf3a)
2013. aug. 24. 21:04
Szerintem pillanatokon belül jó pár tag lenne!:))
5143. mokis (válaszként erre: 5132. - Kuli 57)
2013. aug. 24. 21:01

Szia!:)

Jó h Te is itt vagy!Mizu Veled hogy vagy?

Párom is mindig azt mondja h az első osztályon is azt kell megfizetni h párnásak a vagonok!:))..

Gratula a 11 hónaphoz sitty- sutty és 1 év lesz!:)

5142. mokis (válaszként erre: 5131. - Nmaryanna)
2013. aug. 24. 20:56
:DDDD de teszünk ellene!!!Erős csajok vagyunk mi a cigit is letettük!:))
5141. 3c3ce94f40 (válaszként erre: 5140. - Feb96fdf3a)
2013. aug. 24. 12:56

Egyetértek teljesen! Én is a Testkontroll híve vagyok, imádom, mert működik. Csak mondjuk én nem eszem húst. Meg igyekszem kihagyni a gabonaféléket, tejtermékeket (amiket amúgy se ajánl a Testkontroll - nagyon helyesen, mert az én megrögzött véleményem is az, hogy kifejezetten ártalmas és emészthetetlen minden állati eredetű dolog és ez minden gond, baj, betegség forrása), így marad a zöldség-gyümölcs.

Nekem csak a csoki-fagyi-süti hármastól kellene örökre megszabadulnom! Egyébként évek óta tartom magam a "délig csak gyümölcs"-höz, mert megszoktam és így ez nagyon jó. Aztán délutánonként....na jó, csak pár hónapja engedtem el magam, de tényleg nem vagyok jól....

De váltsunk témát szerintem, mert ez nem az a fórum :))))

5140. feb96fdf3a (válaszként erre: 5138. - 3c3ce94f40)
2013. aug. 24. 11:46

Hát igen ,dettó .Várom már a 2.-át.

Kicsit úgy készülök rá agyilag ,mint ,ahogy a cigit letettem a champixxel .Csak most nem a cigit szívom a dátumig ,hanem dőzsölök ,és a finomságokat teszem le majd ,amik nem tesznek jót nekem ,mint ahogy a cigi .:))

Azt várom ,hogy örömmel mondjak nemet ,és élvezzem a lemondást kb egy évig ,aztán remélem később már nem lemondás lesz ,hanem élet vitel :))

5139. feb96fdf3a (válaszként erre: 5136. - Kuli 57)
2013. aug. 24. 11:36

Ó hát én nyáron is rengeteg zöldséget ,és gyümölcsöt ettem ,csak mellé minden mást is .:))

Amúgy igazad van végletes kissé a dolog ,de én pl alapvetően az vagyok ,tehát nekem ez egyáltalán nem fura ,hogy egyszer hopp ,másszor kopp .

Meg hát annyira nem vagyok szigorú magamhoz,mint Csdr.Én eszem húst ,krumplit,rizst ,piritóst is salátával ,tehát a testkontroll -t követem ,hogy úgy mondjam .Aztán ha gyorsítani szeretnék a fogyáson ,akkor elhagyok majd pár dolgot .

Amúgy meg a fogyókúra mindig lemondáson alapul ,ezt nem lehet megúszni,kivétel ennél a módszernél .Ha csak zöldet,és gyümit eszik az ember ,akkor abból degeszre is tömheti magát ,akkor is fogy ,tudom ,mert tapasztaltam .:))

:))

5138. 3c3ce94f40 (válaszként erre: 5135. - Feb96fdf3a)
2013. aug. 24. 09:48

Szuper! :)

Jönnek a szép napok, mert most a kajálás miatt igen ramatyul vagyok már. Szegény szervezetünk, borzasztó miket ki nem kell bírnia.... :((

5137. 3c3ce94f40 (válaszként erre: 5136. - Kuli 57)
2013. aug. 24. 09:45

Nekem ez a normális, a természetes, az a nem normális amit most csinálok. Hogy bizony eszem édességet, kekszeket, pogácsát, sült krumplit...

blablabla.... De bizony van friss vagy bio zöldség-gyümölcs télen is, vagy akár mirelit. Számomra leginkább anyagi akadályai szoktak lenni a dolognak, de megoldom. Most még hónapokig itt a friss alma, körte, szilva, barack, szőlő.....

Gondolkodtam, hogy leírjam-e az előző pár sort, mert mindig vitát váltok ki, de nem baj.

Nekem ez az ÉLETMÓD nagyon-nagyon jó (bárcsak mindenki tudná ezt az érzést!!!!!). És hangsúlyozom, nem a fogyás a lényeg.

Bizony nem lenne a földön beteg ember, ha mindenki így (t)enne...

De ettől még nagyon messze vagyunk sajnos. De ennél jobbat nem tehetek magamnak, ez nyilvánvaló.

És ehhez jött még hozzá a füstmentes élet, amire nagyon büszke vagyok!!!!!

5136. kuli 57
2013. aug. 24. 09:31
Lanyok, miert kell egyik vegletbol a masikba esni es miert csak szeptembertol zoldseg, gyumolcs, mikor tugjuk ,hogy par het es nincs hazi ,paradicsom, paprika es jonnek a manipulalt zoldsegek ,akkor nem jobb mindent a maga idejebe es mertekkel? Bocs ,de en igy erzem,es meg elszivnek egy cigit az agyammal, de a szam nem kivanja!
5135. feb96fdf3a (válaszként erre: 5133. - 3c3ce94f40)
2013. aug. 24. 09:06
30 kg ,nem vagy semmi ,nekem is kb annyitól kell megszabadulnom ,és csatlakozom a módszeredhez ,én is így szoktam csinálni ,némi csirkemellel felturbózva olykor .:))...de majd szept 2-tól ,addig ami a csövön ki...jobban mondva befér!:))
5134. feb96fdf3a (válaszként erre: 5128. - Mokis)
2013. aug. 24. 09:02
Hehe,kiírhatnánk fórumot ,pl " anti dohányosok ,akik szeretnének az evésről is leszokni "fórumot bakker!:))
2013. aug. 24. 07:16

Sziasztok!

Én tavaly év végén fogytam több, mint 30 kilót. Ezt a súlyt tartottam is egy darabig, míg le nem tettem a cigit...Én évek óta nem eszem húst, alkoholt soha nem ittam, nem kávézom 10 éve, viszont az édesség a gyengém. Fagyi, süti, csoki, márá-már ipari mennyiségben fogyasztom, mióta pedig nem cigizek, még azt is gondolom, hogy ezt én mind-mind megérdemlem!!! Szóval kb. 1,5 hónap alatt feljött 6-8 kiló, ez rengeteg. Mondjuk ezt cigis koromban is meg tudtam csinálni - sajnos ilyen hízós alkat vagyok.... Napról napra szűkebbek a ruháim és nem érzem jól magam. Így hétfőtől indul a fogyi, illetve nem is fogyi, hanem nekm a NORMÁL ÉLETMÓD, ami nálam a zöldség-gyümölcsevést jelenti és CSAK azt. A kilók peregnek le (havi 10 garantált), elmondhatatlanul jól érzed magad, minden testi-lelki bajod elmúlik, én erre esküszöm, nekem ez "A" módszer. És nem feltétlenül csak fogyózóknak ajánlom! Ennél jobbat nem tehet magával az ember, minthogy csak zöldséget-gyümölcsöt eszik. Ez biztos. Sokan kjérdezik, hogy ezt hogy lehet kibírni, ezt nem kibírni kell, élvezni! :))) Emellett sok-sok víz. (Aztán tudok hetekig léböjtölni is, de erről most nem írnék.)

Szóval én így csinálom, viszont a hétvégén még jól befagyizok!

Sok sikert és kitartás mindenkinek!

5132. kuli 57
2013. aug. 24. 07:00
Puszi Mokis, Mamcika!Jo ujra olvasni Titeket ! Boldog vagyok ,hogy sikerult elhagyni a cigit, ujra megneztem a kepeket,jo latni, es jolesett a kezdo idore gondolni,bevallom nem gondoltam ,hogy sikerul nem hogy vegleg, hanem par napot is letenni 35 ev bagozas utan! Nalam egy gyogyithatatlan betegseget diagnosztizaltak majusban,de gyogyszerekkel jol vagyok.A hurkakkal ne torodjetek ,igy vagyunk szepek(ha jon egy betegseg egy hangra lemegy)En is 10 honapot toltottem,de meg sokszor eszembe jut , de nem gyujtok ra (szept 8. leszek 11 honapos)!!!Kitartast ujaknak, regieknek,lesz meg jobb is!
5131. nmaryanna (válaszként erre: 5130. - Mokis)
2013. aug. 23. 22:45
Hihi! Nem dohanyzunk ,nem pialunk csak kerekedunk szepen lassan de biztosan :)
5130. mokis (válaszként erre: 5127. - Nmaryanna)
2013. aug. 23. 22:41

Köszi!

De neked is nagyon nagy gratula!:)) és mi az h "csak" négy hónapja????...4 hónappal ezelőtt akár csak volt olyan is h 4 napig nem szívtad??..nekem is szinte minden nap eszembe jut még ma is..de nem gyújtanék rá..már nem látom értelmét..érdekes én is így vagyok az alkohollal valahogy nem esik jól cigi nélkül :/...épp ezért én se nagyon ittam..valahogy tényleg nem esik olyan jól mint akkor amikor ott égett a kezembe a cigi...de a fene sem bánja...legalább alkoholisták sem leszünk!:))

5129. mokis (válaszként erre: 5125. - Nmaryanna)
2013. aug. 23. 22:36
Nekem is hosszú ideig volt probléma a szorulás..én a mozgásban hiszek..nem a futásban,nem az aerobikban simán a mozgásban ha már csak 2x annyit mozogsz mint amit előtte megfogja oldani a problémádat!:)...nekem legalább is idővel megoldotta..ment priviben!:)
5128. mokis (válaszként erre: 5123. - Feb96fdf3a)
2013. aug. 23. 22:32
:)))....de de...és sajnos nálam is közbejött a nyár!:(..na de most jön az ősz!!..ismét nekiállok:))
5127. nmaryanna (válaszként erre: 5118. - Mokis)
2013. aug. 23. 22:30
Huuuuu, 8 honap! Gratulalok! En csak 4 honapja nem dohanyzom es csak kicsit jut eszembe minden nap h de jo lenne 1 cigi, 1szer ra is gyujtottam kb 1 honapja, de rosszul esett es nem tudtam elszivni, de igazabol sztem nem is akartam. Viszont nem tudom masok hogy vannak vele de a Champix ota pl az se jut eszembe hogy de meginnek 1 pohar bort vagy egy kis paleszt, sot meg van 1 uveg palinkam amit februarban hoztam otthonrol es nem hianyzik belole egy korty sem.
5126. nmaryanna (válaszként erre: 5124. - Zizisicc)
2013. aug. 23. 22:22
Igy is bajban vagyok: reggeli zabkorpa/pehely, ebed zoldbabfozelek, vacsora csirkemell ceklasalival, de ehetek joghurtot is makosgubaval hozza kovaszos uborkat lecsot deszertnek. Masnak eleg ha ezt elovassa es rohan a klotyora en pedig szenvedek es mar nem akarom a gatyaimat nagyobbra cserelni mert mar 16- os a meretem (UK meret). De azert koszonom a tanacsot. Turelmes leszek, a haziorvosom is ezt tanacsolta.
5125. nmaryanna (válaszként erre: 5120. - Mokis)
2013. aug. 23. 22:10
Kuldd lecci privibe, es kosz a biztatast!
5124. Zizisicc (válaszként erre: 5108. - Nmaryanna)
2013. aug. 23. 20:05
Hashajtó helyett lehetne pl. reggel és este natúr joghurtot enni, amibe keversz egy kis zabkorpát, meg sok folyadékot inni - lehetőleg vizet vagy cukor nélküli teát(pl. gyömbért, fahéjast, zöld teát, matét).
5123. feb96fdf3a (válaszként erre: 5120. - Mokis)
2013. aug. 23. 19:31

Csak nem a Kalória bázis?:))

Na én ott már garázdálkodtam ,de aztán közbe jött a nyár ,hejehuja,dőzsölés ......nem is részletezem ,ilyenkor fegyelmezetlen,élvhajhász ,és antikontrollos vagyok .:))

5122. sch.agnes (válaszként erre: 5120. - Mokis)
2013. aug. 23. 15:57

Elküldenéd Nekem is az oldal címét?

Kösziiiii

5121. sch.agnes
2013. aug. 23. 15:56

Sziasztok!

Itthon ezt be lehet szerezni?Ismerősömtől hallottam erről és Ő Szlovákiából szerezte be.

5120. mokis (válaszként erre: 5119. - Zso69)
2013. aug. 23. 14:49

Dehogy titok!:)

Sajnos tényleg így van ez a kettő nagyon összefügg:/

Ami nagyon sokat segített az egy oldal,de azt hiszem nem lehet ide kiírni...de megy privibe!:)

5119. zso69 (válaszként erre: 5118. - Mokis)
2013. aug. 23. 06:44

Ha nem titok , ide is kiirhatod, hogy te hogyan adtal le par kilot, mer engem is erdekelne, es meg biztos van mas is ,talan nekunk is bevalik.

Ugy latszik ez a ket dolog nagyon osszefugg, a cigi elhagyas meg a fogyi.

5118. mokis (válaszként erre: 5109. - Nmaryanna)
2013. aug. 22. 18:56

Szia!:)

..bocs csak most kerültem gép elé.Hogy állsz?.. nekikezdtél?Ha gondolod néhány tanácsot tudok adni.Bár az elmúlt hetekben pár kiló visszajött,de összesen 16kg ment le, egy nagyon egyszerű,szerintem könnyen betartható,kis odafigyelést igénylő diétával..vagyis nem is diéta,mert mindent ehetsz a lényeg h kevesebb kalóriát vigyél be mint amit elfogyasztasz!:)...

Tegnap volt 8 hónapja h nem gyújtottam rá!:)))....soha nem gondoltam h egyszer én ilyet leírhatok!:)...hajrá mindenkinek!!!Meglehet csinálni!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook