Celeb vagyok, ments ki innen! (beszélgetés)
Szivesen megyek bárhová!!!!!!!!
Jópofizni nem fogok, nem szokásom, de azért bunkó sem leszek. A srácok lent lesznek műhelyben napközben, de a csajt meg rám akarják sózni, én viszont nem kívánom a társaságát, az én lakásomban pedig nem hagyom egyedül, a szüleimhez meg nem viszem át! Menjen ahová akar, de az én nyakamon ne lógjon...
Ez kb olyan helyzet lesz mint a műsorban volt, hogy el kellett viselniük azokat is, akiket nem bírtak...
hááááát.......
pár alkalommal voltam már olyan helyzetben,hogy egy hétig szenvedtem egy-egy ki nem engedett puki miatt...soha többet.:)))
félrevonulok,kiengedem.ha meg netán kicsúszik,nevetek és elnézést kérek.ember vagyok én is,ez szerintem érthető :)
A párom most szólt, hogy holnap jön 3 napra a barátja, meg az ő barátnője. Hát hogy is mondjam...Nem csípem őket...Okkal...De párom miatt elviselem őket...
Nem csípem a kétszínű libákat, és egy olyan embert aki a barátomnak mondta magát közben meg megpróbált kihasználni.
Szóval kis celeb vagyok, de azért mentsetek kiiiiii!!!!
hogy érted ezt?
ki akarsz kicsit szakadni otthonról?
ez a puki és büfi téma.....
olyan mintha itt még sosem soha senki nem csinált volna ilyet...
biza én már megdöglöttem volna akkor...
Ugyan én csak egy bizonyos körben vagyok "celeb", és csak pár magazinban írtak rólam, és csak egyszer voltam a rtl klubban, de most meg kell menteni!!!!!!
Valaki vigyen el 3 napra valahová!!!!
Nem nagyon volt még időm írni :)
Ti meg pörgetitek a dolgokat, és mostanra olvastam végig az eddigieket :D
Szóval...Én nagyon örülök hogy Mariann nyert. Amennyit láttam a műsorból, abból lejött, hogy korához és alkatához képest felülteljesített! Ráadásul kislány koromban mindig örültem amikor Pa-Dö-Dö dal ment a rádióban, a nővéremmel mindig telitorokból énekeltük :)
mondjuk lehet, hogy a túléléshez jó, ha valaki meg tudja enni a gilisztát, de azért elég kegyetlen feladat.
főleg, ha egy olyannak adják, aki tiszteli az életet, és nem bánt, nem eszik állatokat.
azért szerintem ez inkább értelmetlen gyilkolászás. :((
de mint mondtam, ez a feladat kitalálóit minősíti, benkő előtt le a kalappal, hogy ezt így megoldotta! (én nem ettem volna meg egyiket sem, az tuti)
Szóról szóra egyetértek.
A csótány, hernyó, egyebek megevése amúgy nem túlélő-idegen feladat: sokan így élték túl a dzsungelben a repülőgépbalesetet vagy eltévedést.
szerintem meg arról szól, hogy mennyire vagy képes legyőzni saját fóbiád, undorod annak érdekében, hogy a kiosztott feladatot teljesítsd.
egy játékosnak nem tiszte értékelni/felülbírálni a feladatot, ő csak azt döntheti el, hogy tud-e teljesíteni, vagy sem (feladja).
a feladatok milyensége a feladat kiötlőjét minősíti, a feladatok végrehajtása pedig a versenyzőt.
Csótányt nem megenni nem a bátorság hiánya,hanem méltóság megőrzése.
Szerintem.
hú, igen, benkőnek a mai bátorságpróbája nagyon kegyetlen volt! hihetetlen, hogy mekkora akaratereje van, hogy megcsinálta! le a kalappal!
(a műsorkészítők meg dugják fel maguknak az összes csótányt, hogy ilyen kegyetlen feladatokat találnak ki!)
Hurrá!
Gratulálok Mariannak!
Nagyon szép volt Éva!
Külön gratulálok Benkő Dánielnek, aki férfiasan, (annak ellenére, hogy vegetáriánus) MEGCSINÁLTA a bátorságpróbát. (Ellentétben pl. Bárdosival, aki magáról mégis azt állította, hogy maximálisan teljesített:)
éljen éljen mariann!!
(de nagyon ügyes volt h.éva és a heni is, nem is gondoltam volna róluk, hogy ennyire belevaló csajok:)))
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg vagyok!
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Celeb vagyok, ments ki innen! - Ki nézi?
- Celeb vagyok... műsornak most mi a lényege? Innen nem esik ki senki és nem nyer senki semmit? Csak nézzük hogy hány csillag van és kész?
- Mostanában nagyon sokszor hallom a tv-ben a celeb szót, és nem értem mit jelent? Csak én vagyok ilyen lemaradott? Tudja valaki mit jelent?
- Milyen számok mentek a Celeb vagyok ments ki innenben? Főleg az a kis pörgős szám érdeklne ami a végén szokott menni!