Ceglédiek csevegjünk (beszélgetés)
Kihez mész vissza?A Kopárhoz v. a dr-nőhöz?
Végül mikor kerültél sorra az sztk-ban?
igen vissza kell menni és nem sajnos nem tudunk menni :(
ja meg hétfőn mehetek laborba is!
Áthivatta doktornő :D
igen elmentünk a harmos nézett meg de csak az egyik petefészkemet találta ja és a méhemben egy endomertozist :(
sejtettem de biztam benne hogy nem az :(
PolyCisztásOvárium
magyarán vannak petesejtek csak nem löködnek ki hanem a petefészekbe maradnak :(
valami inzulin és szénhidrátanyagcserével is összefüggésbe van ezért se tudok könnyen fogyni :(
Na ez érdekes,hogy hogy a Kopár?De lehet hogy jobb is hogy ő vizsgált meg.Akkor már UH-on is voltál?
De te tudtad vagy sejtetted hogy PCO.Ez mi is pontosan?Tudatlan vagyok e témában mert nekem szerencsére nem volt ilyen problémám és remélem nem is lesz.
uhra ki a korházba (persze végül a kopár vizsgált meg)
uhn meg kimondták az "itéletet"
PCO :(
Nagyon ügyes kislány!:)
A fogával már nem szenved?
Akkor 1-jén már költöztök?
Hát nem tudom hogy jó-e most az UH,mert amikor én jártam ott akkor nem volt jó.
Hány órára mész?Mert én most indulok.
persze hogy felengedlek ne viccelj ;)
igen hozzá szeretnék szerinted indokolt esetben uh-t is tud helyben csinálni?
Azért annyira ne örülj,mert nem biztos hogy a következőt is átalussza.Jaj de piszok vagyok:)
Volt már több éjszaka is amit átaludt?
Én annyira megszoktam hogy többször is felébredt Evelin éjszaka,hogy amikor már mindketten átaludták az éjszakát én még akkor is felébredtem hogy megnézzem,betakargassam őket.
Evelin csak 3 éves korától alussza át az éjszakát,Hanna "már" 1 évesen átaludta.
Sziasztok!
Szandra baba napok óta most először átaludta az éjszakát!
Október 1-től költözhetünk!:)
Újból be- és kipakolás!:(
4 éve pont kézilabdabajnokság volt,ja jól emlékszem.
Ahogy elkezdték a játékot,Dorina is mindig megkezdte a sportot a pocakban.
Megcsörgetni nem tudlak legfeljebb felcsöngetek,ha otthon lesztek úgyis felengedsz.Gondolom:)
Mész a Ruszin dr-nőhöz?
szia
megyek a nögyógyászatra de szerintem utána itthon leszünk majd csörgess meg ha jönnél és visszahivlak hogy itthon vagyunk e :)
Melyik piacon szoktatok lenni?
Vagy ott is rucikat árultok?
Az jó.
Én is ilyenben gondolkoznék,mert a gyerkőcnek muszáj ruhát venni,hiszen mindig nő
Jaaaaa értem.
Holnap délelőtt otthon lesztek?Megyek a házhoz a kukát bevinni és visszafelé beugranék ha otthon lesztek.