Celeb vagyok, ments ki innen! (beszélgetés)
Anno láttam belőle néhány részt. Számomra azért volt érdekes mert megerősített abban, hogy én, a családom, a barátaim mint kultúrált, intelligens, normális emberek. Viszonyítási alapnak jó.
Akkor nézek buta műsorokat amikor agyilag nagyon le vagyok fáradva, szóval nem biztos, hogy fitten és frissen képes leszek megnézni :D
Érettségi időszakban tanulás után a barátnőm mindig átjött, hogy nézzük a Mónika, meg a Balázs showt. azt voltunk képesek csak felfogni, mert ott is javarészt olyan primitív emberek vannak, hogy zombi állapotban is fel lehet fogni hogy mit mondanak :D Én ráadásul képernyőfelolvasóval tanultam ami még fárasztóbb mint a látók tanulási módszerei. Egész nap géphangon hallgatni a tananyagot...
Most megint beindult a munka, szóval megint sokat kell komoly dolgokat hallgatnom, éppen ezért nagyon kell koncentrálnom, úgyh valószínű hogy minden nap hulla leszek, és talán sikerül végignézni egy-egy adást. Csak szakszöveget ne kelljen fordítanom...:D
Van számomra pár ismeretlen név, de egy biztos: a Fiala mindenkinek be fog szólni, nem is szerényen, és abból meglesz a napi konfliktusadag.
Ők kapnak enni?
Ha nem, akkor nem szívesen lennék Fekete Laci közelében:))) Élve fog megenni valakit a csapatból.
A sztárok a fejükre estek --- november 3. hétfő 20.30
Bódi Guszti és Margó,Horváth Ágnes, Oláh Ibolya, Vokság Virág, Csősz Boglárka, Fekete Laci, Kozsó, Lakatos Márk, Kucsera Gábor, Fiala János
Frei Tamás közös élő kaland-show-ja, amelyben tíz ismert magyar közéleti személyiség izgalmas, veszélyekkel teli küldetésre indul Afrika távoli, vadregényes országaiba, Zambiába és Botswanába.
Minden tv csatorna majmol mindent. Én már 4 éve nézem a celeb vagyok... német változatát. És az sokkal jobb.
Szerintetek ki lesz ma a király? Vagy a király nő?
Miért durva?
Kereskedelmi csatornák,fontos nekik a nézettség.
Konkurencia,farkas törvények ,ez a mai világ.
Ehhez kell "aklimatizálodni" .
Hűha mit láttam tegnap az Aktívban!!!!Konkurencia!!!!!
Viszik a celebeket Afrikába.Csak annyi volt h mutatták milyen kis dobozkába vihetnek személyes tárgyakat.Érdekes nem????
Akit látam az a Bódi házaspár,meg Lakatos Márk a stylist,(aki a Viván a Sexi vagy nem -ben volt zsűri,és nem utolsó sorban meleg),a többire nem emlékszem sajnos!
De azért durva h majmojják egymást.Ott is mutatott vízesést meg mindent.
Nem volt elég a vacsoracsata meg a hal a tortán?
Ez már nevetséges ahogy versenyeznek.
Ja meg a megasztár vs. Szombat esti láz.
Durva.
A műsor egy előre legyártott,megkreált szituációs gyakorlatokkal teletűzdelt mozi-tele reklámmal..Csak azért néztem bele, hogy empirikus úton legyen véleményem.
Egy jó DVD megtekintése többet ér nekem.
/Remélem nem sértettem meg senkit, nem fogalmaztam meg kritikát, csak leirtam a véleményem, ami a Neten még szabad.)/
Igen megtaláltam a rajongói oldalát, ahol az önéletrajznál ez szerepel:
"Oszkár fiatal tehetség, akit a Cool fedezett fel. Igazi világpolgár, fiatal kora ellenére már a világ számos országába eljutott modell munkái révén. Jelenleg is modellként dolgozik, de volt már üzletvezető a vendéglátóiparban. A világon a legjobban New Yorkban és Hong Kongban érezte magát, ahol volt szerencséje hosszabb ideig élni. A jóképű srác 4 éves kora óta síel, de emellett hobbija a szörfözés, tenisz, úszás, wakeboard, kosárlabda, kézi-röplabda és a küzdősportok. Oszkár optimistán várja Horváth Évával való közös munkáját, hiszen sok jót hallott már a szépségről."
Ki az a Kinter Oszkár? Csak egy Rippe lesz? Sütő Enikőt honnan "varázsolták" elő? Vagy a nagyasszony megvette a műsort?
Nekem aki igy "látatlanban" bejön:
Rippel
Szőke
Keleti
Delhusa Gjon
Sütő Enikő
Janics Natasa
Szőke András
Zimány Linda
Tóth Gabi
Kinter Oszkár
Rippel Ferenc
Steiner Kristóf
Keleti Andrea
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg vagyok!
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Celeb vagyok, ments ki innen! - Ki nézi?
- Celeb vagyok... műsornak most mi a lényege? Innen nem esik ki senki és nem nyer senki semmit? Csak nézzük hogy hány csillag van és kész?
- Mostanában nagyon sokszor hallom a tv-ben a celeb szót, és nem értem mit jelent? Csak én vagyok ilyen lemaradott? Tudja valaki mit jelent?
- Milyen számok mentek a Celeb vagyok ments ki innenben? Főleg az a kis pörgős szám érdeklne ami a végén szokott menni!